Kilolar Firarda 😎

İyi geceler kızlar benim de gözler kapanıyor eşimle 2 saatlik kapitalizm ile ilgili bir belgesel izledik son dakikalarda uyumamak için büyük bir savaş verdim Yarın bol bol eksilerle görüşmek üzere

İnşallah canım rahat rahat vereceğiz sporu arttırmam lazım daha doğrusu spora başlamam lazım

Hiç sanmıyorum canım en fazla 100-200 gram fark eder bakalım artık kısmet
leslie ile başlaa

İyi geceler kızlar benim de gözler kapanıyor eşimle 2 saatlik kapitalizm ile ilgili bir belgesel izledik son dakikalarda uyumamak için büyük bir savaş verdim Yarın bol bol eksilerle görüşmek üzere
iyi geceler canımmm

Kuzum benim kilo 69.5la başladım bakalım yarin kaç olacagim. Sen benim adımın karşısına 69.5 yazarmisin.

Liste bu hadi bakalım yorumlarınizi bekliyorum. Şuan uyumam lazimm kendinize hakim olun hadi bakalım. Yarın bolll eksili günler olsun insaAllah

Merhaba kızlar. Yeni girebildim kk ya. Kızımın uyku düzeni pert gece uyumuyor. Gündüz ben okuldayken uyuyor. Fenalardayım. Dinlenemiyorum uyuyamıyorum. Nasıl yeniden gece uyumaya başlayacak ve uykusu düzene girecek
Ah ya . Geçen sene sen okula basladiginda da aynısı olmuştu demi. Düzeni değişmişti. Seninle ne kadar çok vakit o kadar iyi diye düşünüyor demekki bicirik. İns düzene girer bir an önce canim uykusuzluk kadar insanı mahveden birşey yok

Eveeett ismimi değiştim kaptanım beni yabancı sanmayın El_Em
El_Em sorma sorma bende yazacaktım tam biri eski nikini yazmış ama iyi olmuş diğerini etiketleyemiyirdum ben
Benimki yeme atagiydi ama olsun atak atakdir
Kuzum afiyet olsun.
Menumuzu diğer sayfaya yazıyoruz. Burda adım sayılarını kaçırma ihtimalim yuksek
Ay bende yabancı üye almıyoruz takıım dolu diyecektim

Geçmiş olsun kaptanım .
Tamamdır kaptanım.

Günaydın kızlar
Ortim yılbaşı hedefi belirliyoruz sen ne düşünüyorsun. Tempus
65 olsun yılbaşı hedefim canım.
23 Eylül Perşembe
Sabah
  • Kahve
Öğle
  • Peynirli 2 yumurta
  • 2 dilim kepek ekmeği
  • Yeşil çay
  • 1 tatlı kaşığı bal
Akşam
  • 2 fırın köfte
  • Küçük bi parça lavaş
2 lt su
1000 ip atlama
Tempus
Afiyet olsun ortim

Geçen hafta 79.300
Bu hafta 78.000
Haftalık hedefim

Haftaya hedefim 77

%1,639

El_Em geçmiş olsun canım, bende olmuştum geçiyor 1-2 güne kadar ama biraz agresif oluyor hasta

aynen öyle canım, hatta iyice araştırıp istediğim alanda yüksek lisans yapmayı düşünüyorum şu anda hatta gerekirse 2. üniversite bile düşünüyorum

ahahaahaaa işte tam da aklımdan geçen şeyy

bi gün otursunlar bakayım bık bık ötebiliyorlar mı

o beni sorguya çekenlere arada şakayla karışık hiiiççç kıymetim bilinmiyor ki diyorum

Sorma. Dün gece 1 de uyudu. Sabah 5 te uyandı. 8 buçukta uyudu. Sinirlerim aşırı yıprandı. Cidden oturup ağlayasım var. Kendimi geçtim. Onun gelişimi de kötü etkileniyor. Sakin kalıp bi çözüm bulabilirim inş

Kaptanım ne yazıkki kilom bu hafta dikkat ettim ama spor hiç yapamadım birde regl haftasındayız bugün yarın, olmak üzereyim ama inşallah bundan sonra daha düzgün katılım sağlayacağım bu hafta koşulturmacayla geçti

Eklentiler

• IMG_20210924_085939.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 25
Çok iyi canım tebrikler
Şişkinlik vardır canım inşallah bundan sonra güzel güzel gidecek
Merhabalar kızlar
Kilo bldirimi
Geçen hafta :73.2
Güncel : 72
Fark: 1.2

Haftaya hedef: 71.1 @Eki Görüntüle 2921557
El_Em Ucmelekannesi Azimliiii
Harikasın canım 6lara bir şey kalmamış tebrik ederim

Evet canim aldim mercimekten ve nohuttan makarna ama bana acayip gaz yapiyorlar. Yemeklerine hep kimyin da koyarin. Cok fazla guda gaz yapiyir bana ya

Bebeğim halk otobüsüne bile 2 TL verince otobüsü satın almış gibi davrananbşr milletin fertleri senin çalıştığın okula onbinlerce lira veriyorlar. Seni tırnaklarını kesmeye çağırmadıklarına şükret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…