Kilolar Firarda 😎

Tamam canım eklerim yarın
Eh çocuk olunca kolay değil vakit bulmak canım haklısın

oh iyi olmuş canım bağışıklığı güçlensin inş yavrunun sarımsaklı şampuanlar da var cnm onları da araştırın istersen
çikolata yerine arada şu züberlerden ya da başka barlardan vermeyi denesene canım sever belki bakarsın

Merhaba El_Em cimm 2hafta hafta bianda gaza geldimm hem yürüyüş yaptım hergün hemde yeme içmeme dikkat ettim diyet yapmıyorum ama genede 2haftada 4 kilo verdim ama buraya katılmak istedim pek anlamadığım için uğrayamadım kısacasını anlatabilirmisiniz tekrar

kuzum o zaman eklemeler yapalım en çok hangi öğünde zorlanıyorsan sonraki günleri kurtarmış olalım :)
Aslında İnan açlık anlamında aşırı zorlanmıyorum sadece gözümün açlığı zorluyor

O yüzden ekleme yapmadan 3 gün dişimi sıkıp detoks sürecini tamamlayacağım hem de bugünü ancak bu şekilde telafi edebilirim

Hedefim 59 canım

Ortim bu hafta da iyi bi eksi gelecek senden hem menu hem sporun cok iyi
Bugun ben de yemegi cok erken bitirdim ve pek doymamisim cok aciktim hemen uyusam iyi olacak

Çok sağ ol canım
Güzel menu canım afiyet olsun
Aslında fena değilmiş ama aradaki nugget ya da kurabiye ikisinden biri olmasa olurmus
3 Ekim Spor
3 mil Leslie, 10bin adım, 20 dk bölgesel
217 puan

Pnrrr-12 Fit mutlu anne
Çok güzel canım tebrik ederim
Eline sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…