• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Sabah
1.5 haş yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Yeşillik

Ara
Kahve 1 hurma

Ara 1 mandalina

Akşam
2 kepçe kuru fasulye
2 kaşık pilav
Turşu
Ayran

Ara yeşil çay

Su 1.5 lt

@Valyrian Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak kardelelen321 kardelelen321 kimi etiketliyorz bilmiyorum 😅
Ortim menün gayet güzel bence. Biraz da spor olsa süper olacak. Ben de başlayamadım daha spora. İnşallah tez zamanda başlayacağım.

12 ekim sali
13:00 yarim kase mercimek corbasi, 5 kofte, 1 ayran
19:30 dardanel tahilli ton balik, 1 dilim peynir
Su:2 litre
Spor 7000 adim 70 puan
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Valyrian @medine66
Çok güzel canım afiyet olsun 😘😍
uyanınca tarçınlı türk kahvesi
14.00 1 dilim kızarmış uno çiyalı ekmek,2 dilim yağlı beyaz peynir,7 zeytin,domates salatalık iceberg,kupada şekersiz siyah çay
16.00 limonlu yeşil çay,çilekli bar
19.00 120 gr hazır tavuk ızgara,200 ml kekikli ayran, yarım kase tarhana çorbası, 1 sıkım acılı çiğ köfte
20.30 30 gr ketojenik kraker, 1 orta boy muz, 100 ml yağlı sütle sade granül kahve

2lt su @Pain Killer
2250 adım 22.5 puan 1 mil leslie 22.5 puan 45 puan canım @Valyrian
Güzel menu canım afiyet olsun, sanırım geç yatıyorsun son öğün geç saate kalmış ama geç baslissin zaten 😘
12 ekim
10.45 : 1 yumurta,salatalık domates 2 küp peynir yarım armut
14.15 : 1 kupa sütlü kahve,1 lifalif bar
18.15 : köri soslu tavuk,3yk erişte salata
Su : 3lt
Spor : 13000 adım
@Valyrian Pnrrr-12 Pnrrr-12
Gayet güzel canım afiyet olsun 😘😍
Sabah
1.5 haş yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Yeşillik

Ara
Kahve 1 hurma

Ara 1 mandalina

Akşam
2 kepçe kuru fasulye
2 kaşık pilav
Turşu
Ayran

Ara yeşil çay

Su 1.5 lt

@Valyrian Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak kardelelen321 kardelelen321 kimi etiketliyorz bilmiyorum 😅
Şu biraz az ama menü çok güzel canım afiyet olsun 😘
Menum:

10:30 kahve, lifalif bar

14:00 1 dilim ekmek, 1kk kasar peyniri, 1 yumurta ile menemen

15:30 1 nektari

16:00 kahve ile 3 parca cikolata

18:30 1 kabak ile kiyma soslu yemek, 2 kanat, 1 kase yogurt

2mil leslie =45p
300 mekik =30p
1200 zıplama = 120p
12.000 Adım = 120p topl= 315p
2lt Su

@yarimuhendis
Çok güzel canım afiyet olsun 😘

Kızlar şu an moral olarak çökmüş durumdayım zaten zar zor devam ediyordum artık bu ayaklarla spor da yapamam bir müddet diyet de yapabileceğimi sanmıyorum ama cuma günü spor listesini paylaşırım🥰😘 Hepinize bol bol eksiler diliyorum kızlar 💕💕💕
Yaa cnm uzuldm veda eder gbi yazmissin :(
:KK60:

cnm 2 ana 2 ara öğün şeklinde,2 dili ekmek,2 porsiyon meyve ve sebzeli bi diyet gibi , biraz değiştirerek yapıyorum 2 gündür,kh değerini kaloriyi belli aralıkta tutarak cnm
yarın ne yemeyi planlıyorsan sana da yapalım mesela düzenleme :KK66:
kız diyet modunda değilsin ki bunalasın 😂
Hmm anladm cnm ben yarn kabak veya tavuk dusunuyorm :confused:
Nasl diyet modu deglm kiz neyimi gordunnn :olamaz:
oh maşallah cnm ben de akşam yapıcam :KK66:

oyyy kıyamam yaa geçmiş olsun balım :KK61: iyi ilkyardım yapılmış çok şükür :dua: cnm aaklında bulunsun soğuğa yakın suyla ıslatılmış bez parçası koyabilirsin krem sürene kadar nemli tutar ısıyı düşürür

canım ağrı kesici alabilirsin ve lütfen moralini bozmaa 😲
yalnızca biraz daha hafif beslenirsin ya da sonra devam edersin ma menü yazmayı bırakma kuzuum :KK61:

tamam canım herkese sordum zaten 😘
Yapabildnmi sporunu cnmm
Canım çok güzel menün sporun şahaneee
Sagol ortimmm

12 ekim
10.45 : 1 yumurta,salatalık domates 2 küp peynir yarım armut
14.15 : 1 kupa sütlü kahve,1 lifalif bar
18.15 : köri soslu tavuk,3yk erişte salata
Su : 3lt
Spor : 13000 adım
@Valyrian Pnrrr-12 Pnrrr-12
Cok guzel olmus ortim afiyet olsun :KK36:

Güzel menu canım afiyet olsun, sanırım geç yatıyorsun son öğün geç saate kalmış ama geç baslissin zaten 😘

Gayet güzel canım afiyet olsun 😘😍

Şu biraz az ama menü çok güzel canım afiyet olsun 😘

Çok güzel canım afiyet olsun 😘
Sagolasin canim

Tamam canım, yarın sabah deneyeceğim 😍😘çok teşekkür ederim 😘 ama önemli olan bunu bir süre sürekli yapmam sanirim 😍
bir günde bile bayağı yumuşar şey 🤭 ama tabi birkaç gün yapsan iyice boşalır cnm ;)
aynen cnm 2 de yatıyorum genelde 🤗
Hmm anladm cnm ben yarn kabak veya tavuk dusunuyorm :confused:
Nasl diyet modu deglm kiz neyimi gordunnn :olamaz:

Yapabildnmi sporunu cnmm
tamam :) yavru ne bileyim artı geldin ya bi de menülerinde basit şeker çok sanki 🤔 misal bugün lifalif var,nektarin var çoklıt var cnm birden fazla zamanda tüketince kan şekeriyle oynar tikat et 😘

Seyregim yagmurum, queenim gambitim yaaa ben de seni merak ediyordum. Yarisma bitmis ama tum gruplarda mi yoksa sadece 5.takim mi bilemiyorum.

Nasilsin, neler yaptin?
Kacla biraktin, simdi kacsin sormasi ayip😁😁

Yavrıııım iyi yine ya, cumaya halledersin sen.😍
Hep böyle ortalığı sallayıp sonra kendi kendine eriyosun zaten.

Sen güçlüsün, sen yaparsın dostum.💪💪💪😘😘😘

Halbuki ben almaya başlarsam kimse beni durduramıyor. 5-6 ayda kanla terle verdiğim 11 küsür kiloyu 1 aya kalmadan aldım yaa☹️☹️☹️:oha: Kendime

Evet aysunum yarış kalktı
Verim yoktu çok bi de tek kaptana çok yük biniodu El_Em El_Em cnm için de iyi oldu 🤗
63.6 bu sabah 🙈 sen cnm?

Oooo aysuncummm gelmiş hoşgelmişş 🤩
Takımlar kapandı canım yarışma formatı bitti yani
Biz burda devam 🤗 nasılsın ☺️
:KK19:ahh cok özledim siziii.. yarışmalar bahane hala birliksiniz bu şahaneee:KK200:
Benim durumum net : fenee kaptan bakma sen :KK14:ahh buuuuu beeen kendimiii nereleree atsam diyeyim anlayıınn. Aralık gibiydisanırım 67 ile ayrılmıştım nisana kadar 69 ile durdum Nisan da kızımın bi süre biyopsi karar aşaması yapılması felan olunca yemeye verdim kendimi sonra almaya başladım suan 73-74 bandındayım yani 0 noktasına 3 kilom kaldı hiç diyet yapmamıs oluyorum bu gidişle:KK14: siz ne güzel vermişsiniz maşaallah yahu :nazar:

:KK19:ahh cok özledim siziii.. yarışmalar bahane hala birliksiniz bu şahaneee:KK200:
Benim durumum net : fenee kaptan bakma sen :KK14:ahh buuuuu beeen kendimiii nereleree atsam diyeyim anlayıınn. Aralık gibiydisanırım 67 ile ayrılmıştım nisana kadar 69 ile durdum Nisan da kızımın bi süre biyopsi karar aşaması yapılması felan olunca yemeye verdim kendimi sonra almaya başladım suan 73-74 bandındayım yani 0 noktasına 3 kilom kaldı hiç diyet yapmamıs oluyorum bu gidişle:KK14: siz ne güzel vermişsiniz maşaallah yahu :nazar:
oh canııım :KK74:yavaş yavaş veriyoruz cnm acelemiz yok ;) gel sen de vermeye başla kuzum 😘
kızının neyi vardı cnm nasıl çıktı sonuç?
biz de seni özledik yaaa 😍 boyumuz da aynı gel yarışalım 🤭

günaydın canlaarrr :KK60:

bu sabah bi tartılayım dedim tartılmaz olaydım :olamaz:

67,2 geldim tam tamına 1.50 artıdayım cumaya kadar mümkün değil eksi olmam :(
ne güzel 65e yaklaşmıştım

neyse neyse moral bozmuyorum inanın yedim içtim sefam olsun ne diyeyim, şimdi önüme bakma vakti 2 gün ne kadar verirsem kar bana :KK49:

bir günde bile bayağı yumuşar şey 🤭 ama tabi birkaç gün yapsan iyice boşalır cnm :KK66:

aynen cnm 2 de yatıyorum genelde 🤗

tamam :) yavru ne bileyim artı geldin ya bi de menülerinde basit şeker çok sanki 🤔 misal bugün lifalif var,nektarin var çoklıt var cnm birden fazla zamanda tüketince kan şekeriyle oynar tikat et 😘
Ay bu sabah içtim ama midem öyle bulandı ki ,🤣🤣

12 Ekim Salı
Sabah
  • Menemen
  • 2 dilim ekmek
  • Yeşil çay
Ara
  • Fıstık
  • Kahve
  • Çikolata
Akşam
  • 3 köfte
  • 1 dilim tam buğday ekmeği
2 lt su
4000 adım
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Valyrian @diyetcigeldihanim
günaydın canlaarrr :KK60:

bu sabah bi tartılayım dedim tartılmaz olaydım :olamaz:

67,2 geldim tam tamına 1.50 artıdayım cumaya kadar mümkün değil eksi olmam :KK43:
ne güzel 65e yaklaşmıştım

neyse neyse moral bozmuyorum inanın yedim içtim sefam olsun ne diyeyim, şimdi önüme bakma vakti 2 gün ne kadar verirsem kar bana :KK49:
Olsun canım, bugünü yeni bir başlangıç kabul et ve yeniden başla,zararın neresinden dönersek kardır ❤️

Olsun canım, bugünü yeni bir başlangıç kabul et ve yeniden başla,zararın neresinden dönersek kardır ❤️
aynen öyle canım, bu senin için de geçerli biliyorsun di mi :KK60:
hormonal değişiklikler sebebiyle zaman zaman artıda olabiliriz ama kafaya taakıp moral bozmak yok :KK200:

oyyy sahi miii :KK200:
oraya yerleşmeyi sen de istiyo musun cnm?
hımmm cnm takviye alıyor musun?
bilmiyorum onu cnm bayağı da para ister şimdi 😂

:rolleyes:

hımm,tabi o kiloyu da zor verdin cnm ekmeği bile kesmiştin değil mi? sen de hızlı vermek istiyorum deyince ketojenik liste verdi belki de 🤔 onda dahızlı alman normal canım sen tatilden dön, diyetisyene devam edersen normal bi listeyle et bence,yavaş ver ama senin olsun :KK66:

diyete başlayınca belki faydalı yağları kestiğinden, yoğurdu azalttığındandır cnm yoksa diyetin direkt kabızlık yapıcı etkisi yok hatta daha sağlıklı olmak için yapıyoruz biliyosun 😘

canım şimdiden başla yazmaya, o bilinç gitti mi senden başkası getiremiyor :KK66: ben napıyorum de kendine ,olmak istediğim hilal bu mu? 100 kilo olana dek devam mı edeceğim yoksa önünü mü alacağım 😂
Haklisin canim herseyin farkindayim ama bir turlu toplayamiyorum kendimi.
12.10.2021
08.10
1 haşlanmış yumurta,5 zeytin, 1 kapya biber, 1 çk reçel, yarim dilm TB ekmek

11.00 sütlü kahve
12.30 1.5 sb sut, 4 YK yulaf, 3 kuru kayısı,3 ceviz

19.00 2 porsiyon hamsi buğulama, salata, 1.5 dlm Tb ekmek, 2 hurma

Şu:2 lt
Adım :6500 C Cagrihilal1 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Cok guzel menu ortim afiyet olsun 👍👍

Günaydın kizlar, dün ki menüm bence güzeldi ama nedense bugün artı geldim, çok canım sıkıldı :KK43:
Evet guzeldi menun artilik bisey yoktu regl yaklasiyorsa odem olmustur uyku yorgunluk stres hepsi etkiliyor. Ben acayip sisim bu gunler regl olacagim sanirim. Sikma canini yeme kaynakli olmadigi icin gun icinde bile gecer odem atici biseyler ic

oyyy sahi miii :KK200:
oraya yerleşmeyi sen de istiyo musun cnm?
hımmm cnm takviye alıyor musun?
bilmiyorum onu cnm bayağı da para ister şimdi 😂

:rolleyes:

hımm,tabi o kiloyu da zor verdin cnm ekmeği bile kesmiştin değil mi? sen de hızlı vermek istiyorum deyince ketojenik liste verdi belki de 🤔 onda dahızlı alman normal canım sen tatilden dön, diyetisyene devam edersen normal bi listeyle et bence,yavaş ver ama senin olsun :KK66:

diyete başlayınca belki faydalı yağları kestiğinden, yoğurdu azalttığındandır cnm yoksa diyetin direkt kabızlık yapıcı etkisi yok hatta daha sağlıklı olmak için yapıyoruz biliyosun 😘

canım şimdiden başla yazmaya, o bilinç gitti mi senden başkası getiremiyor :KK66: ben napıyorum de kendine ,olmak istediğim hilal bu mu? 100 kilo olana dek devam mı edeceğim yoksa önünü mü alacağım 😂
Aslinda ketojenik degildi ama hoop diye aldim anlamadim ☹️☹️ Yagdan vereceksin filan dedi. Off neyse yine husran yani. Yine basladigim yere geri dondum. Bakalim salidan sonra eve donunce gelirim yine. Off ya ne kadar zor su kiloyu vermek. Degisik metodlar dusunur oldum ama emin de olamiyorum. Bunaldim iyuce su diyet isinden.

Back