Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım inan çok mahcubum, öyle konuşulmuştu ama ben kaptanlık yapacak motivasyonu henüz bulamıyorum kendimdekızlar 54.sayfadayım
El_Em kaptancığım şu ilk sayfadaki kilolar ve üyeleri de düzenlersin di mi aşkım
bi de ilk sayfalarda kaptanlık yapacak olanlar haftalara göre belirlensin mi diye konuşulmuş ama napalım kızlar
ahhh canım yaaa inşallah çabucak düzelir ayağınKızlar şu an moral olarak çökmüş durumdayım zaten zar zor devam ediyordum artık bu ayaklarla spor da yapamam bir müddet diyet de yapabileceğimi sanmıyorum ama cuma günü spor listesini paylaşırım Hepinize bol bol eksiler diliyorum kızlar
Canım benim ya. Haklısın yorulmakta, Aylardır savaşıyorsun. Biraz ara ver canım korumaya geç. Stres yapmadan kilonu koru istersenKızlar şu an moral olarak çökmüş durumdayım zaten zar zor devam ediyordum artık bu ayaklarla spor da yapamam bir müddet diyet de yapabileceğimi sanmıyorum ama cuma günü spor listesini paylaşırım Hepinize bol bol eksiler diliyorum kızlar
G Goklerce bak ekim abla Jasminium84 cım a tavsiye etmiş bunu dakabızlık için yok kayısı, kuru erik v.s. bana işlemiyor bu tarife lif takvisi bile ekliyordum aman aman işe yaramıyordu benim bünye cins en son youtube de bir çay kaşığı çörek otunu iyice çiğneyip 1 çay bardağı ılık süt içince bağırsak çalıştırıyor diye bir video izledim ben çörek otunu öyle yiyemiyorum bende yağının kapsül hali vardı kapsülü yutup sıcak sütü içtim allahhhhhh bir işe yaradı çok şükür , istersen sen de dene çörek otu üstüne sıcağa yakın süt
"bazen arayıp sinir bozuyo" ay işte böylee gül geç canımmKv ile mesafeliyiz canım. Gerekmedikçe aramıyorum. O da aynı şekilde. Bazen arayıp sinir bozuyor tabi o Allah'ın emri. Sağol kuzum ilgin için ❤
Kuzum az da yesen bulgur insanı şişiriyor. Yarın eskiye dönersin. Cuma da eksileri görürsün sıkma canını
cnm bel en ince göbek en kalın yerden ölçülüyo mesela ,kolun da en alın yerinden alırsan şaşırmazsın cnmölçü de almak istemiyorum bi incelme olmuyor sanki gibi, ya da ben hep yanlış yerlerden ölçüyorum
aradığım motivasyon sanırım buymuş
ne güzel yazmışsın ellerine kollarına sağlık canımm, o kadar haklısın ki, henüz öğlen olmadı ve ben daha ilk öğünümü yapmadım dolayısıyla geçtiğimiz 4-5 günü gayet de telafi edebilirim
oyyy sahi miiigenel de oğlumun arkadaşları derdi ne güzel annesin diye ilk defa başka birinden duyuyorum mutlu oldummm
emekli olup memlekete yerleşip, belki avukatlık yaparım diyor eşim , yoksa da büyük ihtimal bana pişirtip taşırtıp her gün annesine nevaleyi alıp gider :))
benim fibromiyalji ağrıları geçen hafta çok zorladı beni boynumu kolumu kıpırtadamadım onun ilaçları da biraz ağır dayanabildiğim sürece kullanmıyorum da bu defa dayanamadım yuttum gitti :))))
yaa şu halil kargulunun hk performans sistemi var ya nasıl işlediğini yazmıyorlar tabi ki kampları var telden de destekle zayıflatıyorlar 1-2 ayda 18- 25 kilo veriyor insanlar hem de sağlıklı bir şekil de bilinç altı -psikolojik yöntemler kullanıyorlar sanırım
bizde hafta da yarım kilo bir kilo vermek normal diye beynimize işlemiş aslın da hiç de öyle değil beden haftada 3-5 kilo bile verecek kapasite de
Şahanesiiiiiiiiiiinnn. Kuzum pozitif enerji doldum. Bugün benim de güzel geçecek inşallah. ❤❤❤
Sabahtan beri ev toparlıyorum. Çamaşır yıkadım astım. Bir sürü iş yaptım akıllı saatimi takmayı akıl edemedim. Şimdi taktım. Birazdan kızları hava almaya çıkarıcam. Hava ılık. Temiz hava alsınlar, bana da yürüyüş olur. Ev de havalanır. Şu hastalıklar gitsin artık.
İşte bu canım, Harikasın. Bana da güç kaynağı oldun. Ben de pes etmiyorum. Cumaya kadar canla başla uğraşıcam
hımm,tabi o kiloyu da zor verdin cnm ekmeği bile kesmiştin değil mi? sen de hızlı vermek istiyorum deyince ketojenik liste verdi belki de onda dahızlı alman normal canım sen tatilden dön, diyetisyene devam edersen normal bi listeyle et bence,yavaş ver ama senin olsunYa beni arti cook demotive etti yine. Iyi degilim kuzum, arti cikinca cok yzuluyorum. Bir de sehir disina cikcaz saliya kadar yokum, aktif olamayacagim. Ins gittigim yerde de yeyip daha cok arti gelmem. Cuma bildirim yaparim ama cok aktif olamam. Biraz ailecek zaman gecirelim dedik. O yuzden diyetisyene de ara verdim.
diyete başlayınca belki faydalı yağları kestiğinden, yoğurdu azalttığındandır cnm yoksa diyetin direkt kabızlık yapıcı etkisi yok hatta daha sağlıklı olmak için yapıyoruz biliyosunEvet canım 3 gündür kötü beslendim, dışardan yedik ama ondan önce de vardı kabızlık, işte diyete başlayınca oluyor, kesin bir yerde yanlis yapıyorum ama nerde ?
canım şimdiden başla yazmaya, o bilinç gitti mi senden başkası getiremiyor ben napıyorum de kendine ,olmak istediğim hilal bu mu? 100 kilo olana dek devam mı edeceğim yoksa önünü mü alacağımHerseyin farkindayim bi de artiyi gordukten sonra bu menu nasil olur oldu bende anlayamiyorum kendimi hesap kitap hepsi kayboldu.
canımm çok iyi geldi bunu okumak :) aynen dediklerini yapıcam
cnm 2 ana 2 ara öğün şeklinde,2 dili ekmek,2 porsiyon meyve ve sebzeli bi diyet gibi , biraz değiştirerek yapıyorum 2 gündür,kh değerini kaloriyi belli aralıkta tutarak cnmNeymis senin detokkss cnm su 2 gun yapabilrm esimde olmiycak aksam yemegine rahatim yani
Evet haklisin ben yesemde hep sucluluk pismanlikla oluyor yiyip sonra dengelemeyi ogrenmek lazm ama suanda yememem lazm biraz yiyince devami gelyr diyet modundan bunaldm sanrm :/
Supersinnn sagol motivasyon icin canimmm
oh maşallah cnm ben de akşam yapıcamSimdiden 6 bin adimim var oglumla yurjyuse ciktik sonra parkta oynadi biraz geldk corba icti simdi uyumak uzere uyusn bende sporumu yapicm insallah hadi kimleerrr benimle leslie yapiyorrr
oyyy kıyamam yaa geçmiş olsun balım iyi ilkyardım yapılmış çok şükür cnm aaklında bulunsun soğuğa yakın suyla ıslatılmış bez parçası koyabilirsin krem sürene kadar nemli tutar ısıyı düşürürEşim eczaneden aldı krem ama adını hatırlamıyorum canım okul dönüşü dediğin kremden alayım sağ olasın
Sağ ol canım aldık bir şeyler sürdüm bakalım
sağ ol kuzum okuldan bir arkadaş da anestol dedi o zaman en iyisi ondan alayım
canım ağrı kesici alabilirsin ve lütfen moralini bozmaaKızlar şu an moral olarak çökmüş durumdayım zaten zar zor devam ediyordum artık bu ayaklarla spor da yapamam bir müddet diyet de yapabileceğimi sanmıyorum ama cuma günü spor listesini paylaşırım Hepinize bol bol eksiler diliyorum kızlar
tamam canım herkese sordum zatencanım inan çok mahcubum, öyle konuşulmuştu ama ben kaptanlık yapacak motivasyonu henüz bulamıyorum kendimde
ama bugün bi tık daha iyi hissediyorum sayende eğer haftaya kadar iyice toparlarsam haftaya için seve seve alırım kaptanlığı
Çok geçmiş olsun canım yaa. Baya büyük mü yanan alan. İns kremlerin hemen faydası olur.Sakarlığımın sonunda başıma iş açacağı belliydi kendimi bir güzel haşladım Ayaklarım ve bacaklarımın üst kısmı çok fena durumda ağrıdan açıdan duramıyorum güya kendime yeşil çay hazırlayacaktım kendim yeşil çay oldum
Ah bir diyet moduna girebilsem. Kendim motive değilken kimi motive edebilirim acaba.kızlar 54.sayfadayım
El_Em kaptancığım şu ilk sayfadaki kilolar ve üyeleri de düzenlersin di mi aşkım
bi de ilk sayfalarda kaptanlık yapacak olanlar haftalara göre belirlensin mi diye konuşulmuş ama napalım kızlar
Kuzum gerçekten zor agrini acını da tahmin edebiliyorum ama geçecek ins canimKızlar şu an moral olarak çökmüş durumdayım zaten zar zor devam ediyordum artık bu ayaklarla spor da yapamam bir müddet diyet de yapabileceğimi sanmıyorum ama cuma günü spor listesini paylaşırım Hepinize bol bol eksiler diliyorum kızlar
canım sen sıranı savdın zaten bi de kaptimizi bekleyelim bakalım ne dicekAh bir diyet moduna girebilsem. Kendim motive değilken kimi motive edebilirim acaba.
Ayarlansa acaba kendini herkes ona goremi hazırlar . Daha mı iyi olur bilemedim. Bu sayfayı dondurmanın de başka yolu yok gibi sanki
Sen napiyon gerilerde de bakem
Kuzum gerçekten zor agrini acını da tahmin edebiliyorum ama geçecek ins canim
Diyet yapmazsın belki ama sağlıklı beslenmeye çalış en azından canim. Burdan ayrılma menunu yaz bence motivasyonunu toparlayacak son canim
oyy menünü sevsinler yaa çok güzeel10:20
1 yumurta
yarim avokado
1kk peynir
5 zeytin
biraz yagsiz patates kizartmasi
1,5 dilim ekmek
nane,domates,salatalik
ara;
latte macchiato (icine biraz nesquik koydum)
ara: 1 avuç badem-findik-kuru meyve
18:00
1 tabak kapuska
1 dilim ekmek
4-5 yes act biber
ayran
Tamamdır canım sağolG Goklerce bak ekim abla Jasminium84 cım a tavsiye etmiş bunu da
"bazen arayıp sinir bozuyo" ay işte böylee gül geç canımm
ben de 1 sıkım yedim bakalım yarınki tartıya göre ben de yememeye çalışırım cnm
cnm bel en ince göbek en kalın yerden ölçülüyo mesela ,kolun da en alın yerinden alırsan şaşırmazsın cnm
oyyy sahi miii çok sevindim cnm bnm rica ederiim
evettt telafi için önümüzde bayağı zaman varr
Çok geçmiş olsun canımaklınızda bulunsun hemen elma rendeleyip yanığın üzerine poşetle sarın ateşini alıp izinin kalmamasını sağlıyor iyileştiriyor da☺Sakarlığımın sonunda başıma iş açacağı belliydi kendimi bir güzel haşladım Ayaklarım ve bacaklarımın üst kısmı çok fena durumda ağrıdan açıdan duramıyorum güya kendime yeşil çay hazırlayacaktım kendim yeşil çay oldum
Dobarlan bıragma kendini aşkımsuuuuuKızlar şu an moral olarak çökmüş durumdayım zaten zar zor devam ediyordum artık bu ayaklarla spor da yapamam bir müddet diyet de yapabileceğimi sanmıyorum ama cuma günü spor listesini paylaşırım Hepinize bol bol eksiler diliyorum kızlar
Ay çok geçmiş olsun canım yazık sana ya ne ağrın vardır şimdiSakarlığımın sonunda başıma iş açacağı belliydi kendimi bir güzel haşladım Ayaklarım ve bacaklarımın üst kısmı çok fena durumda ağrıdan açıdan duramıyorum güya kendime yeşil çay hazırlayacaktım kendim yeşil çay oldum
Canım benim,tamam diyet yapma ana burdan da ayrılmaKızlar şu an moral olarak çökmüş durumdayım zaten zar zor devam ediyordum artık bu ayaklarla spor da yapamam bir müddet diyet de yapabileceğimi sanmıyorum ama cuma günü spor listesini paylaşırım Hepinize bol bol eksiler diliyorum kızlar
Canım Ekim abladan bu tarifi alıp denemistim bir kaç gün ama çözüm olmadı tam olarak,G Goklerce bak ekim abla Jasminium84 cım a tavsiye etmiş bunu da
"bazen arayıp sinir bozuyo" ay işte böylee gül geç canımm
ben de 1 sıkım yedim bakalım yarınki tartıya göre ben de yememeye çalışırım cnm
cnm bel en ince göbek en kalın yerden ölçülüyo mesela ,kolun da en alın yerinden alırsan şaşırmazsın cnm
oyyy sahi miii çok sevindim cnm bnm rica ederiim
evettt telafi için önümüzde bayağı zaman varr
Belki de canım ,dedim ya bir yerde yanlis yapıyorum muhtemelen, zeytin yağı tüketmeye çalışıyorum artıkoyyy sahi miii
oraya yerleşmeyi sen de istiyo musun cnm?
hımmm cnm takviye alıyor musun?
bilmiyorum onu cnm bayağı da para ister şimdi
hımm,tabi o kiloyu da zor verdin cnm ekmeği bile kesmiştin değil mi? sen de hızlı vermek istiyorum deyince ketojenik liste verdi belki de onda dahızlı alman normal canım sen tatilden dön, diyetisyene devam edersen normal bi listeyle et bence,yavaş ver ama senin olsun
diyete başlayınca belki faydalı yağları kestiğinden, yoğurdu azalttığındandır cnm yoksa diyetin direkt kabızlık yapıcı etkisi yok hatta daha sağlıklı olmak için yapıyoruz biliyosun
canım şimdiden başla yazmaya, o bilinç gitti mi senden başkası getiremiyor ben napıyorum de kendine ,olmak istediğim hilal bu mu? 100 kilo olana dek devam mı edeceğim yoksa önünü mü alacağım
oyy ne güzel tarifmiş o yaa denedin mi cnm?Çok geçmiş olsun canımaklınızda bulunsun hemen elma rendeleyip yanığın üzerine poşetle sarın ateşini alıp izinin kalmamasını sağlıyor iyileştiriyor da☺
Dobarlan bıragma kendini aşkımsuuuuu
hoşgeldin aşkımsuBen bugün çok yoğundum gideceğimiz için her şey bir araya sıkıştı işlerimi hallettim bi yandan ders çalıştım sonra akiam arladaşlarımla yemeğe gittim falan ancak eve gelebildim menümü yazıp dinlenmeye çekileceğim
hımm tmm cnmCanım Ekim abladan bu tarifi alıp denemistim bir kaç gün ama çözüm olmadı tam olarak,
Belki de canım ,dedim ya bir yerde yanlis yapıyorum muhtemelen, zeytin yağı tüketmeye çalışıyorum artık
Evet evet denedik geçen yaz yengemin koluna kaynar su döküşmüştü hemen elma rendeleyip poşetle sardık suyunu emmilmesin bezle diye sonraki gün yeniledik ne iz ne yara hiçbir şeyi kalmadı aklınızda bulunsunoyy ne güzel tarifmiş o yaa denedin mi cnm?
hoşgeldin aşkımsu
Canım çok güzel menün sporun şahaneeeMenum:
10:30 kahve, lifalif bar
14:00 1 dilim ekmek, 1kk kasar peyniri, 1 yumurta ile menemen
15:30 1 nektari
16:00 kahve ile 3 parca cikolata
18:30 1 kabak ile kiyma soslu yemek, 2 kanat, 1 kase yogurt
2mil leslie =45p
300 mekik =30p
1200 zıplama = 120p
12.000 Adım = 120p topl= 315p
2lt Su
yarimuhendis
Bunu deneyeceğim canım, inşallah midem bulanmazoyy ne güzel tarifmiş o yaa denedin mi cnm?
hoşgeldin aşkımsu
hımm tmm cnm
aç karna 1 kaşık zeytinyağı ve sonra ılık su da çalıştırıyor
ay harika ya hzlsel kuşumEvet evet denedik geçen yaz yengemin koluna kaynar su döküşmüştü hemen elma rendeleyip poşetle sardık suyunu emmilmesin bezle diye sonraki gün yeniledik ne iz ne yara hiçbir şeyi kalmadı aklınızda bulunsun
bir parça ekmekle yut istersen cnm, maksat önden gidip bağırsak çeperini sarması sanırımBunu deneyeceğim canım, inşallah midem bulanmaz
Evet pratik bilgileray harika ya hzlsel kuşum
bir parça ekmekle yut istersen cnm, maksat önden gidip bağırsak çeperini sarması sanırım