Kilolar Firarda 😎

Bende iyiyim canım teşekkürler. Maşallah diyeyim 23 kilo vermişsin daha ne olsun. Ben aynı kilodayım hala hiç veremedim

Şaşırdım. Senin hamilelik nasıl geçti kaç kilo aldın ya da aldın mı merak ettim.

Tel kadayıf 2 dilim fazla olmuş canım ama günü erken kaparmışsın görmüyorum o yüzden
Ekmekler havada uçuşuyor Afiyet olsun canım ama moda girip miktarları ayarlarsın inşallah blr an önce
Karışık ama iyi bence kuzum afiyet olsun
Ne kadar hafif blr menü canım ara öğün filan ekleyebilirsin biraz düşük kalorili olmuşama dediğin gibi suyun artması şart
Cumartesi kaçamağı belli oldu ev yapımı soğuk baklavalar afiyet olsun canım
Hamsi Bugün eşimi ikna edeyim de balık yiyeyim çok canım çekti Gayet iyi bence canım dengeli olmuş spor da şahane
Bugün menüm çok cıs cos ortim @Pain Killer
Spor olarak yürüyüş 8300 adım 83 p cnm hzlsel
Haftalık hedefim de 700 puan olsun
ay ne yedin çok merak ettim
9 ekim cmt
13:00 1 yumurta, 1 dilim ekmek domates salatalik
17:00 3 kasik hindi sote, 3 kasik arpa sehriue pilavi, salata, yarim kase yogurt
Su 3 litre
Spor 5800 58 puan
hzlsel @SanSebastianCheesecake @medine66
Sen de günü hafif atlatmışsın canım gelsin eksiler

9 Ekim
Sabah 9:00 1 dilim kek şekersiz kahve 2 dilim börek
Öğlen 16;00 1 dilim cheesecake
Aksam 21h00 1 mini dilim yaspasta
2 litre su
7 bn adım hzlsel

Regl oldum bugün galiba o yüzden tatlı kirizine girdim
Ortim ortim tam hayallerdeki gibi geçirmişsin günü pasta detoksu bence bu tam benlik Regl okduysan doğal canım ama diğer günler çok salma kendini yoksa artılar geliverir hemen

Ben menümü paylaştığımda orti olduğumuz belli değildi canım o yüzden etiketlememiştim seni

Cnm ilk gün için güzel ama bu kadar az devam etme olur mu
Akıllı bilekliğin var mıydı cnm ya da telefonunda uygulaman ?

Cnm 2yle bırakmışsın ve menün harika bence
Sağ ol canım ya erken yedim azcık hareket de ettim bu kadar oldu bakalım bugüne ne kadar artı yansıyacak
Akşam kahvaltılık vardı yine yemek yapamadığım için . Ama kahvaltılık istemedi canim dünden kalan makarnayı yedim. Hiç yemek yapasim yoktu canim sagolasin

Eline sağlık canım kizlarrr tebrikler
Sağ ol kuzum
Tamam kuzum
Bence bugün çoğu kişinin menüsü diyet dışı canım ben de mesela pide yedim ama bence o kadar berbat değil senin günün boşver diğer günler için enerji ve şeker depolamış oldun şimdi tam gaz hedefe kilitleniyorsun
Tamam canım güzel b haftamız olsun inşallah bu hafta daha aktif olmaya calisicam ve spor ağırlıklı gelcem bugünü saymayalim ama
Tamam kuzum ben genel olarak buralardayım ama hafta içi derslerden dolayı daha az giriyorum Bu arada bu haftaki spor puanı hedefini de yaz bir ara canım

Evet canım hzlsel ben Haklısın canım bazen ben bile kim bu valyrian diyorum Alışıyor insan yaza yaza alışırsınız ya hep beraber alışırız

cnm nasıl geçti ems? devam edicek misin?
Fena degildi canim ama benzer makinadan gordum internette eve aloyorum. Tamam belki ordaki kadar profesyonel birsey degil ama fiyati da uygundu . Denerim birkac hafta. Olmadi masaj modunda kulaniriz en kotu

Sağ ol canım aynen ben de o yüzden dikkat ettim özellikle hem spora hem yürüyüşe

İşe yaradığının göstergesi bence bu
Evet yaramis galiba uygun fiyata buldum ev kullanimi icin ems ve masaj aleti olarak da kullaniliyor. Merakla bekliyirum. Bakalim duzenli kullaninca su sorunlu bolgelerde incelme olacak mi (sirt, alt jarin) ve tabi bel agrisina cozum olacak mi. Spor yaparlen takacagim artik. Gittim alerin nasil kullanildigini da ogrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…