- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
Amin inşallah canımDaha önce sen bana şahit oldun şimdi inşallah ben çok güzel kilolar verdiğini göreceğim canım bu hafta başladın zaten takır takır gitsin kilolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canımDaha önce sen bana şahit oldun şimdi inşallah ben çok güzel kilolar verdiğini göreceğim canım bu hafta başladın zaten takır takır gitsin kilolar
Eline sağlık canımORTAKLAR
( 2 - 8 EKİM )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
nnurc yarimuhendis kardelelen321 Pnrrr-12 @Cagrihilal1 @diyetcigeldihanim Jasminium84 eceboce Hedef60kgolmak G Goklerce hzlsel Fit mutlu anne @Sonsuz umut @kumsal68 @Breeze96 DeryaOnDiet
NOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Yeni ortaklar listesi hazır kızlar İnşallah kimseyi gözümden kaçırmamışımdır Atladığım biri varsa söylesin ona göre yeniden düzenleme yaparım
2 mil lesli yapıyorum canım dün dahil cumaya kadar spor puanı hedefim 700Kızlarrr miss gibi sporumu yaptım cayimi ictimmm siz neler yaptinizz sporlar yapildi miii
Eline sağlık kuzumORTAKLAR
( 2 - 8 EKİM )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
nnurc yarimuhendis kardelelen321 Pnrrr-12 @Cagrihilal1 @diyetcigeldihanim Jasminium84 eceboce Hedef60kgolmak G Goklerce hzlsel Fit mutlu anne @Sonsuz umut @kumsal68 @Breeze96 DeryaOnDiet
NOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
Yeni ortaklar listesi hazır kızlar İnşallah kimseyi gözümden kaçırmamışımdır Atladığım biri varsa söylesin ona göre yeniden düzenleme yaparım
Evet kuzum yine ortiyiz. Geçen hafta çok adapte olamadım ama bu hafta sporsuz gün geçmeyecek. Güzel eksiler göreceğiz ❤kardelelen321 ortimm yine orti oldukk ilk 5 takımda orti olmustuk
Yaparim canim ama 15 dakika olur muTamamdir cnm kaydettum haftada 2 gun leslie de yapabillirmisin cnm
Aminnn cnm insallah
Sagolasin canimm
Evet cnm ucu kactı dun biraz
Sagol canimm
Burda havalar yağmurlu gidiyor yağmadığı bi vakit yakalayıp adımlarımı tamamladım üzerine ipimi de atladım şimdi yatıyorumoh oh çok iyi yapmışsın yorulmuşsun ne güzel gitsin kilolarCanim merhaba, insallah guzel kilo verecegimiz bi hafta olur bugun hava cok guzeldi ucurtma ucurmaya gittik spor yapmis kadar oldum cok yoruldum sen napiyosun gunun nasil gecti
Sağ ol canım
2 mil lesli yapıyorum canım dün dahil cumaya kadar spor puanı hedefim 700
hzlsel cim adım hedefim 7000 cnm
Sağ ol canımEline sağlık kuzum
Evet kuzum yine ortiyiz. Geçen hafta çok adapte olamadım ama bu hafta sporsuz gün geçmeyecek. Güzel eksiler göreceğiz ❤
Reglin mi yakın acaba, benim reglim yakınken ben de karbona düşüyorumEmeğine sağlık canım
Tebrikler kızlar
Sorma karbon batağına tüm hafta düştüm
Ellerine sağlık kuzumORTAKLAR
( 2 - 8 EKİM )
NOT:
Sağol bal ortakVauvvv süpersin orticim
ORTAKLAR
( 2 - 8 EKİM )
NOT:
Buradayım cnm sabah ev işi falan sonra çocuklarla uğraştım komşular geldi kahve içmeye onlar gitti evi bı daha süpürdüm çocuklar dökmüş biseyler şimdi eşim gelecek pazara gidicez yarına misafirimiz varFit mutlu anne neredesin ortim
Ben de spor yapicam birazdan. Pinar iki gun leslie dedi Haftasonu hallediyim onlariBurda havalar yağmurlu gidiyor yağmadığı bi vakit yakalayıp adımlarımı tamamladım üzerine ipimi de atladım şimdi yatıyorumoh oh çok iyi yapmışsın yorulmuşsun ne güzel gitsin kilolar
Hallet hallet hepsi bizim yararımızaBen de spor yapicam birazdan. Pinar iki gun leslie dedi Haftasonu hallediyim onlari
Ayynen foto koyarsam nazar değer diye düşündümFoto yok muuu nazar değmesin diye mi atmadım
Merhaba ortim. Aynen sukur kavusturana. Bugun disardaydim hep pek listeme uyamadim ama ins eve donunce spor yapacagim. Ne sporu yaptin ortim bugun?DeryaOnDiet yine kavuştuk ortim
Yok gülüm stres yüzünden.Reglin mi yakın acaba, benim reglim yakınken ben de karbona düşüyorum
Ellerine sağlık kuzum
Sağol bal ortak
1saat yürüdüm 40 dk zumba yaptım orticimMerhaba ortim. Aynen sukur kavusturana. Bugun disardaydim hep pek listeme uyamadim ama ins eve donunce spor yapacagim. Ne sporu yaptin ortim bugun?
İnşallah canım inşallah canım orticimeceboce bu hafta senden yok ben kilo veremiyorum vay efendim 100 gramcık vermişim vs vs gibi olumsuz söylemler duymak istemiyorum
Enerjimiz modumuz yüksek bu hafta bomba gibiyiz di mi bal ortağım