Kilolar Firarda 😎

Ortim menün gayet güzel bence. Biraz da spor olsa süper olacak. Ben de başlayamadım daha spora. İnşallah tez zamanda başlayacağım.

12 ekim sali
13:00 yarim kase mercimek corbasi, 5 kofte, 1 ayran
19:30 dardanel tahilli ton balik, 1 dilim peynir
Su:2 litre
Spor 7000 adim 70 puan
BerryShake @Valyrian @medine66
Çok güzel canım afiyet olsun
Güzel menu canım afiyet olsun, sanırım geç yatıyorsun son öğün geç saate kalmış ama geç baslissin zaten
12 ekim
10.45 : 1 yumurta,salatalık domates 2 küp peynir yarım armut
14.15 : 1 kupa sütlü kahve,1 lifalif bar
18.15 : köri soslu tavuk,3yk erişte salata
Su : 3lt
Spor : 13000 adım
@Valyrian Pnrrr-12
Gayet güzel canım afiyet olsun
Şu biraz az ama menü çok güzel canım afiyet olsun

Yaa cnm uzuldm veda eder gbi yazmissin
Hmm anladm cnm ben yarn kabak veya tavuk dusunuyorm
Nasl diyet modu deglm kiz neyimi gordunnn
Yapabildnmi sporunu cnmm
Canım çok güzel menün sporun şahaneee
Sagol ortimmm

12 ekim
10.45 : 1 yumurta,salatalık domates 2 küp peynir yarım armut
14.15 : 1 kupa sütlü kahve,1 lifalif bar
18.15 : köri soslu tavuk,3yk erişte salata
Su : 3lt
Spor : 13000 adım
@Valyrian Pnrrr-12
Cok guzel olmus ortim afiyet olsun
Sagolasin canim

Tamam canım, yarın sabah deneyeceğim çok teşekkür ederim ama önemli olan bunu bir süre sürekli yapmam sanirim
bir günde bile bayağı yumuşar şey ama tabi birkaç gün yapsan iyice boşalır cnm
Güzel menu canım afiyet olsun, sanırım geç yatıyorsun son öğün geç saate kalmış ama geç baslissin zaten
aynen cnm 2 de yatıyorum genelde
Hmm anladm cnm ben yarn kabak veya tavuk dusunuyorm
Nasl diyet modu deglm kiz neyimi gordunnn

Yapabildnmi sporunu cnmm
tamam :) yavru ne bileyim artı geldin ya bi de menülerinde basit şeker çok sanki misal bugün lifalif var,nektarin var çoklıt var cnm birden fazla zamanda tüketince kan şekeriyle oynar tikat et

Evet aysunum yarış kalktı
Verim yoktu çok bi de tek kaptana çok yük biniodu El_Em cnm için de iyi oldu
63.6 bu sabah sen cnm?

Oooo aysuncummm gelmiş hoşgelmişş
Takımlar kapandı canım yarışma formatı bitti yani
Biz burda devam nasılsın
ahh cok özledim siziii.. yarışmalar bahane hala birliksiniz bu şahaneee
Benim durumum net : fenee kaptan bakma sen ahh buuuuu beeen kendimiii nereleree atsam diyeyim anlayıınn. Aralık gibiydisanırım 67 ile ayrılmıştım nisana kadar 69 ile durdum Nisan da kızımın bi süre biyopsi karar aşaması yapılması felan olunca yemeye verdim kendimi sonra almaya başladım suan 73-74 bandındayım yani 0 noktasına 3 kilom kaldı hiç diyet yapmamıs oluyorum bu gidişle siz ne güzel vermişsiniz maşaallah yahu

oh canııım yavaş yavaş veriyoruz cnm acelemiz yok gel sen de vermeye başla kuzum
kızının neyi vardı cnm nasıl çıktı sonuç?
biz de seni özledik yaaa boyumuz da aynı gel yarışalım

günaydın canlaarrr

bu sabah bi tartılayım dedim tartılmaz olaydım

67,2 geldim tam tamına 1.50 artıdayım cumaya kadar mümkün değil eksi olmam
ne güzel 65e yaklaşmıştım

neyse neyse moral bozmuyorum inanın yedim içtim sefam olsun ne diyeyim, şimdi önüme bakma vakti 2 gün ne kadar verirsem kar bana

Ay bu sabah içtim ama midem öyle bulandı ki ,

12 Ekim Salı
Sabah
  • Menemen
  • 2 dilim ekmek
  • Yeşil çay
Ara
  • Fıstık
  • Kahve
  • Çikolata
Akşam
  • 3 köfte
  • 1 dilim tam buğday ekmeği
2 lt su
4000 adım
BerryShake @Valyrian @diyetcigeldihanim
Olsun canım, bugünü yeni bir başlangıç kabul et ve yeniden başla,zararın neresinden dönersek kardır

Olsun canım, bugünü yeni bir başlangıç kabul et ve yeniden başla,zararın neresinden dönersek kardır
aynen öyle canım, bu senin için de geçerli biliyorsun di mi
hormonal değişiklikler sebebiyle zaman zaman artıda olabiliriz ama kafaya taakıp moral bozmak yok

Haklisin canim herseyin farkindayim ama bir turlu toplayamiyorum kendimi.
Cok guzel menu ortim afiyet olsun

Günaydın kizlar, dün ki menüm bence güzeldi ama nedense bugün artı geldim, çok canım sıkıldı
Evet guzeldi menun artilik bisey yoktu regl yaklasiyorsa odem olmustur uyku yorgunluk stres hepsi etkiliyor. Ben acayip sisim bu gunler regl olacagim sanirim. Sikma canini yeme kaynakli olmadigi icin gun icinde bile gecer odem atici biseyler ic

Aslinda ketojenik degildi ama hoop diye aldim anlamadim Yagdan vereceksin filan dedi. Off neyse yine husran yani. Yine basladigim yere geri dondum. Bakalim salidan sonra eve donunce gelirim yine. Off ya ne kadar zor su kiloyu vermek. Degisik metodlar dusunur oldum ama emin de olamiyorum. Bunaldim iyuce su diyet isinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…