- 31 Temmuz 2020
- 20.438
- 60.233
- 548
canım eski 5 ve 9. takım harici almayalım derim :)Hosgeldiniz kızlar. Takım epey dolu diye kimseyi almiyalim dedik en son ama sanki bikac gidende oldu, yeni kisiler canlandırir biraz daha takımı bence. Kaptanlarm siz ne diyorsunuzEl_Em BerryShake hzlsel
kuzum o zaman eklemeler yapalım en çok hangi öğünde zorlanıyorsanYok ay nerdeee
yarınla birlikte 3 gün daha var
Tamam canım eklerim yarınAynennn canim
Supersinnn
Senin fikrin cok iyidi cnm hedefler daha cok tesvik edicek insallah
Oh masallah kac mil yaptn cnm puan ekliyeym yada bugunki spora dunki leslienide ekle yaz
Ellerine saglik cnm bende hedef olark 60. 0000 adım olsun
Oo kolay gelsn cnm sana elektriklerde gelms sevindm. Esinin yeni yasi saglik mutluluk getirsn insallah
Ohh supersn ben oglani uyutamadm direniyor agliyor spor yapamiyormm
Hafta sonu işleri klasik bir pazar ortim senin nasıl geçiyorSelam ortim @Breeze96 nasil geciyir pazar gunun?
Aktuf gecti baya ortim. Sabah sporunu yaptim dusumu aldim. Cocuklarla esjmpe parka gittik yemek, yuruyus iyi geldi temiz hava. Birazdan donceZ eve.Hafta sonu işleri klasik bir pazar ortim senin nasıl geçiyor
Ben spor yapmadım çiğ köfte yaptımAktuf gecti baya ortim. Sabah sporunu yaptim dusumu aldim. Cocuklarla esjmpe parka gittik yemek, yuruyus iyi geldi temiz hava. Birazdan donceZ eve.
oh iyi olmuş canım bağışıklığı güçlensin inş yavrununOkudum tabiki canım teşekkür ederim
Polivit vitamin ilacı başladık canım.d vitamini de var içinde.sebze olarak yediği bir tek patates var.yumurta yemez mesela cok yemek seçer.ikna edemedim.çok ta üzerine gidemiyorum artıyor üzülünce.
Cep telefonu istedi aldık.arkadaşlarıyla görüşüyor.Malesef abur cubur olarak cikolataya düşkün.cips biskuvi vermiyorum ama hergün cikolata istiyor.
Sarımsak icin bekle dedi eşim 5 gün yeni başladığımız ilacı kullanalım dedi canım ikna edemedim.
İnşallah canım
Aslında İnan açlık anlamında aşırı zorlanmıyorum sadece gözümün açlığı zorluyorkuzum o zaman eklemeler yapalım en çok hangi öğünde zorlanıyorsansonraki günleri kurtarmış olalım :)
Hedefim 59 canımKİLOLAR FİRARDA ADIM TABLOSU��
1 - 8 EKİM
ÜYE 2
EKİM 3
EKİM 4
EKİM 5
EKİM 6
EKİM 7
EKİM 8
EKİM HEDEF
ADIM TOPLAM
ADIM 13257 91.000 C Cagrihilal1 11000 70.000 12267 70.000 eceboce 7200 10967 50.000 hzlsel 10000 70.000 5000 20.000 nnurc 4000 35.000 Pnrrr-12 7000 5000 12000 70.000kumsal68 13000
Bu hafta Leslieyi eklemiyorum adımlara kızlar spor listesine ekleniyor zaten diyeHala hedeflerini vermeyenler var veya ben de gözden kaçırmış olabilirim hedeflerinizi bekliyorum
C Cagrihilal1eceboce Fit mutlu anne G Goklerce Jasminium84 @karabiber01 Pnrrr-12 @Sonsuz umut kumsal68
Elleribe saglik ortim himmm marulla ne guzel yenir simdi. Iyi oldu hatirkatyigin birgun yapayim. Haftada bir istedigimi yene hakkim var.Ben spor yapmadım çiğ köfte yaptım.adim sayım henüz 3bin bile olmadı.seni tebrik ederim
tamam cnmAslında İnan açlık anlamında aşırı zorlanmıyorum sadece gözümün açlığı zorluyor
O yüzden ekleme yapmadan 3 gün dişimi sıkıp detoks sürecini tamamlayacağım hem de bugünü ancak bu şekilde telafi edebilirim
Ellerine sağlık kuzumKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
1-7 EKİM
sağol aşkımEllerine sağlık kuzum
Hos buldukHosgeldiniz kızlar. Takım epey dolu diye kimseyi almiyalim dedik en son ama sanki bikac gidende oldu, yeni kisiler canlandırir biraz daha takımı bence. Kaptanlarm siz ne diyorsunuzEl_Em BerryShake hzlsel
Ortim bu hafta da iyi bi eksi gelecek senden hem menu hem sporun cok iyi3 ekim pazar
10.45 : yarım peynirli pide
15.00 : 1 kupa sütlü nescafe,15fındık,1 elma
18.00 : 1 kepçe çorba,2yk lahana,3yk yoğurt
Su : 2.3lt 700ml dukan birası
Spor : 40dk cardio = 200p , 10000adım = 100p , 500 tane ip = 100p totalde = 400p
hzlsel BerryShake nnurc
Çok sağ ol canımAynennn canim
Supersinnn
Senin fikrin cok iyidi cnm hedefler daha cok tesvik edicek insallah
Oh masallah kac mil yaptn cnm puan ekliyeym yada bugunki spora dunki leslienide ekle yaz
Ellerine saglik cnm bende hedef olark 60. 0000 adım olsun
Oo kolay gelsn cnm sana elektriklerde gelms sevindm. Esinin yeni yasi saglik mutluluk getirsn insallah
Ohh supersn ben oglani uyutamadm direniyor agliyor spor yapamiyormm
Güzel menu canım afiyet olsun3 Ekim
Sabah
Türk kahvesi
Kahvaltı(13.30)
Yarım simit, 1 dilim börek, domates, salatalık, peynir, 2 çatal krem peynir, kiraz saplı çay, 2 haşlanmış yumurta
Akşam(17.00)
Izgara et, salata, 2 yk yoğurt
2 LT su, 1 LT yeşil çay
Sporumu bitirince paylaşacağım
Pnrrr-12 Fit mutlu anne
Aslında fena değilmiş ama aradaki nugget ya da kurabiye ikisinden biri olmasa olurmusMenum:
11:15 limonlu su
12:00 yarm dilm ekmek, 2yumrta ile. Omlett, 2 hindifume, 1kk peynir
15:00 4 nugget az yagda pisirdm
16:00 3 kurabiye :/ bugun olmadı biliyorum
18:00 1 kabak ile kiyma soslu karniyarik gibi firinda, 3ks pilav, cacık, biraz Salata
20:30 zencefilli limon cayı (icerim)
Oglan biturlu uyumadi az once uyudu esimde oturma odasinda uyudu kaldı sporum kaldı bugun malesef
3.000 Adım = 30p
2.5lt Su
kardelelen321
Çok güzel canım tebrik ederim
Eline sağlık canımKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
1-7 EKİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?