• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

cnm o zaman 60--62 arası kalsan güzel olur hamileliğe kadar :KK66: yaklaşık 8-10 kilo alabileceğini düşünürsek 70in çok üstüne çıkmamış olursun kuzum
Ben de 62 kilo olmak istiyorum canım bir an önce verip hamileliğe kadar kiloyu en azından 5-6 ay korumaya almak niyetim🥰

Selam kizlar bebis uyuyunca bugun 1 saat cardio yaptim. Artik daha yapmam bugunluk yeter. Dun bacak, kalca calismistim, bugun kol ve sirt agirlikli, yarina da karin, bel olcak 💃💃
ortim harikasın ben de bazen chloeye başlıyorum ama düzenli yapamıyorum keşke yapabilsem :)

yemkle mi yoğun geçiyor söyle bakalım 😂
Ay hem yemekle hem de yurdunu falan ayarlamaya çalışıyoruz, dediğin gibi yiyorum da 🙄🤦bu akşam dışarı çıkacağız üzgünüm mecbur yiyeceğim 🙄🙈
Sabah sabah yine maziye dalmışken öncesi sonrası yaptım sizlerle de paylaşayım🤣🤣 zaten elimdeki tek resim bu diyebilirim diyete başlayalı bir ay olmuş ve yaklaşık 8-10 kilo vermiştim🙈
Harika görünüyorsun canım ❤️😍😍😘

tamam canım program hazır atıyorum o zaman 😍 inşallah veririz istediğimiz kadar :KK66:
Sağ ol canım ilk müsait vaktimde ayrıntılı inceleyeceğim🤩🤩 Şu son kilolar gider ikimizin de inşallah😍
Sağ ol kuzum😘
Insallah olacaksin canim. Cok iyi gidiyorsun 👍 vee sobrasi bebus yani 👩‍🍼 insallah gonlunce olcak canim
İnşallah canım yaza kadar bekleyişteyim ondan sonra kısmet🥰
Ay hem yemekle hem de yurdunu falan ayarlamaya çalışıyoruz, dediğin gibi yiyorum da 🙄🤦bu akşam dışarı çıkacağız üzgünüm mecbur yiyeceğim 🙄🙈

Sağ ol canım benim😍😍

Sabah sabah yine maziye dalmışken öncesi sonrası yaptım sizlerle de paylaşayım🤣🤣 zaten elimdeki tek resim bu diyebilirim diyete başlayalı bir ay olmuş ve yaklaşık 8-10 kilo vermiştim🙈
Vaaaaooov Harikasın kuzumm😍😍😍
İkisi farklı insanlar gibi. Son halin boyunu meydana çıkarmış. Süpersin süper 😘

Selam kizlar bebis uyuyunca bugun 1 saat cardio yaptim. Artik daha yapmam bugunluk yeter. Dun bacak, kalca calismistim, bugun kol ve sirt agirlikli, yarina da karin, bel olcak 💃💃
Oo harikasın canım 😍bölge bölge de ayırmışsın valla :)

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak canım ben öğlen annemlere gitmiştim orda yemek yedim günü kapattım artık akşama bişey yemek yok :KK70: sen ne yaptın?
Ben de 11-1 arası yedim bayağı ve kapadım cnm çay kahve şimdi akşama da baharatlı süt içerim sadece😘

Afiyet olsun kuzu 😆

Oo harikasın canım 😍bölge bölge de ayırmışsın valla :)

Ben de 11-1 arası yedim bayağı ve kapadım cnm çay kahve şimdi akşama da baharatlı süt içerim sadece😘

Afiyet olsun kuzu 😆
Diyetisyen ust uste iki gun sakin ayni bolgeyi calistirmayin, ikinci gunde kalori yakimi azalir metabolizma hiziniz da duser dedi. Ben de onun aciklamasi uzerine gun gun ayirdim, 3 gunde bir ayni bolgeye doncem.

Back