- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Aaa gercekten mi? Ama pide yedin de aksam yemegi yoktu canim. Cok guzel dengeledin yaniDün yediğim pideler ne kadar artı döner diyordum ama ben karar verdim pide detoksu yapacağım 400 gram daha gitmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa gercekten mi? Ama pide yedin de aksam yemegi yoktu canim. Cok guzel dengeledin yaniDün yediğim pideler ne kadar artı döner diyordum ama ben karar verdim pide detoksu yapacağım 400 gram daha gitmiş
Hayırlı olsun canım inşallah faydasını görürsün ağrıya çözüm olur Özellikle Alt karında işe yararsa söyle canım ben de alırım belli şu alt karnım gitse diyeti bırakacağım zatenEvet yaramis galiba uygun fiyata buldum ev kullanimi icin ems ve masaj aleti olarak da kullaniliyor. Merakla bekliyirum. Bakalim duzenli kullaninca su sorunlu bolgelerde incelme olacak mi (sirt, alt jarin) ve tabi bel agrisina cozum olacak mi. Spor yaparlen takacagim artik. Gittim alerin nasil kullanildigini da ogrendim
Aynen canım dengelemeye çalıştım dün en son saat 4te yedim büyük ihtimal ondandır normalde hep 8 gibi yiyorumAaa gercekten mi? Ama pide yedin de aksam yemegi yoktu canim. Cok guzel dengeledin yani
Şükür canım evdeydim ya çok zorlanmadım kızımdaki kadar çok almadım tabi yine de aldım şu an 10 kilo fazlam var umarım üzerine koymam daha daŞaşırdım. Senin hamilelik nasıl geçti kaç kilo aldın ya da aldın mı merak ettim.
Eksi gelir yazıcaktım geldiğini gördüm
Sağ ol canım ya erken yedim azcık hareket de ettim bu kadar oldu bakalım bugüne ne kadar artı yansıyacak
Hıım iyii evde kullanırsın canımfaydası olur umarımFena degildi canim ama benzer makinadan gordum internette eve aloyorum. Tamam belki ordaki kadar profesyonel birsey degil ama fiyati da uygundu . Denerim birkac hafta. Olmadi masaj modunda kulaniriz en kotu
Puan muthiss ortim menunde guzel afyt olsum
tabikiii canım biz bekliyoruzzzBen de sizleri özledim canım eccük bebemi büyüteyim geliyorum
Sagol cnm aynen baklavalar dun de vardiii ama bitti sukurTel kadayıf 2 dilim fazla olmuş canım ama günü erken kaparmışsın görmüyorum o yüzden
Ekmekler havada uçuşuyor Afiyet olsun canım ama moda girip miktarları ayarlarsın inşallah blr an önce
Karışık ama iyi bence kuzum afiyet olsun
Ne kadar hafif blr menü canım ara öğün filan ekleyebilirsin biraz düşük kalorili olmuşama dediğin gibi suyun artması şart
Cumartesi kaçamağı belli oldu ev yapımı soğuk baklavalar afiyet olsun canım
Hamsi Bugün eşimi ikna edeyim de balık yiyeyim çok canım çekti Gayet iyi bence canım dengeli olmuş spor da şahane
ay ne yedin çok merak ettim
Sen de günü hafif atlatmışsın canım gelsin eksiler
Hahah ayy nasl birseymis bende dun bi alet gordm hp de o tarza benzer ise yararmi acaba demistmAdeta popomun ustune oturamiyorum dunku ems fitnesstan sonra
Ohh miss ne guzel. Dengeleyince boyle oluyor demekkiDün yediğim pideler ne kadar artı döner diyordum ama ben karar verdim pide detoksu yapacağım 400 gram daha gitmiş
O zaman gel aramıza ne duruyorsun canımın içiBende iyiyim canım teşekkürler. Maşallah diyeyim 23 kilo vermişsin daha ne olsun. Ben aynı kilodayım hala hiç veremedim
Ben sabit gelsem şükredecektim neredeyse cuma hedef kiloma ulaştım Neler yedin kim bilirafiyet bal şeker olsun kuzum bugün de çılgın menü planların var mı nasıl olsa pazartesi başlayacağım diye yoksa normal mi besleneceksinEksi gelir yazıcaktım geldiğini gördüm
Ben de 63.9 geldim +2.7 kg geldi bile ama umrumda değil hızımı alamadım cnm ayrılcam diye karar vermiştim ya illa o pazartesi başlanacak kardelelen321 cnm senin haftasonu artından çoğu geliyorr
Hıım iyii evde kullanırsın canımfaydası olur umarım
Aynen canım koruma döneminde de aynısını yapmam lazım her gün her öğün istediğimiz gibi beslenirsek olmaz yine alırız kilo dengelemeyi becerebilmek lazımPuan muthiss ortim menunde guzel afyt olsum
tabikiii canım biz bekliyoruzzz
Sagol cnm aynen baklavalar dun de vardiii ama bitti sukur
Hahah ayy nasl birseymis bende dun bi alet gordm hp de o tarza benzer ise yararmi acaba demistm
Ohh miss ne guzel. Dengeleyince boyle oluyor demekki
Sagaol canimSufle disinda guzel bence ortim afiyet olsn. Adimlar cok iyi
Hadi insallah cnm basaricaksin
Yarin daha iyi olur insallah ortim
Eveet miktarlar ayarlasan bence guzel bir menu olurmus
Karisik ama kalori olark iyi gbi bence afyt olsn cnm
Cok guzel menu afyt olsn su artirmalisin cnm 0.033x kilon yapinca nekadar icmelisin cikiyor
Yaa kiyamamm ne guzel cnm saglikla buyusunler insallah özledik senii
Eline emegine saglık kaptanım ve tebriklerr birinci olmussun
Tebriklerrr kızlar super adımlar var
Tamamdir cnm, 600puan olsun cnm bu hafta icin
Sağol tatlimKarışık ama iyi bence kuzum afiyet olsun
Bugün de yicem cnm hızımı alamadımBen sabit gelsem şükredecektim neredeyse cuma hedef kiloma ulaştım Neler yedin kim bilirafiyet bal şeker olsun kuzum bugün de çılgın menü planların var mı nasıl olsa pazartesi başlayacağım diye yoksa normal mi besleneceksin
Aynen canım koruma döneminde de aynısını yapmam lazım her gün her öğün istediğimiz gibi beslenirsek olmaz yine alırız kilo dengelemeyi becerebilmek lazım
Öyle oluyor zaten yiyince yiyesin geliyor pazartesi güzel bir başlangıç yaparsın canımBugün de yicem cnm hızımı alamadım
Kızlar kendime demişsin cnmKızlar kendime
Öyle oluyor zaten yiyince yiyesin geliyor pazartesi güzel bir başlangıç yaparsın canım
Love you diciktim ❤Cnm liste hazırlıcam paylaşıcam
Kuzum benim alıntı kalmış
Vay rekorumu elimden aldın haaEksi gelir yazıcaktım geldiğini gördüm
Ben de 63.9 geldim +2.7 kg geldi bile ama umrumda değil hızımı alamadım cnm ayrılcam diye karar vermiştim ya illa o pazartesi başlanacak kardelelen321 cnm senin haftasonu artından çoğu geliyorr
Lav yu tuuLove you diciktim ❤
Vay rekorumu elimden aldın haa
Valla hava mis ama kızımın uykusu geldi camdan izlicem artıkNasılsınız kızlaaar
Sagol canim. Insallah ise yararHayırlı olsun canım inşallah faydasını görürsün ağrıya çözüm olur Özellikle Alt karında işe yararsa söyle canım ben de alırım belli şu alt karnım gitse diyeti bırakacağım zaten
Aynen canım dengelemeye çalıştım dün en son saat 4te yedim büyük ihtimal ondandır normalde hep 8 gibi yiyorum
Insallah canim bakalimEksi gelir yazıcaktım geldiğini gördüm
İyilik demek isterdim canım ama halsizim yatıyorumNasılsınız kızlaaar