Kilolar Firarda 😎

canım inan çok mahcubum, öyle konuşulmuştu ama ben kaptanlık yapacak motivasyonu henüz bulamıyorum kendimde
ama bugün bi tık daha iyi hissediyorum sayende eğer haftaya kadar iyice toparlarsam haftaya için seve seve alırım kaptanlığı
ahhh canım yaaa inşallah çabucak düzelir ayağın

Canım benim ya. Haklısın yorulmakta, Aylardır savaşıyorsun. Biraz ara ver canım korumaya geç. Stres yapmadan kilonu koru istersen

G Goklerce bak ekim abla Jasminium84 cım a tavsiye etmiş bunu da
"bazen arayıp sinir bozuyo" ay işte böylee gül geç canımm
ben de 1 sıkım yedim bakalım yarınki tartıya göre ben de yememeye çalışırım cnm
cnm bel en ince göbek en kalın yerden ölçülüyo mesela ,kolun da en alın yerinden alırsan şaşırmazsın cnm
oyyy sahi miii çok sevindim cnm bnm rica ederiim
evettt telafi için önümüzde bayağı zaman varr

oyyy sahi miii
oraya yerleşmeyi sen de istiyo musun cnm?
hımmm cnm takviye alıyor musun?
bilmiyorum onu cnm bayağı da para ister şimdi

hımm,tabi o kiloyu da zor verdin cnm ekmeği bile kesmiştin değil mi? sen de hızlı vermek istiyorum deyince ketojenik liste verdi belki de onda dahızlı alman normal canım sen tatilden dön, diyetisyene devam edersen normal bi listeyle et bence,yavaş ver ama senin olsun

Evet canım 3 gündür kötü beslendim, dışardan yedik ama ondan önce de vardı kabızlık, işte diyete başlayınca oluyor, kesin bir yerde yanlis yapıyorum ama nerde ?
diyete başlayınca belki faydalı yağları kestiğinden, yoğurdu azalttığındandır cnm yoksa diyetin direkt kabızlık yapıcı etkisi yok hatta daha sağlıklı olmak için yapıyoruz biliyosun

Herseyin farkindayim bi de artiyi gordukten sonra bu menu nasil olur oldu bende anlayamiyorum kendimi hesap kitap hepsi kayboldu.
canım şimdiden başla yazmaya, o bilinç gitti mi senden başkası getiremiyor ben napıyorum de kendine ,olmak istediğim hilal bu mu? 100 kilo olana dek devam mı edeceğim yoksa önünü mü alacağım

canımm çok iyi geldi bunu okumak :) aynen dediklerini yapıcam

cnm 2 ana 2 ara öğün şeklinde,2 dili ekmek,2 porsiyon meyve ve sebzeli bi diyet gibi , biraz değiştirerek yapıyorum 2 gündür,kh değerini kaloriyi belli aralıkta tutarak cnm
yarın ne yemeyi planlıyorsan sana da yapalım mesela düzenleme
kız diyet modunda değilsin ki bunalasın

Simdiden 6 bin adimim var oglumla yurjyuse ciktik sonra parkta oynadi biraz geldk corba icti simdi uyumak uzere uyusn bende sporumu yapicm insallah hadi kimleerrr benimle leslie yapiyorrr
oh maşallah cnm ben de akşam yapıcam
oyyy kıyamam yaa geçmiş olsun balım iyi ilkyardım yapılmış çok şükür cnm aaklında bulunsun soğuğa yakın suyla ıslatılmış bez parçası koyabilirsin krem sürene kadar nemli tutar ısıyı düşürür
canım ağrı kesici alabilirsin ve lütfen moralini bozmaa
yalnızca biraz daha hafif beslenirsin ya da sonra devam edersin ma menü yazmayı bırakma kuzuum
tamam canım herkese sordum zaten

Çok geçmiş olsun canım yaa. Baya büyük mü yanan alan. İns kremlerin hemen faydası olur.
Ah bir diyet moduna girebilsem. Kendim motive değilken kimi motive edebilirim acaba.

Ayarlansa acaba kendini herkes ona goremi hazırlar . Daha mı iyi olur bilemedim. Bu sayfayı dondurmanın de başka yolu yok gibi sanki

Sen napiyon gerilerde de bakem
Kuzum gerçekten zor agrini acını da tahmin edebiliyorum ama geçecek ins canim

Diyet yapmazsın belki ama sağlıklı beslenmeye çalış en azından canim. Burdan ayrılma menunu yaz bence motivasyonunu toparlayacak son canim

canım sen sıranı savdın zaten bi de kaptimizi bekleyelim bakalım ne dicek
gerilerde mi neyi anlatim cnm
hzlsel aynen cnm sen normal beslenmeyle de verirsin bence şu an ,zaten 65i bile gördün hani ekmeksiz kahvaltı,ara öğün popkek ve akşamkıymalı sebze yemeği yoğurt ya da protein salata olandan

oyy menünü sevsinler yaa çok güzeel

G gamzem23 cnm gel burdayız

Tamamdır canım sağol

Çok geçmiş olsun canımaklınızda bulunsun hemen elma rendeleyip yanığın üzerine poşetle sarın ateşini alıp izinin kalmamasını sağlıyor iyileştiriyor da☺
Dobarlan bıragma kendini aşkımsuuuuu

Ay çok geçmiş olsun canım yazık sana ya ne ağrın vardır şimdi
Canım benim,tamam diyet yapma ana burdan da ayrılma
Canım Ekim abladan bu tarifi alıp denemistim bir kaç gün ama çözüm olmadı tam olarak,
Belki de canım ,dedim ya bir yerde yanlis yapıyorum muhtemelen, zeytin yağı tüketmeye çalışıyorum artık

oyy ne güzel tarifmiş o yaa denedin mi cnm?
hoşgeldin aşkımsu
Canım Ekim abladan bu tarifi alıp denemistim bir kaç gün ama çözüm olmadı tam olarak,

Belki de canım ,dedim ya bir yerde yanlis yapıyorum muhtemelen, zeytin yağı tüketmeye çalışıyorum artık
hımm tmm cnm
aç karna 1 kaşık zeytinyağı ve sonra ılık su da çalıştırıyor

oyy ne güzel tarifmiş o yaa denedin mi cnm?

hoşgeldin aşkımsu
Evet evet denedik geçen yaz yengemin koluna kaynar su döküşmüştü hemen elma rendeleyip poşetle sardık suyunu emmilmesin bezle diye sonraki gün yeniledik ne iz ne yara hiçbir şeyi kalmadı aklınızda bulunsun

Canım çok güzel menün sporun şahaneee

Evet evet denedik geçen yaz yengemin koluna kaynar su döküşmüştü hemen elma rendeleyip poşetle sardık suyunu emmilmesin bezle diye sonraki gün yeniledik ne iz ne yara hiçbir şeyi kalmadı aklınızda bulunsun
ay harika ya hzlsel kuşum
Bunu deneyeceğim canım, inşallah midem bulanmaz
bir parça ekmekle yut istersen cnm, maksat önden gidip bağırsak çeperini sarması sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…