Kolay gelsin ortağım bende dün adanadan gelirken 10kg patlican aldım adana patlicanı oyup haşladım buzluğa attım gece 12 ydi okadar yorulmuşum ki sen nasıl sos yaptınCok yorgunum canim ya nobetten ciktigimdan beri kislik hazirlikla uğraştım domates, kahvaltilik sos ,biber , patlican derken dun gece ayak bilegim sisti en son topalliyordumkrem surdum yastiga uzattim yattim sabah inmisti. Simdi de nöbete geldim
Bir şey değil kaptanımTeşekkür ederim Edacım
Öğlen de 3 kurabiye var20 eylul menum:
12:00 1 dilim cavdar ekmek, 1.5 yumurta omlett, 1kk peynir, 2 hindifume
17:30 sutlu menengic kahvesi, 3 kurabiye, 2 kuru kayisi
19:00 2 kepce kuru fasulye, 2yk taze fasulye, 3 yk pilav, 1 kase cacık, 2 yk nutella (kriz geldi keske yemeseydim)
6.000 Adım
2. lt Su
@Ucmelekannesi @Azimliiiihzlsel
Afiyet olsun canımSuan gözümün önünde abur cuburlar hamur işleri var ama yiyemiyorumtarçınlı su içiyorum Evet şuan için bir tuhaf oldu midem geciyor gibi. Süt icicem tarcinli
Emnis’ciiimmm… Nasılsın? Buralarda neler oldu böyle
KİLOLAR FİRARDA...
EX 5.TAKIM ÜYELERİ
Thread 'KİLOLAR FİRARDAmenü ve spor listesi' KİLOLAR FİRARDA menü ve spor listesi
KURALLARIMIZ
- Kilo bildirim günümüz cuma günüdür,fotoğraflı bildirim yapmak zorunludur
-Pazartesi kontrol tartımız vardır fotoğraf atmak zorunlu değildir.
-Takım içinde ki herkes hergün menü yazmak ve grupta katılım sağlamakla mükelleftir.
-2 hafta üst üste bildirim yapmayan listemizden çıkarılır.
ÜYE KİLO 1 @kollontai 54.6 2 @hedef54kg 62.6 3 @Goklerce 62.7 4 @hadikonusalim 63.9 5 @Azimliiii 65 6 @Ucmelekannesi 65.15 7 @pacman 65.8 8 @Beyaz leylak 66 9 Jasminium84 66.85 10 @Lizozom55 X 11 hzlsel 68.4 12 @Sonsuz umut 69.60 13 C Cagrihilal1 69.65 14 @nnurc 72.45 15 @eceboce 73.2 16 @DeryaOnDiet 74.8 17 @Pnrrr-20 X* 18 @Breeze96 76.35 19 @Kubraaaccc X 20 Deniz ve Kum X* 21 @Calypso95 76.7 22 @eliya X* 23 @Nikinik X* 24 @bilgem tomris 79.7 25 Fit mutlu anne 82.2 26 kardelelen321 92.15 27 @yarimuhendis X*
X* = bildirmeyip bilgi verenler/fotoğrafsız bildirim yapanlar
X = mazeretsiz bildirim yapmayanlar 2 çarpıda listeden çıkarılacaklar.
Çok çok geçmiş olsun kuzum inşallah demişsindir covidGüzel canım,miktarlar az olmuş dengelemissin
Güzel menü canım afiyet olsun
Gofret olmamış canim
Güzel menu canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Ya sadece sinüslerim tıkalı o da mahfediyor benitıkalı olduğum için boğazım yaniyor, burnum az akıyor zaten alamadığı için sıkıntı yaşıyorum
Evet canım usuttum sanırım, yeme olayını hiç duymamıştim olabilir canımyıllardır sinüzitim var en ufak bir usutmede çok kötü oluyorum yarin limonlu su içeyim, burun spreyi kullanıyorum, d vitamini alıyorum zaten
Vallahi çok iyi oldu, kızı bıraktım gittim inan baya iyi geldiçok sağ ol canım, inşallah olmam
Çok sağ ol canım
Ahaha selam canım hoş geldin. Bence gel tekrarEmnis’ciiimmm… Nasılsın? Buralarda neler oldu böyleÖzlemiştim uzun zamandır bir bakayım dedim şaşırdım. Takımlar neden kapandı? Ne kadar da çok anımız vardı…
Nasılsınız, her şey yolunda mı? Takımlar olmayınca herkes kendine yeni grup mu kurdu nasıl oldu?
Ben de diyete başlıyorum yarın belki ben de takip ederim sizi tabii çok sabıka kaydım olduğu için beni yeniden aranıza alırsanız
Olsun C Cagrihilal1 de sabıkalı ama bak o da dönmüş yuvaya, kantarlardaaaannn basküllereee, altın sahalara
Kabul etmezseniz de uzaktan izlerim
Teşekkür ederim cnmAfiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım
Dilimler çok büyük değilse güzel menü Afiyet olsun canım
Öyle
Spor şimdi oğlan uyudu yapicam insAllah
Teşekkürler canımGayet guzel olmus canim. 1 kare coklitte olsun canim artikadimlarin da sporun da iyi sonradan yazmissin
Cokk guzel. Dikkat etmissin yine herzamanki gibi , masallahsporunu da yaptiysan super
Afiyet olsun, cok guzel gecirmissin bugunu
Pasta da dahil olmak uzere gayet iyi olmus
Pide dilimleri buyuk degilse gayet guzel olmus canim menun
Menun cok iyi. Adimlarin harika
Saol cnmSut tozundan dolayi iyi degl diyorlar cnm ama bende iciyorm bazen, evdeyken genelde granul kahve ve biraz sut kullaniyorm daha saglikli ama kahvesiz yapamadigm icin disarsaysam o sekilde iciyorm
Ayy zor bizimde durumlar pek farkli sayilmaz
Afyt olsn cnm
Gofret olmasaymis, krep aslinda gozume cok gelmedi buyuklermiydi acab dedm senin ifadenden dolayi afyt olsn cnm
Ortim guzel menu bence afyt olsun
Detoks gelms yansin yaglar afyt olsm cnm
Guzel bence afyt olsn cnm
Pasta olmasa guzelms lavas da var karbon enazindan yarim afyt olsn cnm
Pide cok olms bence oglenki patates salatasida karbon sonuc olark fazla karbon olmus afyt olsun
Sagolasin cnm
Makarna miktari cok geldi 3 yk yrterliydi, kek de varoglede 1 kase bulgur pilavi, miktarlar ayarlarsan sknti olmaz bence ama bu sekilde cok karbon olmus
Super
Guzel menu cnm afyt olsn yuruyusunde cok iyi
Afyt olsn cnm patlamis misir yagli ve tuzlumuydu keske saha az olsaymis gerisi guzel bence
Maalesef öyle cnmLollll bir tanem hoşgeldinn
Aynen canım artık kararlı olma zamanı
Bende sevmem ütüyü en çok ta pantolon ütülemeyi sevmem
Nasıl insanlar var ya
Ne kadar güzel bir dua
Senin adına çok sevindim
Çok geçmiş olsun kaptanım
Tempuuuussssss özlemişim yahu !Ahaha selam canım hoş geldin. Bence gel tekrar
Hosgeldin gel gel. Biz iyiyiz sen nasilsin. Zayiflamaya devam hala final cizgisine yaklasiyorum uzaklasiyorum geri bi goremedik finali hic sormaEmnis’ciiimmm… Nasılsın? Buralarda neler oldu böyleÖzlemiştim uzun zamandır bir bakayım dedim şaşırdım. Takımlar neden kapandı? Ne kadar da çok anımız vardı…
Nasılsınız, her şey yolunda mı? Takımlar olmayınca herkes kendine yeni grup mu kurdu nasıl oldu?
Ben de diyete başlıyorum yarın belki ben de takip ederim sizi tabii çok sabıka kaydım olduğu için beni yeniden aranıza alırsanız
Olsun C Cagrihilal1 de sabıkalı ama bak o da dönmüş yuvaya, kantarlardaaaannn basküllereee, altın sahalara
Hoşgeldin canım. Gel tabi. Burası daimi adresimizEmnis’ciiimmm… Nasılsın? Buralarda neler oldu böyleÖzlemiştim uzun zamandır bir bakayım dedim şaşırdım. Takımlar neden kapandı? Ne kadar da çok anımız vardı…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?