• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Evet yaramis galiba 😀😀 uygun fiyata buldum ev kullanimi icin ems ve masaj aleti olarak da kullaniliyor. Merakla bekliyirum. Bakalim duzenli kullaninca su sorunlu bolgelerde incelme olacak mi (sirt, alt jarin) ve tabi bel agrisina cozum olacak mi. Spor yaparlen takacagim artik. Gittim alerin nasil kullanildigini da ogrendim 😀😀
Hayırlı olsun canım inşallah faydasını görürsün ağrıya çözüm olur🤗 Özellikle Alt karında işe yararsa söyle canım ben de alırım belli şu alt karnım gitse diyeti bırakacağım zaten🤣
Aaa gercekten mi? Ama pide yedin de aksam yemegi yoktu canim. Cok guzel dengeledin yani 🧿
Aynen canım dengelemeye çalıştım dün en son saat 4te yedim büyük ihtimal ondandır normalde hep 8 gibi yiyorum🥰

😘

Sağ ol canım ya erken yedim azcık hareket de ettim bu kadar oldu bakalım bugüne ne kadar artı yansıyacak🤣
Eksi gelir yazıcaktım geldiğini gördüm :D
Ben de 63.9 geldim +2.7 kg geldi bile ama umrumda değil 😂 hızımı alamadım cnm ayrılcam diye karar vermiştim ya illa o pazartesi başlanacak 😂 kardelelen321 kardelelen321 cnm senin haftasonu artından çoğu geliyorr :dondurma::KK54::KK45:

Fena degildi canim ama benzer makinadan gordum internette eve aloyorum. Tamam belki ordaki kadar profesyonel birsey degil ama fiyati da uygundu . Denerim birkac hafta. Olmadi masaj modunda kulaniriz en kotu
Hıım iyii evde kullanırsın canım😍faydası olur umarım 😘

9 ekim
11.30 : 1 yumurta salatalık peynir,2şer tatlı kaşığı reçel ve bal,2 minnak kurabiye,1.5 dilim ekmek
18.00 : hamsi ızgara salata 2 dilim ekmek
Su : 2.5lt
Spor : 12000 adım, 26dk cardio, 1200tane ip(hiç takılmadan tek seferde🤣) totalde = 490 puan
hzlsel hzlsel Pnrrr-12 Pnrrr-12
Puan muthiss ortim menunde guzel afyt olsum
Ben de sizleri özledim canım 🥰 eccük bebemi büyüteyim geliyorum 🙃
:KK36:tabikiii canım biz bekliyoruzzz
Tel kadayıf 2 dilim fazla olmuş canım ama günü erken kaparmışsın görmüyorum o yüzden😘

Ekmekler havada uçuşuyor😆 Afiyet olsun canım ama moda girip miktarları ayarlarsın inşallah blr an önce😘

Karışık ama iyi bence kuzum afiyet olsun🥰😘

Ne kadar hafif blr menü canım ara öğün filan ekleyebilirsin biraz düşük kalorili olmuş🤗ama dediğin gibi suyun artması şart😘

Cumartesi kaçamağı belli oldu ev yapımı soğuk baklavalar afiyet olsun canım😍😍

Hamsi😍😍😍 Bugün eşimi ikna edeyim de balık yiyeyim çok canım çekti🤣 Gayet iyi bence canım dengeli olmuş spor da şahane 😍😍

ay ne yedin çok merak ettim🤣🤣🤣

Sen de günü hafif atlatmışsın canım gelsin eksiler 🤩🤩
Sagol cnm aynen baklavalar dun de vardiii ama bitti sukur :rolleyes: :confused:
Adeta popomun ustune oturamiyorum dunku ems fitnesstan sonra 😀😀
Hahah ayy nasl birseymis bende dun bi alet gordm hp de o tarza benzer ise yararmi acaba demistm
Dün yediğim pideler ne kadar artı döner diyordum ama ben karar verdim pide detoksu yapacağım:KK70::KK70: 400 gram daha gitmiş:rolleyes:
Ohh miss ne guzel. Dengeleyince boyle oluyor demekki :rolleyes:

Eksi gelir yazıcaktım geldiğini gördüm :KK70:
Ben de 63.9 geldim +2.7 kg geldi bile ama umrumda değil 😂 hızımı alamadım cnm ayrılcam diye karar vermiştim ya illa o pazartesi başlanacak 😂 kardelelen321 kardelelen321 cnm senin haftasonu artından çoğu geliyorr :dondurma::KK54::KK45:

Ben sabit gelsem şükredecektim neredeyse cuma hedef kiloma ulaştım🤣🤣 Neler yedin kim bilir😋😋afiyet bal şeker olsun kuzum bugün de çılgın menü planların var mı nasıl olsa pazartesi başlayacağım diye yoksa normal mi besleneceksin 🤭🤭
Puan muthiss ortim menunde guzel afyt olsum

:KK36:tabikiii canım biz bekliyoruzzz

Sagol cnm aynen baklavalar dun de vardiii ama bitti sukur :rolleyes: :confused:

Hahah ayy nasl birseymis bende dun bi alet gordm hp de o tarza benzer ise yararmi acaba demistm

Ohh miss ne guzel. Dengeleyince boyle oluyor demekki :rolleyes:
Aynen canım koruma döneminde de aynısını yapmam lazım her gün her öğün istediğimiz gibi beslenirsek olmaz yine alırız kilo dengelemeyi becerebilmek lazım😍

Sufle disinda guzel bence ortim afiyet olsn. Adimlar cok iyi :KK9:

Hadi insallah cnm basaricaksin :KK200:

Yarin daha iyi olur insallah ortim :KK200:

Eveet miktarlar ayarlasan bence guzel bir menu olurmus :confused:

Karisik ama kalori olark iyi gbi bence afyt olsn cnm

Cok guzel menu afyt olsn su artirmalisin cnm 0.033x kilon yapinca nekadar icmelisin cikiyor

Yaa kiyamamm ne guzel cnm saglikla buyusunler insallah :KK36: özledik senii

Eline emegine saglık kaptanım ve tebriklerr birinci olmussun :KK200:

Tebriklerrr kızlar super adımlar var :KK9:

Tamamdir cnm, 600puan olsun cnm bu hafta icin :rolleyes:
Sagaol canim😍
Karışık ama iyi bence kuzum afiyet olsun🥰😘
Sağol tatlim😍

Ben sabit gelsem şükredecektim neredeyse cuma hedef kiloma ulaştım🤣🤣 Neler yedin kim bilir😋😋afiyet bal şeker olsun kuzum bugün de çılgın menü planların var mı nasıl olsa pazartesi başlayacağım diye yoksa normal mi besleneceksin 🤭🤭

Aynen canım koruma döneminde de aynısını yapmam lazım her gün her öğün istediğimiz gibi beslenirsek olmaz yine alırız kilo dengelemeyi becerebilmek lazım😍
Bugün de yicem cnm hızımı alamadım 😂

Cnm liste hazırlıcam 😍 paylaşıcam

Kuzum benim alıntı kalmış 😂
Love you diciktim ❤😊

Vay rekorumu elimden aldın haa 😆😆💥

Hayırlı olsun canım inşallah faydasını görürsün ağrıya çözüm olur🤗 Özellikle Alt karında işe yararsa söyle canım ben de alırım belli şu alt karnım gitse diyeti bırakacağım zaten🤣

Aynen canım dengelemeye çalıştım dün en son saat 4te yedim büyük ihtimal ondandır normalde hep 8 gibi yiyorum🥰
Sagol canim. Insallah ise yarar 🙏

Insallah canim bakalim

Back