- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
Afiyet olsun guzel menu11.10.2021
08.10
Yarım dilim ekmek, 1 Tk labne,5 zeytin,1 çk reçel
12.30
2 yumurta ile domatesli omlet, 5 zeytin, 1 TK tereyağı ve reçel, 1 dilim ekmek
16.00 sade kahve
18.00 1 kepçe tarhana çorbası, 2 sk fırın kabak, yoğurt,yarım dilim ekmek,3 biber turşusu
19.00 2 hurma
Şu: 2 lt. C Cagrihilal1
canım geçmiş olsun şimdi nasılsıngenel de oğlumun arkadaşları derdi ne güzel annesin diye ilk defa başka birinden duyuyorum mutlu oldummm
emekli olup memlekete yerleşip, belki avukatlık yaparım diyor eşim , yoksa da büyük ihtimal bana pişirtip taşırtıp her gün annesine nevaleyi alıp gider :))
benim fibromiyalji ağrıları geçen hafta çok zorladı beni boynumu kolumu kıpırtadamadım onun ilaçları da biraz ağır dayanabildiğim sürece kullanmıyorum da bu defa dayanamadım yuttum gitti :))))
yaa şu halil kargulunun hk performans sistemi var ya nasıl işlediğini yazmıyorlar tabi ki kampları var telden de destekle zayıflatıyorlar 1-2 ayda 18- 25 kilo veriyor insanlar hem de sağlıklı bir şekil de bilinç altı -psikolojik yöntemler kullanıyorlar sanırım
bizde hafta da yarım kilo bir kilo vermek normal diye beynimize işlemiş aslın da hiç de öyle değil beden haftada 3-5 kilo bile verecek kapasite de
ayyy ne mutlu banaŞahanesiiiiiiiiiiinnn. Kuzum pozitif enerji doldum. Bugün benim de güzel geçecek inşallah.❤❤❤
Sabahtan beri ev toparlıyorum. Çamaşır yıkadım astım. Bir sürü iş yaptım akıllı saatimi takmayı akıl edemedim. Şimdi taktım. Birazdan kızları hava almaya çıkarıcam. Hava ılık. Temiz hava alsınlar, bana da yürüyüş olur. Ev de havalanır. Şu hastalıklar gitsin artık.
İşte bu canım, Harikasın. Bana da güç kaynağı oldun. Ben de pes etmiyorum. Cumaya kadar canla başla uğraşıcam
Olsun canım bu sfeer eksiye cevirmesende olur yeter ki sabret, diyeti bırakmaHerseyin farkindayimbi de artiyi gordukten sonra bu menu nasil olur oldu bende anlayamiyorum kendimi hesap kitap hepsi kayboldu.
Artilar gider de eksi gelirmi o zor. Ben boyle artılar her pazartesi gorurum alisti bunye ama arkasini toplardim bu sefer nasil toplanir bilmiyorum.
canımm çok iyi geldi bunu okumak :) aynen dediklerini yapıcamEki Görüntüle 2931831
Canlar bugün yeni bir günher ne yediyseniz bitti geçti çok iştahlı hissediyorsanız ortalama bir diyet yapın bugün ve sonra birkaç gün sınırınızı zorlayın ,yeniden motivasyonunuz gelecek kiloda olduğunuzu göreceksiniz!
Haydi şimdi başlayın ve kendinize haftasonuna kadar bir plan yapın
Hiçbir şey için geç değil , hala nefes alıyoruz ve daha öğlen bile değil gün başlamadı henüz ve metabolizmamızım maksimum çalıştığı saatler
ikindi vaktini güzel sağlıklı ve doyurucu bir ara öğünle yapın ve akşamı da en hafif yiyinsabaha hafiflemiş olacaksınız
ara öğün örnekleri:
*leblebi,kuru üzüm ve sütlü kahve
*kefir,taze meyve ve ceviz
*kepekli kraker,ayran ve sebze
şekersiz bir bar ve sütlü türk kahvesi
ve gece 12ye kadar da yapabildiğimiz kadar spor yapıyoruz en az 6 bin adım ,evde de olsanız ve 1 mil leslie
haydi bakalım
evet canım aynen. o dünde kaldı bugün daha dikkatli olucam teşekkür ederimmmKv ile mesafeliyiz canım. Gerekmedikçe aramıyorum. O da aynı şekilde. Bazen arayıp sinir bozuyor tabi o Allah'ın emri. Sağol kuzum ilgin için❤
Kuzum benim de 800 puan olsun. Bakalım cumaya kadar yapabilecek miyim ❤❤
Kuzum az da yesen bulgur insanı şişiriyor. Yarın eskiye dönersin. Cuma da eksileri görürsün sıkma canını
Aman kuzum erkenden önünü kes bu durumun. Sonrası pişmanlık oluyo.
Kuzum tiramisu yendi bitti. Bugün yine devam sağlıklı beslenmeye. İsteklerimize karşı koyacak güç içimizde. Başarı çok büyük haz kaynağı. İdeal bedene ulaşmak, başarılı olmak bize yediğimiz tatlılar dan daha da çok mutluluk veriyor biliyorsun kii. ❤❤
Ahhh canım yaa çok geçmiş olsun, aloe veran var mı yanığa birebir ya da hametan merhemSakarlığımın sonunda başıma iş açacağı belliydi kendimi bir güzel haşladımAyaklarım ve bacaklarımın üst kısmı çok fena durumda ağrıdan açıdan duramıyorum güya kendime yeşil çay hazırlayacaktım kendim yeşil çay oldum
Aynen canim kendimi toplamam lazim daha fazla arti gormeden 7 leri gordukce sinirim bozuluyorOlsun canım bu sfeer eksiye cevirmesende olur yeter ki sabret, diyeti bırakmabu şekilde zayiflaniyor zaten başka türlü hep ekşi olmuyor
Neymis senin detokkss cnm su 2 gun yapabilrm esimde olmiycak aksam yemegine rahatim yaniHaydi gelin benim detoksa
Evet haklisin ben yesemde hep sucluluk pismanlikla oluyor yiyip sonra dengelemeyi ogrenmek lazm ama suanda yememem lazm biraz yiyince devami gelyr diyet modundan bunaldm sanrm :/Tarçınlı kahvemi hazırlıyoruumkızlar en önemlisi yiyorsanız bunu da zevkle yapmak ,ben cuma cmts pazar yedim ama suçluluk duymadan yedim ve şimdi telafi etme çalışmalarına başladım,
bu dönemler zaten seyrek olan şeyler hani yemeyi durduramadığımız ama önemli olan bunun da normal olduğunu bilip o birkaç gün bitince durdurup telafi etmek canlarım,suçluluk duymayın
Supersinnn sagol motivasyon icin canimmmEki Görüntüle 2931831
Canlar bugün yeni bir günher ne yediyseniz bitti geçti çok iştahlı hissediyorsanız ortalama bir diyet yapın bugün ve sonra birkaç gün sınırınızı zorlayın ,yeniden motivasyonunuz gelecek kiloda olduğunuzu göreceksiniz!
Haydi şimdi başlayın ve kendinize haftasonuna kadar bir plan yapın
Hiçbir şey için geç değil , hala nefes alıyoruz ve daha öğlen bile değil gün başlamadı henüz ve metabolizmamızım maksimum çalıştığı saatler
ikindi vaktini güzel sağlıklı ve doyurucu bir ara öğünle yapın ve akşamı da en hafif yiyinsabaha hafiflemiş olacaksınız
ara öğün örnekleri:
*leblebi,kuru üzüm ve sütlü kahve
*kefir,taze meyve ve ceviz
*kepekli kraker,ayran ve sebze
şekersiz bir bar ve sütlü türk kahvesi
ve gece 12ye kadar da yapabildiğimiz kadar spor yapıyoruz en az 6 bin adım ,evde de olsanız ve 1 mil leslie
haydi bakalım
Ayy canim yacok gecmis olsunSakarlığımın sonunda başıma iş açacağı belliydi kendimi bir güzel haşladımAyaklarım ve bacaklarımın üst kısmı çok fena durumda ağrıdan açıdan duramıyorum güya kendime yeşil çay hazırlayacaktım kendim yeşil çay oldum
kapıyı camı açana kadar mis gibiydi :)) bu ev yolun kenarın da hemen toz oluyor bir de 4+1 yatak odası küçük diye gardolabı diğer odaya koydum , az zorluyor beni de olsun buna şükürEvet canım 3 gündür kötü beslendim, dışardan yedik ama ondan önce de vardı kabızlık, işte diyete başlayınca oluyor, kesin bir yerde yanlis yapıyorum ama nerde ?
Ortim pes etmek yok, bu hafta 1 kilosu gitse bile kardasin
Allah kolaylık versin abla, mis gibi olmuştur şimdi ev
sağ ol gülüm havanın durumuna göre değişiyor 2 gündür hava iyi az canım da ısınınca işlere bile giriştim şimdi iyiyim hafiften ağrılar var o kadarcıkcanım geçmiş olsun şimdi nasılsın
ayyy ne mutlu bana
hadi bakalım o zaman bol eksiler olsun
Allah yardımcın olsun kuzum, tez zamanda dinsin ağrılarınsağ ol gülüm havanın durumuna göre değişiyor 2 gündür hava iyi az canım da ısınınca işlere bile giriştim şimdi iyiyim hafiften ağrılar var o kadarcık
sen ne yapıyorsun nasılsın sana da mı zayıflamakla uğraşmaktan bıkkınlık geldi gülüm
Kuzuuum geçmiş olsun. Anestol ve silverdin sür acı sızı kalmaz.Sakarlığımın sonunda başıma iş açacağı belliydi kendimi bir güzel haşladımAyaklarım ve bacaklarımın üst kısmı çok fena durumda ağrıdan açıdan duramıyorum güya kendime yeşil çay hazırlayacaktım kendim yeşil çay oldum
Eşim eczaneden aldı krem ama adını hatırlamıyorum canım okul dönüşü dediğin kremden alayım sağ olasınAhhh canım yaa çok geçmiş olsun, aloe veran var mı yanığa birebir ya da hametan merhem
Sağ ol canım aldık bir şeyler sürdüm bakalımNeymis senin detokkss cnm su 2 gun yapabilrm esimde olmiycak aksam yemegine rahatim yani
Evet haklisin ben yesemde hep sucluluk pismanlikla oluyor yiyip sonra dengelemeyi ogrenmek lazm ama suanda yememem lazm biraz yiyince devami gelyr diyet modundan bunaldm sanrm :/
Supersinnn sagol motivasyon icin canimmm
Ayy canim yacok gecmis olsunmerhem sur yoksa eczaneden al cnm yanık kotu oluyor ya
sağ ol kuzum okuldan bir arkadaş da anestol dedi o zaman en iyisi ondan alayımKuzuuum geçmiş olsun. Anestol ve silverdin sür acı sızı kalmaz.
rica ederim kuzum şifa olsun inşallahEşim eczaneden aldı krem ama adını hatırlamıyorum canım okul dönüşü dediğin kremden alayım sağ olasın
Sağ ol canım aldık bir şeyler sürdüm bakalım
sağ ol kuzum okuldan bir arkadaş da anestol dedi o zaman en iyisi ondan alayım
Anestol sızısını alıyor canım. Yanık ve yaralar için anestol ile beraber silverdin de sürersen daha iyi olur.Kuzuuum geçmiş olsun. Anestol ve silverdin sür acı sızı kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?