Kilolar Firarda 😎

Kaslari calistirdigi kesjn

Valla hava mis ama kızımın uykusu geldi camdan izlicem artık
Balkonun var mıı bi de bebek telsizi kullanabilirsin cnm
Şöyle güzel bi kahve keyfi yap
İyilik demek isterdim canım ama halsizim yatıyorum
Sen nasılsın
Oy hayırdır kuzum
İyiyim cnm birazdan paylaşıcam listeyi ama 3 günlük daha iyi olur diye düşündüm
20 saatlik aralıklı oruçtan sonra tokum Bir dünya ev işinin beni beklemesinden dolayı mutsuzum
Afiyet olsun kolay gelsin canım

Eline emeğine sağlık canım.ikinci oldum + geldim bu hafta ya

20 saatlik aralıklı oruçtan sonra tokum Bir dünya ev işinin beni beklemesinden dolayı mutsuzum
Ohh aralıklı oruç en güzel yöntem sanki ama ben yapamıyorum ya.
İşler hallolur nasılsa yada olduğu kadar canim
Oy hayırdır kuzum
İyiyim cnm birazdan paylaşıcam listeyi ama 3 günlük daha iyi olur diye düşündüm
Boğaz enfeksiyonu halsiz bırakıyor canim. İltahap kaynaklı sanırım. Eşim zorla dışarı çıkarıyor şimdi açılışın diye bakalım geri dönüp gelmeyiz ins

Hım tamam canım bekliyorum

çok geçmiş olsun canım dikkate et vitaminlerinizi alın çaylarınızı için canım bi de çok hamur şeker pilav vs yiyince zor iyileşiyor insan aklında bulunsun kuzum
ohh ne güzel çıkın tabi kii temiz hava gibisi var mı

Eveet Ucmelekannesi Fit mutlu anne kızlar ve bütün yapmak isteyenler buyurun
doyamazsanız protein kısmını arttırın canımlar,eğer yine doymazsanız karbonhidrat kısmını
8 saatlik yeme aralığında yapsak süper olur örneğin 11:00 , 13:00, 16:00 ve 18:30 saatlerinde ,başladığımız saatten en son yemenin bittiği saate hesaplıyoruz
*öğünleri ara öğünleri değiştirebiliriz yerlerini
*kahvaltı öncesi tarçınlı türk kahvesi
*ana öğünlerde zerdeçal ve karabiber,acı biber

1. Gün
kahvaltı: 2 dilim beyaz peynir,1 dilim tb ekmek,söğüş,7 siyah zeytin, limonlu yeşillik ve şekersiz siyah çay
ara: 2 mandalina,3 ceviz ,limonlu yeşil çay
ikindi: 4 köfte kadar ızgara tavuk/balık , zeytinyağlı limonlu salata ,1 dilim tb ekmek
ara: toz zencefilli,1 çay kaşığı çiyalı 200 ml light sütlü ya da 100 ml yağlı sütlü sade granül kahve

2. Gün
kahvaltı: 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 4 yemek kaşığı yoğurt, 1 elma,tarçın
ara: limonlu yeşil çay limonlu havuç ve salatalık dilimleri,2 üçgen peynir
ikindi: 100 gr ton balıklı salata ,maden suyu
ara: 1 dilim tb ekmeği üstüne 1 çorba kaşığı tahin pekmez karışımı ,limonlu yeşil çay

3.Gün
kahvaltı: 2 yumurtadan mantarlı omlet , söğüş,limonlu yeşillik ,limonlu yeşil çay
ara: 1 avuç leblebi, 200 ml light süt ya da 100 ml yağlı sütle tarçınlı sade granül kahve
ikindi: 8 yemek kaşığı kıymalı sebze yemeği ,1 kase çorba, büyük boy ayran
ara: limonlu yeşil çay ve istediğiniz meyveli tahıllı bar

Her gün en az 1,5-2 lt su ve 6.000 adım,1 mil leslie de olsa tadından yenmez

Son düzenleme:
İyi yapmışsın

Vericezz cnm 1 mil leslie 15 dk ve gün içinde yerinde koşup 6 bin yapabilirsin 2 dk yapsan bile 200 adım oluveriyor
Canım Eliptic bisikletim var ve çok işe yarıyor benimki uyusa spor işini onunla yarım saatte hal ediveriyorum. Ah bi düzenli uyusa gece 3 te uyandı 7 de uyudu. Öğlen defalarca yatağa getirdi beni daldı uyandı. Şimdi yine uyumaya geldik. Şimdi uyursa gececiyiz demektir yine ki dalmak üzere ama yatağa gelmek istediğinde getirmezsem ağlıyor bal gibi çocuk ama uyku konusunda beni perişan etti nerdeyse 2 senedir maalesef. Düzeltemedik bi türlü. Hayırlısı bakalım

Sağ ol canım
Eline emeğine sağlık canım.ikinci oldum + geldim bu hafta ya
Sağ ol canım Son gece yediklerinden oldu kuzum inşallah bu hafta güzel bir sonuç göreceksin sporların harika çünkü
Spor hedefim:1200 puan olsun tatlım

Ben alıştım ama benim düzenime de çok uygun o yüzden rahat rahat yapıyorum canım İşleri yarıladım şimdi ara öğün yapıyorum sonra kaldığım yerden devam Geçmiş olsun kuzum güzelce dinlen toparlan blr an önce
menüleri yarın sabah toplıcam kızlar hzlsel kuzum sewn de pazartesi toplamını yazabilirsin
bi de çarşamba,cuma yazsak yeter diye düşündüm canım
Tamam canım ben de öyle yaparım

Ellerine sağlık canımkaydedeyim belki haftaya yaparım

Ooo süpermiş canım
Uykusuna odaklanınca sorun daha da büyür gözünde cnm başkaşeylerle de ilgilenmeye ve kısa kısa süre de olsa gün sonunda hımm güzel spora yarım saat ayırmışım, 15 dkda maske yapmışım işte şu ev işini bitirmişim ertelediğim şu kitaptan 10 sf okumuşum diye mutlu ol canım bu yaşlar en zoru herkes anlatıyor cnm ama bu da geçecek inşallah
Oooh işler korksun senden
Aynen cnm hem toplu yazanlar da oluyor yorulmayalım boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…