Kilolar Firarda 😎

Hayırlı olsun canım inşallah faydasını görürsün ağrıya çözüm olur Özellikle Alt karında işe yararsa söyle canım ben de alırım belli şu alt karnım gitse diyeti bırakacağım zaten
Aaa gercekten mi? Ama pide yedin de aksam yemegi yoktu canim. Cok guzel dengeledin yani
Aynen canım dengelemeye çalıştım dün en son saat 4te yedim büyük ihtimal ondandır normalde hep 8 gibi yiyorum

Sağ ol canım ya erken yedim azcık hareket de ettim bu kadar oldu bakalım bugüne ne kadar artı yansıyacak
Eksi gelir yazıcaktım geldiğini gördüm
Ben de 63.9 geldim +2.7 kg geldi bile ama umrumda değil hızımı alamadım cnm ayrılcam diye karar vermiştim ya illa o pazartesi başlanacak kardelelen321 cnm senin haftasonu artından çoğu geliyorr

Fena degildi canim ama benzer makinadan gordum internette eve aloyorum. Tamam belki ordaki kadar profesyonel birsey degil ama fiyati da uygundu . Denerim birkac hafta. Olmadi masaj modunda kulaniriz en kotu
Hıım iyii evde kullanırsın canımfaydası olur umarım

Puan muthiss ortim menunde guzel afyt olsum
Ben de sizleri özledim canım eccük bebemi büyüteyim geliyorum
tabikiii canım biz bekliyoruzzz
Sagol cnm aynen baklavalar dun de vardiii ama bitti sukur
Adeta popomun ustune oturamiyorum dunku ems fitnesstan sonra
Hahah ayy nasl birseymis bende dun bi alet gordm hp de o tarza benzer ise yararmi acaba demistm
Dün yediğim pideler ne kadar artı döner diyordum ama ben karar verdim pide detoksu yapacağım 400 gram daha gitmiş
Ohh miss ne guzel. Dengeleyince boyle oluyor demekki

Ben sabit gelsem şükredecektim neredeyse cuma hedef kiloma ulaştım Neler yedin kim bilirafiyet bal şeker olsun kuzum bugün de çılgın menü planların var mı nasıl olsa pazartesi başlayacağım diye yoksa normal mi besleneceksin
Aynen canım koruma döneminde de aynısını yapmam lazım her gün her öğün istediğimiz gibi beslenirsek olmaz yine alırız kilo dengelemeyi becerebilmek lazım

Sagaol canim
Karışık ama iyi bence kuzum afiyet olsun
Sağol tatlim

Bugün de yicem cnm hızımı alamadım

Cnm liste hazırlıcam paylaşıcam

Kuzum benim alıntı kalmış
Love you diciktim ❤
Vay rekorumu elimden aldın haa

Sagol canim. Insallah ise yarar

Insallah canim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…