• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

:KK60: ORTAKLAR :KK60:
( 2 - 8 EKİM )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:

NOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

Yeni ortaklar listesi hazır kızlar😍 İnşallah kimseyi gözümden kaçırmamışımdır🤭 Atladığım biri varsa söylesin ona göre yeniden düzenleme yaparım🥰😘
Eline sağlık canım 😘
G Goklerce kızz aktif olcan mı bakayım 😃

( 2 - 8 EKİM )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:

NOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.

Yeni ortaklar listesi hazır kızlar😍 İnşallah kimseyi gözümden kaçırmamışımdır🤭 Atladığım biri varsa söylesin ona göre yeniden düzenleme yaparım🥰😘
Eline sağlık kuzum 😍
kardelelen321 kardelelen321 ortimm yine orti oldukk ilk 5 takımda orti olmustuk :KK36:
Evet kuzum yine ortiyiz. Geçen hafta çok adapte olamadım ama bu hafta sporsuz gün geçmeyecek. Güzel eksiler göreceğiz ❤

hzlsel hzlsel canım benim ortaklığın için çok teşekkür ederim😍😘😘 nnurc nnurc merhaba yeni ortim bu hafta da beraberiz💃
Canim merhaba, insallah guzel kilo verecegimiz bi hafta olur 😊 bugun hava cok guzeldi ucurtma ucurmaya gittik spor yapmis kadar oldum cok yoruldum😄 sen napiyosun gunun nasil gecti

Canim merhaba, insallah guzel kilo verecegimiz bi hafta olur 😊 bugun hava cok guzeldi ucurtma ucurmaya gittik spor yapmis kadar oldum cok yoruldum😄 sen napiyosun gunun nasil gecti
Burda havalar yağmurlu gidiyor yağmadığı bi vakit yakalayıp adımlarımı tamamladım üzerine ipimi de atladım şimdi yatıyorum🤣oh oh çok iyi yapmışsın yorulmuşsun ne güzel gitsin kilolar💃💃

Emeğine sağlık canım
Tebrikler kızlar💕

Sorma karbon batağına tüm hafta düştüm
🙈😢
Reglin mi yakın acaba, benim reglim yakınken ben de karbona düşüyorum

( 2 - 8 EKİM )

NOT:

Ellerine sağlık kuzum 🥰❤️

Vauvvv süpersin orticim 💗
Sağol bal ortak 🥰❤️

( 2 - 8 EKİM )

NOT:

😉👍
Buradayım cnm sabah ev işi falan sonra çocuklarla uğraştım komşular geldi kahve içmeye onlar gitti evi bı daha süpürdüm çocuklar dökmüş biseyler şimdi eşim gelecek pazara gidicez yarına misafirimiz var

Burda havalar yağmurlu gidiyor yağmadığı bi vakit yakalayıp adımlarımı tamamladım üzerine ipimi de atladım şimdi yatıyorum🤣oh oh çok iyi yapmışsın yorulmuşsun ne güzel gitsin kilolar💃💃
Ben de spor yapicam birazdan. Pinar iki gun leslie dedi Haftasonu hallediyim onlari 😄

Kızlar bir sıkıntım var işin icinden çıkamıyorum.küçük oğlumda stres kaynaklı agustos başında,saç kıran başladı önünde hemde.saçla simdilik kapatabiliyoruz.Ama gitgide artıyor kurban bayramına iki gün kala dra götürdüm.iki krem verdi kullandim geçmedi hatta tekrar bir on gun daha kullandım.babamın dr arkadaşı cildiye uzmanına danıştı.yeni bir krem onerdi kortizon kremi bunlar korkarak kullaniyorum.kafaya çok takıyor onu öyle gördükçe uykularım kaçıyor.Böyle bir problem yaşadınız mı yada bilginiz var mı?Kafayı yemek üzereyim.

Back