- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
Ortim menün gayet güzel bence. Biraz da spor olsa süper olacak. Ben de başlayamadım daha spora. İnşallah tez zamanda başlayacağım.Sabah
1.5 haş yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Yeşillik
Ara
Kahve 1 hurma
Ara 1 mandalina
Akşam
2 kepçe kuru fasulye
2 kaşık pilav
Turşu
Ayran
Ara yeşil çay
Su 1.5 lt
@ValyrianBerryShake kardelelen321 kimi etiketliyorz bilmiyorum
Tamam canım, yarın sabah deneyeceğimay harika ya@Valyrian kuşum
bir parça ekmekle yut istersen cnm, maksat önden gidip bağırsak çeperini sarması sanırım
Çok güzel canım afiyet olsun12 ekim sali
13:00 yarim kase mercimek corbasi, 5 kofte, 1 ayran
19:30 dardanel tahilli ton balik, 1 dilim peynir
Su:2 litre
Spor 7000 adim 70 puan
BerryShake @Valyrian @medine66
Güzel menu canım afiyet olsun, sanırım geç yatıyorsun son öğün geç saate kalmış ama geç baslissin zatenuyanınca tarçınlı türk kahvesi
14.00 1 dilim kızarmış uno çiyalı ekmek,2 dilim yağlı beyaz peynir,7 zeytin,domates salatalık iceberg,kupada şekersiz siyah çay
16.00 limonlu yeşil çay,çilekli bar
19.00 120 gr hazır tavuk ızgara,200 ml kekikli ayran, yarım kase tarhana çorbası, 1 sıkım acılı çiğ köfte
20.30 30 gr ketojenik kraker, 1 orta boy muz, 100 ml yağlı sütle sade granül kahve
2lt su @Pain Killer
2250 adım 22.5 puan 1 mil leslie 22.5 puan 45 puan canım @Valyrian
Gayet güzel canım afiyet olsun
Şu biraz az ama menü çok güzel canım afiyet olsunSabah
1.5 haş yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Yeşillik
Ara
Kahve 1 hurma
Ara 1 mandalina
Akşam
2 kepçe kuru fasulye
2 kaşık pilav
Turşu
Ayran
Ara yeşil çay
Su 1.5 lt
@ValyrianBerryShake kardelelen321 kimi etiketliyorz bilmiyorum
Çok güzel canım afiyet olsunMenum:
10:30 kahve, lifalif bar
14:00 1 dilim ekmek, 1kk kasar peyniri, 1 yumurta ile menemen
15:30 1 nektari
16:00 kahve ile 3 parca cikolata
18:30 1 kabak ile kiyma soslu yemek, 2 kanat, 1 kase yogurt
2mil leslie =45p
300 mekik =30p
1200 zıplama = 120p
12.000 Adım = 120p topl= 315p
2lt Su
@yarimuhendis
Yaa cnm uzuldm veda eder gbi yazmissinKızlar şu an moral olarak çökmüş durumdayım zaten zar zor devam ediyordum artık bu ayaklarla spor da yapamam bir müddet diyet de yapabileceğimi sanmıyorum ama cuma günü spor listesini paylaşırımHepinize bol bol eksiler diliyorum kızlar
Hmm anladm cnm ben yarn kabak veya tavuk dusunuyorm
cnm 2 ana 2 ara öğün şeklinde,2 dili ekmek,2 porsiyon meyve ve sebzeli bi diyet gibi , biraz değiştirerek yapıyorum 2 gündür,kh değerini kaloriyi belli aralıkta tutarak cnm
yarın ne yemeyi planlıyorsan sana da yapalım mesela düzenleme
kız diyet modunda değilsin ki bunalasın
Yapabildnmi sporunu cnmmoh maşallah cnm ben de akşam yapıcam
oyyy kıyamam yaa geçmiş olsun balımiyi ilkyardım yapılmış çok şükür cnm aaklında bulunsun soğuğa yakın suyla ıslatılmış bez parçası koyabilirsin krem sürene kadar nemli tutar ısıyı düşürür
canım ağrı kesici alabilirsin ve lütfen moralini bozmaa
yalnızca biraz daha hafif beslenirsin ya da sonra devam edersin ma menü yazmayı bırakma kuzuum
tamam canım herkese sordum zaten
Sagol ortimmmCanım çok güzel menün sporun şahaneee
Ayy insallah ablammm agzından bal damlıyorrbazı dönem yerin de sayıyorsan beden o kilona alıştı artık hafiflemeye hazır demektir pınarım , çok sıkmadan ufak ufak da olsa vermeye başlarsın
Cok guzel olmus ortim afiyet olsun
Sagolasin canimÇok güzel canım afiyet olsun
Güzel menu canım afiyet olsun, sanırım geç yatıyorsun son öğün geç saate kalmış ama geç baslissin zaten
Gayet güzel canım afiyet olsun
Şu biraz az ama menü çok güzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
bir günde bile bayağı yumuşar şeyTamam canım, yarın sabah deneyeceğimçok teşekkür ederim ama önemli olan bunu bir süre sürekli yapmam sanirim
aynen cnm 2 de yatıyorum geneldeGüzel menu canım afiyet olsun, sanırım geç yatıyorsun son öğün geç saate kalmış ama geç baslissin zaten
tamam :) yavru ne bileyim artı geldin ya bi de menülerinde basit şeker çok sankiHmm anladm cnm ben yarn kabak veya tavuk dusunuyorm
Nasl diyet modu deglm kiz neyimi gordunnn
Yapabildnmi sporunu cnmm
Seyregim yagmurum, queenim gambitim yaaa ben de seni merak ediyordum. Yarisma bitmis ama tum gruplarda mi yoksa sadece 5.takim mi bilemiyorum.
Nasilsin, neler yaptin?
Kacla biraktin, simdi kacsin sormasi ayip
Yavrıııım iyi yine ya, cumaya halledersin sen.
Hep böyle ortalığı sallayıp sonra kendi kendine eriyosun zaten.
Sen güçlüsün, sen yaparsın dostum.
Halbuki ben almaya başlarsam kimse beni durduramıyor. 5-6 ayda kanla terle verdiğim 11 küsür kiloyu 1 aya kalmadan aldım yaaKendime
Evet aysunum yarış kalktı
Verim yoktu çok bi de tek kaptana çok yük binioduEl_Em cnm için de iyi oldu
63.6 bu sabahsen cnm?
Oooo aysuncummm gelmiş hoşgelmişş
Takımlar kapandı canım yarışma formatı bitti yani
Biz burda devamnasılsın
oh canııımahh cok özledim siziii.. yarışmalar bahane hala birliksiniz bu şahaneee
Benim durumum net : fenee kaptan bakma senahh buuuuu beeen kendimiii nereleree atsam diyeyim anlayıınn. Aralık gibiydisanırım 67 ile ayrılmıştım nisana kadar 69 ile durdum Nisan da kızımın bi süre biyopsi karar aşaması yapılması felan olunca yemeye verdim kendimi sonra almaya başladım suan 73-74 bandındayım yani 0 noktasına 3 kilom kaldı hiç diyet yapmamıs oluyorum bu gidişle siz ne güzel vermişsiniz maşaallah yahu
Ay bu sabah içtim ama midem öyle bulandı ki ,bir günde bile bayağı yumuşar şeyama tabi birkaç gün yapsan iyice boşalır cnm
aynen cnm 2 de yatıyorum genelde
tamam :) yavru ne bileyim artı geldin ya bi de menülerinde basit şeker çok sankimisal bugün lifalif var,nektarin var çoklıt var cnm birden fazla zamanda tüketince kan şekeriyle oynar tikat et
Çok güzel canım afiyet olsun12 Ekim Salı
Sabah
Ara
- Menemen
- 2 dilim ekmek
- Yeşil çay
Akşam
- Fıstık
- Kahve
- Çikolata
2 lt su
- 3 köfte
- 1 dilim tam buğday ekmeği
4000 adım
BerryShake @Valyrian @diyetcigeldihanim
Olsun canım, bugünü yeni bir başlangıç kabul et ve yeniden başla,zararın neresinden dönersek kardırgünaydın canlaarrr
bu sabah bi tartılayım dedim tartılmaz olaydım
67,2 geldim tam tamına 1.50 artıdayım cumaya kadar mümkün değil eksi olmam
ne güzel 65e yaklaşmıştım
neyse neyse moral bozmuyorum inanın yedim içtim sefam olsun ne diyeyim, şimdi önüme bakma vakti 2 gün ne kadar verirsem kar bana
aynen öyle canım, bu senin için de geçerli biliyorsun di miÇok güzel canım afiyet olsun
Olsun canım, bugünü yeni bir başlangıç kabul et ve yeniden başla,zararın neresinden dönersek kardır
Haklisin canim herseyin farkindayim ama bir turlu toplayamiyorum kendimi.oyyy sahi miii
oraya yerleşmeyi sen de istiyo musun cnm?
hımmm cnm takviye alıyor musun?
bilmiyorum onu cnm bayağı da para ister şimdi
hımm,tabi o kiloyu da zor verdin cnm ekmeği bile kesmiştin değil mi? sen de hızlı vermek istiyorum deyince ketojenik liste verdi belki deonda dahızlı alman normal canım sen tatilden dön, diyetisyene devam edersen normal bi listeyle et bence,yavaş ver ama senin olsun
diyete başlayınca belki faydalı yağları kestiğinden, yoğurdu azalttığındandır cnm yoksa diyetin direkt kabızlık yapıcı etkisi yok hatta daha sağlıklı olmak için yapıyoruz biliyosun
canım şimdiden başla yazmaya, o bilinç gitti mi senden başkası getiremiyorben napıyorum de kendine ,olmak istediğim hilal bu mu? 100 kilo olana dek devam mı edeceğim yoksa önünü mü alacağım
Cok guzel menu ortim afiyet olsun12.10.2021
08.10
1 haşlanmış yumurta,5 zeytin, 1 kapya biber, 1 çk reçel, yarim dilm TB ekmek
11.00 sütlü kahve
12.30 1.5 sb sut, 4 YK yulaf, 3 kuru kayısı,3 ceviz
19.00 2 porsiyon hamsi buğulama, salata, 1.5 dlm Tb ekmek, 2 hurma
Şu:2 lt
Adım :6500 C Cagrihilal1BerryShake
Evet guzeldi menun artilik bisey yoktu regl yaklasiyorsa odem olmustur uyku yorgunluk stres hepsi etkiliyor. Ben acayip sisim bu gunler regl olacagim sanirim. Sikma canini yeme kaynakli olmadigi icin gun icinde bile gecer odem atici biseyler icGünaydın kizlar, dün ki menüm bence güzeldi ama nedense bugün artı geldim, çok canım sıkıldı
Aslinda ketojenik degildi ama hoop diye aldim anlamadimoyyy sahi miii
oraya yerleşmeyi sen de istiyo musun cnm?
hımmm cnm takviye alıyor musun?
bilmiyorum onu cnm bayağı da para ister şimdi
hımm,tabi o kiloyu da zor verdin cnm ekmeği bile kesmiştin değil mi? sen de hızlı vermek istiyorum deyince ketojenik liste verdi belki deonda dahızlı alman normal canım sen tatilden dön, diyetisyene devam edersen normal bi listeyle et bence,yavaş ver ama senin olsun
diyete başlayınca belki faydalı yağları kestiğinden, yoğurdu azalttığındandır cnm yoksa diyetin direkt kabızlık yapıcı etkisi yok hatta daha sağlıklı olmak için yapıyoruz biliyosun
canım şimdiden başla yazmaya, o bilinç gitti mi senden başkası getiremiyorben napıyorum de kendine ,olmak istediğim hilal bu mu? 100 kilo olana dek devam mı edeceğim yoksa önünü mü alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?