Kilolar Firarda 😎

Kolay gelsin ortağım bende dün adanadan gelirken 10kg patlican aldım adana patlicanı oyup haşladım buzluğa attım gece 12 ydi okadar yorulmuşum ki sen nasıl sos yaptın

Öğlen de 3 kurabiye var Şeker olarak biraz fazla olmuş canım ama bazen kriz geliyor gerçekten insana tutamıyor kendini olsun diğer günler telafi edersin

Emnis’ciiimmm… Nasılsın? Buralarda neler oldu böyle Özlemiştim uzun zamandır bir bakayım dedim şaşırdım. Takımlar neden kapandı? Ne kadar da çok anımız vardı…
Nasılsınız, her şey yolunda mı? Takımlar olmayınca herkes kendine yeni grup mu kurdu nasıl oldu?
Ben de diyete başlıyorum yarın belki ben de takip ederim sizi tabii çok sabıka kaydım olduğu için beni yeniden aranıza alırsanız
Olsun C Cagrihilal1 de sabıkalı ama bak o da dönmüş yuvaya, kantarlardaaaannn basküllereee, altın sahalara
Kabul etmezseniz de uzaktan izlerim

Çok çok geçmiş olsun kuzum inşallah demişsindir covid

Ahaha selam canım hoş geldin. Bence gel tekrar

Teşekkür ederim cnm

Teşekkürler canım

Saol cnm

Ahaha selam canım hoş geldin. Bence gel tekrar
Tempuuuussssss özlemişim yahu ! Ay hepinizi çok özledimmm… Takımın tuhunu özledim El_Em Esracığımı özledim. Arada yediğim fırçaları özledim
Bugün itibariyle yeni bir sayfa açıyorum. Dikkatinizi çekerim bugün Pazartesi değil. Bu defa olacak demek ki….
Sen nasılsın Tempus ? Nasıl gidiyor bir ara baya inmiştin sen 60’lara? Şimdi nerelerde seyrediyorsun?

Hosgeldin gel gel. Biz iyiyiz sen nasilsin. Zayiflamaya devam hala final cizgisine yaklasiyorum uzaklasiyorum geri bi goremedik finali hic sorma

Hoşgeldin canım. Gel tabi. Burası daimi adresimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…