- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaa 1. Olmuşuz canıımm ortağım C Cagrihilal1ORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARI
24 EYLÜL/1 EKİM
ÜYE ÜYE SONUÇJasminium84 C Cagrihilal1 %3,312 Hedef60kgolmak kardelelen321 %0,326 Pnrrr-12 nnurc %2,367 hzlsel yarimuhendis %2,949 SonsuzUmut @Dermabebak %0,720+? @Breeze96 Begonya2 %1.281 DeryaOnDiet kumsal68 %0,159 @Tempus eceboce %0,138+?
Haftanın 1. Olan Ortakları
Jasminium84 ve C Cagrihilal1
Haftanın 2. Olan Ortakları
hzlsel ve yarimuhendis
Haftanın 3. Olan Ortakları
Pnrrr-12 ve nnurc
Tebrikler kızlar
Sağol canımm
Oyyyyy hangi birini yazsam ki biliyorsundur zaten1 ekim
Kahvalti 9.
1 dilim ekmek
1 kk peynir
salatalik domates
Ogle13:00 ( virus gireli ilk defa arkadaslarla toplandik)
3 yk yogutlu makarna
2 sigara boregi
6 kucuk lahana sarmasi
1 dilim kek
Ara 17:00
Komsu katliami buda 2 dilim soguk baklava
Aksam 19:30
Buda cocuk istedi diye oldu tamamen
Cig kofte baya doyana kadr yedim
Yesillik
tursu
3 lt su
10 bin adim
Hedef60kgolmak Pnrrr-12 Jasminium84
Sağol kuzummGuzel menu ortim eksinde muhtesemdi bu arada bulamadim ki alinti yapayim sayfalarin hizina yetişemiyorum tebrik ederim
Sağol canımmGayet güzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun keşke hep imkanımız olsa da böyle hazır yesek , vallahi bu ünlülerin çok zenginlerin diyeti de kolay anacim zayıflayıp vücutlarına bakmaktan başka işleri yok zaten
Toplam iki cookie ve kumpir fazla olmuş canım ama cuma olduğu için tolere edersin
Ne desem bilemedim felekten bir gün olmuş ama cuma sonuçta fazla olanları biliyorsun zaten
Cumaya göre guzek canım,akşam güzel kapatmissin
Harika canım tebrik ederim
Güzel menu canım afiyet olsun
Canım karbonhidrat ağırlıklı olmuş bugün dengelemeye çalış1 Ekim menüm
Kahvaltı:9.00
1 yumurta
2üçgen peynir
Çeyrek kk peynir
1tk bal
4zeytin
3dilim salam
2dilim ekmek
10.00
1elma
3yaprak galeta
Aksam:16.30
1kepçe tarhana çorbası
2yk mantı
4lahana sarma
17.00
1tk bal 1dilim ekmek
20.00
2dilim karpuz
Su:1,5 litre
Spor:40 dk yürüyüş+1saat zumba
220 puanEki Görüntüle 2925748
Pnrrr-12 Jasminium84 hzlsel Hedef60kgolmak ve ezeli rakibim Fit mutlu anne
Bu hafta beni bal ve lahana sarması batırdı.ekmek miktarımda artmışt
Sağol canımmTebrikler canım
Eline emeğine sağlık canım
Sağol canımsporda iyiydimm ama bu hafta lahana sarması bal ve ekmek batırdı beni.
Afiyet olsun canım suyunu da artırsaydın süper menü
Afiyet olsun canım.Kurabiyeler kuru pastalar olmamış hadi bekluyorum bak sen gel diye gr gr veriyorum.
Eki Görüntüle 2925758
Günaydın kızlar
Tamamdir cnm kaydettum haftada 2 gun leslie de yapabillirmisin cnmCanim benim spor hedefim gunluk 5000 adimdan 35000 adim 350 puan Pnrrr-12
Aminnn cnm insallahAynen canim ya. Sukurler olsun. Rabbim tum sifa bekleyenlerin yardimcisi olsun.
Sagolasin canimmEmeğine sağlık ortimm❤
Haftaya hedef tutacak inşallah
Tamamen bitse keşke kuzum. Ne çektin be
Teşekkür ederim kuzum. Bu hafta çok sıkı tutmayı düşünüyorum, boşa çok vakit harcadım
Canım iyi olun da eksiler gelir yine. Bu meseleye takma iyi olmaya bak. ❤
Kaptanım emeğine sağlık. Pnrrr-12 tebrikler canım
hzlsel kaptanım emeğine sağlık. Tebrikler kızlarr
Oh şükür. İyiki doktora gitmişsin canım şüphe, belirsizlik insanı mahvediyor ❤
Eline sağlık kuzum.
Oooo ortiiimm. Destan yazmışsın. Oku oku bitmedi. Hafızan da iyi maaşallah. Bu kadar değişik şey yesem bi kısmını unutabilirdim
Sporlar da şahane. ❤
Evet cnm ucu kactı dun birazGayet güzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun keşke hep imkanımız olsa da böyle hazır yesek , vallahi bu ünlülerin çok zenginlerin diyeti de kolay anacim zayıflayıp vücutlarına bakmaktan başka işleri yok zaten
Toplam iki cookie ve kumpir fazla olmuş canım ama cuma olduğu için tolere edersin
Ne desem bilemedim felekten bir gün olmuş ama cuma sonuçta fazla olanları biliyorsun zaten
Cumaya göre guzek canım,akşam güzel kapatmissin
Harika canım tebrik ederim
Güzel menu canım afiyet olsun
Sagol canimmTebrikler canım
Sağol canımsporda iyiydimm ama bu hafta lahana sarması bal ve ekmek batırdı beni.
Afiyet olsun canım suyunu da artırsaydın süper menü
Afiyet olsun canım.Kurabiyeler kuru pastalar olmamış hadi bekluyorum bak sen gel diye gr gr veriyorum.
Emeğine sağlık canımORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARI
24 EYLÜL/1 EKİM
ÜYE ÜYE SONUÇJasminium84 C Cagrihilal1 %3,312 Hedef60kgolmak kardelelen321 %0,326 Pnrrr-12 nnurc %2,367 hzlsel yarimuhendis %2,949 SonsuzUmut @Dermabebak %0,720+? @Breeze96 Begonya2 %1.281 DeryaOnDiet kumsal68 %0,159 @Tempus eceboce %0,138+?
Haftanın 1. Olan Ortakları
Jasminium84 ve C Cagrihilal1
Haftanın 2. Olan Ortakları
hzlsel ve yarimuhendis
Haftanın 3. Olan Ortakları
Pnrrr-12 ve nnurc
Tebrikler kızlar
Sorma karbon batağına tüm hafta düştümAaaaa 1. Olmuşuz canıımm ortağım C Cagrihilal1
Ellerine sağlık kuzum
Sağol canımm
Oyyyyy hangi birini yazsam ki biliyorsundur zaten
Cuma menüsü diyelim, bugün dengelersin eminim
Sağol kuzumm
Sağol canımm
Ayyy evet di mi yaa 7/24 buralardan yeseler onlara koymaz eee zaten evlerinde kesin bi kat spor alanı oluyor eee onlar kilo vermesin de ben mi vereyim
Ama birşey diyeyim mi ben her zaman yiyemem buradan ki şimdiden kendi yaptığım yemekleri özledim
Gün sayıyorum bitsin diye
Canım karbonhidrat ağırlıklı olmuş bugün dengelemeye çalış
Adımın da süper
Sağol canımm
Adım listesini ben tutuyorum camım eklerimPnrrr-12 canım benim de hedefim günlük 10000 adımdan 70000 adım yani 700puanama sadece adımları söylüyorum ekstraları katmıyorum onlar gelişi güzel oluyor çünkü
Tamamdır insAllaholmamış hadi bekluyorum bak sen gel diye gr gr veriyorum
74 olsun benimKızlar rica etsem adım hedeflerine beni de etiketler misiniz adım listesini ben tutuyorum hızlıca baktığımda beni etiketlemezseniz gözdem kaçıyor
Yeni favorim
Puan olark 700p eklerm cnm ama hazalinda dedigi gbi adim degilse spor olark genel soyleyebillrsn bana bence senin en az 1.500 p olur yinePnrrr-12 canım benim de hedefim günlük 10000 adımdan 70000 adım yani 700puanama sadece adımları söylüyorum ekstraları katmıyorum onlar gelişi güzel oluyor çünkü
Bence de olur 3 gün ip atlamama bakaryaz kız sen bana 1.500pSupermis videolar cnm bende bugun yapabillrsem yapicam insallah
Puan olark 700p eklerm cnm ama hazalinda dedigi gbi adim degilse spor olark genel soyleyebillrsn bana bence senin en az 1.500 p olur yine
nnurc | yarimuhendis |
kardelelen321 | Pnrrr-12 |
C Cagrihilal1 | Begonya2 |
Jasminium84 | eceboce |
Hedef60kgolmak | G Goklerce |
hzlsel | Fit mutlu anne |
SonsuzUmut | kumsal68 |
@Breeze96 | DeryaOnDiet |