Kilolar Firarda 😎

Afiyet olsun guzel menu

canım geçmiş olsun şimdi nasılsın

ayyy ne mutlu bana
hadi bakalım o zaman bol eksiler olsun

Olsun canım bu sfeer eksiye cevirmesende olur yeter ki sabret, diyeti bırakma bu şekilde zayiflaniyor zaten başka türlü hep ekşi olmuyor

Sakarlığımın sonunda başıma iş açacağı belliydi kendimi bir güzel haşladım Ayaklarım ve bacaklarımın üst kısmı çok fena durumda ağrıdan açıdan duramıyorum güya kendime yeşil çay hazırlayacaktım kendim yeşil çay oldum

canımm çok iyi geldi bunu okumak :) aynen dediklerini yapıcam

evet canım aynen. o dünde kaldı bugün daha dikkatli olucam teşekkür ederimmm

Ahhh canım yaa çok geçmiş olsun, aloe veran var mı yanığa birebir ya da hametan merhem

Haydi gelin benim detoksa
Neymis senin detokkss cnm su 2 gun yapabilrm esimde olmiycak aksam yemegine rahatim yani
Evet haklisin ben yesemde hep sucluluk pismanlikla oluyor yiyip sonra dengelemeyi ogrenmek lazm ama suanda yememem lazm biraz yiyince devami gelyr diyet modundan bunaldm sanrm :/
Supersinnn sagol motivasyon icin canimmm
Ayy canim yacok gecmis olsun merhem sur yoksa eczaneden al cnm yanık kotu oluyor ya

kapıyı camı açana kadar mis gibiydi :)) bu ev yolun kenarın da hemen toz oluyor bir de 4+1 yatak odası küçük diye gardolabı diğer odaya koydum , az zorluyor beni de olsun buna şükür

canım geçmiş olsun şimdi nasılsın

ayyy ne mutlu bana
hadi bakalım o zaman bol eksiler olsun
sağ ol gülüm havanın durumuna göre değişiyor 2 gündür hava iyi az canım da ısınınca işlere bile giriştim şimdi iyiyim hafiften ağrılar var o kadarcık
sen ne yapıyorsun nasılsın sana da mı zayıflamakla uğraşmaktan bıkkınlık geldi gülüm

Allah yardımcın olsun kuzum, tez zamanda dinsin ağrıların

sorma canım ya al ver al ver, iki ileri bir geri daraldım artık ya
yemekten (Allah affetsin) resmen tiksindim ama yine de yemeden duramıyorum cozuttum çok fena

bahsettiğin kampı araştırdım ama sanki sadece kamp şeklinde online hizmet yok gibi, ya da ben yanlış bişeye mi baktım acaba

Kuzuuum geçmiş olsun. Anestol ve silverdin sür acı sızı kalmaz.

Ahhh canım yaa çok geçmiş olsun, aloe veran var mı yanığa birebir ya da hametan merhem
Eşim eczaneden aldı krem ama adını hatırlamıyorum canım okul dönüşü dediğin kremden alayım sağ olasın
Sağ ol canım aldık bir şeyler sürdüm bakalım
Kuzuuum geçmiş olsun. Anestol ve silverdin sür acı sızı kalmaz.
sağ ol kuzum okuldan bir arkadaş da anestol dedi o zaman en iyisi ondan alayım

rica ederim kuzum şifa olsun inşallah

Kızlar şu an moral olarak çökmüş durumdayım zaten zar zor devam ediyordum artık bu ayaklarla spor da yapamam bir müddet diyet de yapabileceğimi sanmıyorum ama cuma günü spor listesini paylaşırım Hepinize bol bol eksiler diliyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…