- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #5.041
ORTAKLAR
( 2 - 8 EKİM )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
Monica_ yarimuhendis kardelelen321 Pnrrr-12 @Cagrihilal1 @diyetcigeldihanim @Jasminium84 eceboce @hedef54kg @Goklerce hzlsel Fit mutlu anne @Sonsuz umut @kumsal68 @Breeze96 DeryaOnDiet
NOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Yeni ortaklar listesi hazır kızlarİnşallah kimseyi gözümden kaçırmamışımdır Atladığım biri varsa söylesin ona göre yeniden düzenleme yaparım
Biz sonsuza kadar orti olmalıyız bencebirebir aynı kilodayız ve aynı 100 gramı vermişiztebrikler bize
İnşallah canım inşallah kendimden pek ümitli değilim ama artık... 100 g 100 g verirsem kaç seneye hedef kiloma ulaşırım Allah bilirGeçen hafta ben de cozuttum canım. Hadi hep birlikte önümüzdeki haftayı sıkı tutalım. Bol eksiler görelim
Anlaşıldı ben kaçırıyorum kim kaptan kim liste yapıyor yakında herkesi etiketlerim herhaldeSağ ol canım benim tabi 1 kilodan fazla veriyordum daha önce o yüzden öyle dedim yoksa keşke her hafta böyle gitse
Eksi eksidir canım tebriklerYeni kaptanlar @hedef54kg Pnrrr-12 ve benim o yüzden ucmelekannesini etiketlemene gerek yok sadece @hedef54kg etiketlemek yeter hedef listesini de o tutuyor çünkü
Tabi hiç yoktan iyidirGeçen haftada artıydın değil mi kuzum
Menülerde de düzen pek yakalayamamışsınhadi biraz odaklan bu hafta -500 le 1 kg arası verelim
Tebrikler canım
Harika canım tebrikler
Çok iyi gitmiş canım tebriklerrr
Bu hafta duraklama olabilir canım ne var bunda üzülme
Çok iyi gitmiş canım tebriklerrr
Aynen yine de pek zarar ziyan olmamış canım
Güzel eksi canım tebriklerrr
Moralsz olduğun hafta bile çok iyi gitmiş canım tebrikler
Ayy başta bu hafta 1.4 verdin zannettim yaaa burcumm
Sanki eksilerini biraz yok etmişsintebrikler canım
Heh sonunda elle tutulur bir eks gelmiş bu hafta
Tebrikler canım Güzel eksi
Oooooo,harikasınnnnnnnn kuzumm
Canım günlük içtiğin suya dikkat ediyor musun
Yada meyve sebze yeterli derecede yiyor musun
Atıştırmalık olarak ara öğün kuru kayısı vs tüketmeyi alışkanlık haline getirebilirsin
Veya her sabah kalktığında ılık limonlu su
Çok güzel eksi canım tebriklerrr
Oooo kaptan kaptan ne yaptın sennnnharikasınnn
Maşallah öyle demeyelim ama artıda olabilirdin
Canım çok geçmiş olsun bence çok panik yapma doktorunu dinlemendw fayda var eğer güvenemediysen 2.bir doktora danış
Vauvvv süpersin orticim
Artık takdiriniz kaptancığım... Yok kız 72.1 di bi yanlışlık var gibi....abboovvvv biz de erkek olmayalım kııı
geçen cuma 72 görünüyor kız sabitsin
her öğün tahıl yeme dedim ama
tombul pisiciğim beniim
sinirini yerim yaaküçük eti cin yemiş ne minnoşsun sen
hangisini yazıyoruz kilo alma grubuna mı gönderek senii
Bu nasıl bir kilo vermektir maşallah... SüpersinKilo bildirimim:
Gecen hafta: 76.kg
Bugun: 74.3
Fark: 1.7kg
Yuzde: 2.24%
Haftaya hedefim: 73.3 @hedef54kg
hzlsel
Eki Görüntüle 2925201
Yazsam ne oluyor ki kilo milo verdiğim yokKİLOLAR FİRARDA MENU TABLOSU
24-30 EYLÜL
No Uye 24 Eylül 25 Eylül 26 Eylül 27 Eylül 28 Eylül 29 Eylül 30 Eylül 2 @Breeze96 3 @Cagrihilal1 4 Calypso95 ---- ----- ----- ---- 7 @diyetcigeldihanim ---- ---- ---- ---- 8 eceboce 9 @eliya ---- ---- 18 @hedef54kg 19 hzlsel 20 @Jasminium84 ---- ---- ---- ---- 22 kardelelen321 ---- ---- ---- ---- 23 @kumsal68 24 Monica_ 26 Pnrrr-12 ----- 27 @Sonsuz umut ---- ---- ---- 30 yarimuhendis
4 günden fazla menü yazmayanları esefle kınıyorum@Tempus @karabiber01 @Goklerce @sabahvesen
tüm günler menü bildirenleri alnından öpüyorum@Breeze96 @Cagrihilal1 eceboce kendim hzlsel @kumsal68 Monica_ yarimuhendis
Teşekkür ederim canım benim inşallahMoral bozmak yok canım, az az da olsa mutlaka gidecek o kilolar
Sagol canımSagol cnm
Sagol canim
Tessekurler canimm
Olsun eksi eksidir az da olsa tbrkler cnm
Sagol cnm
Sende bol kilolar kalmadıBen de çok teşekkür ederim canım bol bol kilolar vermeye devam inşallah
Daha önce sen bana şahit oldun şimdi inşallah ben çok güzel kilolar verdiğini göreceğim canım bu hafta başladın zaten takır takır gitsin kilolarSende bol kilolar kalmadısen azar azar ver benim bol bol kilo vermeme şahit ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?