Canım evet geç yatmayı fark ettiğinden beri yatmak istemiyor, dediğin gibi zaman gevirmek istiyor ama biz de uyuyalım beraber diyoruz yani o uyurken oturmuyoruzcnm bi de sizle vakit geçirmek istiyordur merak ediyordur napıyorsunuz o uyuyuncayeğenlerime de hep uyusunlar diye 6 yaşına kadar öyle yaptık bak teyzenler de uyuyo diye kandırdık çocuğu anca öyle ama sonra çişe kalkıp sesimizi duyunca yanımıza geliyodu yavrum oyuncağını alıp bak böyle çalışıyo teyze diye yarı açık gözlerle oturuyodu yanımıza
sevdiği sebzeyi bulmaya çalış cnm ben de mesela ıspanak yemeğini hiç sevmem ama haşlamasını seviyorum ya da fırında patlıcan seviyorum sulu yemeğini sevem,fırında pişirip bi dene bakalımetin tavuğun yanına
Mesela taze fasülye kavurması acayip lezzetli bişey ama sulu yemeğini çok sevmiyorum
Gayet guzel olmus canim. 1 kare coklitte olsun canim artik20 Eylül Menüm
Kahvaltı 2 dilim kepekli ekmekli beyaz peynirli tereyağlı tost, telvesiyle türk kahvesi,kırmızı biber ve domates
Ara 2 hurma,2 ceviz
Öğlen 4 kaşık bulgur pilav, biraz patates kızartması, tavuk şiş, salata
Ara 2 hurma,3 ceviz, 2 mandalina, 2 dilim kepekli ekmek (ne işi var burda diyebilirsiniz)
Biraz önce küçük fincan türk kahvesiyle 1 parça çoklıt yedim yine şekersiz olamadı
2 lt su
yürüyüşü birazdan atıcam
@Azimliiii @Ucmelekannesi
Cokk guzel. Dikkat etmissin yine herzamanki gibi , masallah20 Eylül
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, zeytin, 1 dilim hindi füme, 1 wasa, kiraz saplı çay
Ara
2si 1 arada, züber lokum(175 kalori)
Akşam
Zeytinyağlı taze fasulye, 2 yk yoğurt, 1 wasa
2 LT su, 1 LT dukan birası, 4bin adım
Leslie yapma planım var yapınca ayrı olarak
paylaşırım
@Ucmelekannesi @AzimliiiiPnrrr-12
Afiyet olsun, cok guzel gecirmissin bugunu20.09.2021 menü
8.30
Sade nescafe
10.00
Türk kahvesi şekersiz
12.20
Tavuklu salata
1 dilim kepek ekmek
Ayran
15.20
Sade şekersiz nescafe
Bir yeşil elma
20.00
1 kepçe domatesli arpa şehriye çorbası
4 yk ıspanak yemeği
3 yk yoğurt
Su:2.5 litre
Pasta da dahil olmak uzere gayet iyi olmus20.09 2021
12.30
2 yumurta ile yulaflı, peynirli omlet,salatalık,yarım armut
15.30 sade kahve
17.30
1 Urfa, yarım lavaş, ayran
18.30
Küçük dilim pasta
Şu: 2.5 lt
Adım: 6bin
Pide dilimleri buyuk degilse gayet guzel olmus canim menun20 eylul
kahvalti
1 haslanmis yumurta
1 tk recel
ogle
4 yk yumurtali patates salatasi yagsiz
4 yk yogurtlu kereviz
aksam
3 dilim kiymali pidr
1 dilim peynirli pide
2 yk yogurtlu kabak
1 bardak ayran
2.5 lt su
Eki Görüntüle 2919552
@Beyaz leylak @Ucmelekannesi @Azimliiii
Menun cok iyi. Adimlarin harika20 Eylül menüm
Kahvaltı:9.30
4yk litalif müsli
Yarım bardak süt
Ara:16 çiğ badem
Aksam:16.30
Yarım kepçe tarhana çorbası
8yk yeşil mercimek yemeği
2kaşık yogurt
2tavuk baget
1dilim ekmek
Su:2,5 litre
Spor:yürüyüsEki Görüntüle 2919585 @Azimliiii @UcmelekannesiFit mutlu anne @UcanSupurge
Güzel canım,miktarlar az olmuş dengelemissin20 Eylül Pazartesi
Sabah
Öğle
- Kahve
Akşam
- 2 dilim kepek ekmeği ile beyaz Peynirli tost
- Yeşil çay
- 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
2 lt su
- Küçük bi tabak kıymalı makarna
- 1 bardak ayran
15 dk leslie
40 dk pilates
@Tempus
Güzel menü canım afiyet olsun20 Eylül Menüm
Kahvaltı 2 dilim kepekli ekmekli beyaz peynirli tereyağlı tost, telvesiyle türk kahvesi,kırmızı biber ve domates
Ara 2 hurma,2 ceviz
Ara 2 hurma,3 ceviz, 2 mandalina, 2 dilim kepekli ekmek (ne işi var burda diyebilirsiniz)
Biraz önce küçük fincan türk kahvesiyle 1 parça çoklıt yedim yine şekersiz olamadı
2 lt su
yürüyüşü birazdan atıcam
Gofret olmamış canim20 Eylül pazartesi
11.30
2 dlm beyaz ekmek
7 zeytin
Domates salatalık
15.30
2 armut
Yarım çay bardağı fıstık
1 çikolatalı gofret
19.40
2 tane krep,
1 dlm peynir
yarım armut
Şu 2bucuk litre
Eki Görüntüle 2919499
Güzel menu canım afiyet olsun20 Eylül
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, zeytin, 1 dilim hindi füme, 1 wasa, kiraz saplı çay
Ara
Akşam
paylaşırım
Çok güzel canım afiyet olsun20.09.2021
Kahvaltı
-1 haşlanmış yumurta
-1 salatalık
-sade kahve
Öğle
-kabak detoksu
Ara sade kahve
Akşam
-kabak detoksu
Sade kahve, sade soda
Su 3,5 lt
Spor 1111 zıp
@kardelelen321
Ya sadece sinüslerim tıkalı o da mahfediyor beniAyy hay Allah yaa inşallah değildir covit
Var mı başka belirtiler
Evet canım usuttum sanırım, yeme olayını hiç duymamıştim olabilir canımcnm benim de sinüsler üsütünce doluyor bi de unlu şeekerli ağır şeyleri kaçırınca,ondan da olabilir sen yine vitamin al cnm ya da ılık limonlu su da iyi gelir
Vallahi çok iyi oldu, kızı bıraktım gittim inan baya iyi geldiArada kacar canim, onemli opan yarindan sibra yune baslayio devam etmenasil soyle bakalim guzel eglendin mi
Insallah hasta olmazsin
Çok sağ ol canımGecmis olsun canım
Iyi gelmistir tabiki canim.Güzel canım,miktarlar az olmuş dengelemissin
Güzel menü canım afiyet olsun
Gofret olmamış canim
Güzel menu canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Ya sadece sinüslerim tıkalı o da mahfediyor benitıkalı olduğum için boğazım yaniyor, burnum az akıyor zaten alamadığı için sıkıntı yaşıyorum
Evet canım usuttum sanırım, yeme olayını hiç duymamıştim olabilir canımyıllardır sinüzitim var en ufak bir usutmede çok kötü oluyorum yarin limonlu su içeyim, burun spreyi kullanıyorum, d vitamini alıyorum zaten
Vallahi çok iyi oldu, kızı bıraktım gittim inan baya iyi geldiçok sağ ol canım, inşallah olmam
Çok sağ ol canım
Oy sen kendi barını mı yapıyorsuunVar canim farkli markalarin gerci beb artik barlari evde yapiyorum. Hep zuber yaziyirsunuz ya ondan dedim zuber yiycem diye
Hıım anladım cnm aynen oran fazla olunca sersemlik hali de oluyor düşünme yetisi bile azalıyor sersem gibi oluyor insanBenim vucudum cok kh yeyince kendinden geciyir ya hasta oluyorum ya da cok halsiz. Arada yemek lazim tabiki canim ataklar olmasin diye
Sağol cnmAfiyet olsun canım güzel menü
Hehe kerataCanım evet geç yatmayı fark ettiğinden beri yatmak istemiyor, dediğin gibi zaman gevirmek istiyor ama biz de uyuyalım beraber diyoruz yani o uyurken oturmuyoruzaslında mücver seviyor sık sık yapmaya çalışıyorum, taze fasulyenin tanelerini yiyor, geçen yıl brokoli karnabahar yemiyordu, bu kıs tekrar deneyeceğim inşallah yer aman düşünüyorum ben de küçükken yemezdim şimdi hepsi i severek yiyorum, zamanla sever ben sürekli deneyecegim
Gayet guzel olmus canim. 1 kare coklitte olsun canim artikadimlarin da sporun da iyi sonradan yazmissin
Güzel menu canım afiyet olsun
Evet canım usuttum sanırım, yeme olayını hiç duymamıştim olabilir canımyıllardır sinüzitim var en ufak bir usutmede çok kötü oluyorum yarin limonlu su içeyim, burun spreyi kullanıyorum, d vitamini alıyorum zaten
ayy canım eziyet etmişin kendine sanada çok geçmiş olsunCok yorgunum canim ya nobetten ciktigimdan beri kislik hazirlikla uğraştım domates, kahvaltilik sos ,biber , patlican derken dun gece ayak bilegim sisti en son topalliyordumkrem surdum yastiga uzattim yattim sabah inmisti. Simdi de nöbete geldim
aminnn kuzu Allah razı olsunHoşgeldin kuzum. Nasıl bir ağrı Allah ım kurtarsın seni bu dertten
amin inşallah cnm bu kadar olmasın en azındanHoşgeldin kaptanım Çok geçmiş olsun bi daha olmasın inşallah ☺
4.gün bugünde 3 tane ağrı kesici aldım :/ yarına ağrı tamamen gidecek mi emin değilim yerleşti oraya sankivah vahh çok eziyetli geçmiş son 3 gün çok geçmiş olsun şimdi durumun nasıl iyi misin gülüm
yok canım spiral var o da daha yeni migrn ise 15 yaşındn beridoğum kontrol hapı kullanıyor musun?
sağol canımGeçmiş olsun canım
devamlı oluyor ama 3 4 gün sürdüğü nadir oluyor canımCook gecmis olsun canim. Ay o kadar mi kotu oluyor migren agrisi. Ne fena ya. Ne yaptilar hastanede? Bir de degusik metodlar denedin mi canim madem bu kadar koty agriyor. Akapunkturla migren afrisindan cok kurtulan oluyirmus.
regli tetikliyor doktorcuum yaa menopozu bekliyorum :)) hamileykende mesela hiç olmadı ağrı sızı şahaneydiGeçmiş olsun kaptancığım, neyin tetiklediğini biliyorsundur gıda olarak, onlara da dikkat et bence
Hoşgeldiin
uslu uslu diyet listelerimize uyuyoruz napiciğizz başka
Ya yerim aslında çok severim ama hani yemekten sonra falan yemem. İlla yicem diye sartlamam kendimi. Olursa yerim. Şuan mesela emzirdigim için düzenli yemeye çalışıyorumneden kayısı ceviz yemiyosun normalde cnm
cnm benimkine benzer olmuş tam ortiyiz
Süper menü Spor ortim afiyet olsun20 Eylül menüm
4yk litalif müsli
Yarım bardak süt
2kaşık yogurt
2tavuk baget
1dilim ekmek
Spor:yürüyüsEki Görüntüle 2919585 @Azimliiii @UcmelekannesiFit mutlu anne @UcanSupurge
Afiyet olsun canım güzel bence20 eylul menum
Sabah: 80gr ev yapimi yulafli ekmek, 40gr hindi fume, 10gr peynur, 200gr domates.
Ara: 50gr ev yapimi kakaolu muzlu , yulafli bar.
Oglen: balik corbasi, salata
Ara: 1 kase icine armut ve domates.
Aksam: 1 diljm yulafli ekmek, 1 kase balikli peynirli sos, salata.
Liste disi yediklerim- 18: 30 - 3 kare bitter, 1 kase patlamis misir.
Su:3,5 l
Spor: 20 dk dans
5000 adim
Güzel menü canım Afiyet olsun20 Eylül Pazartesi Menüm
12:00
Beyaz peynir
Domates salatalık
1 TK bal 1 TK kaymsk
2 dilim ekmek
16:30 1 dilim kek
21:00() ızgara tavuk kanat 5 tane
Su bilmiyorum
Adım 7051
@Azimliiii @Ucmelekannesi @Cagrihilal1
Nutella dışında güzel canım Afiyet olsun20 eylul menum:
12:00 1 dilim cavdar ekmek, 1.5 yumurta omlett, 1kk peynir, 2 hindifume
17:30 sutlu menengic kahvesi, 3 kurabiye, 2 kuru kayisi
19:00 2 kepce kuru fasulye, 2yk taze fasulye, 3 yk pilav, 1 kase cacık, 2 yk nutella (kriz geldi keske yemeseydim)
6.000 Adım
2. lt Su
@Ucmelekannesi @Azimliiiihzlsel
Afiyet olsun canım güzel menü20 Eylül
Sabah 11.30 biraz bal tereyağ Kk peynir 2 milföy yağsız tavada çevril
18.30 5 kaşık pilav-et kavurma 1 bardak şalgam
21.30
1 hırma 1 incir bir sütlü kahve
2 litre su 10500 adım
@nnurc
Afiyet olsun canım güzel menü bence20 Eylül
*Kahvaltı
Yumurtalı biberli melemen
Süzme peynir iki dilim
5 zeytin
Domates salatalık maydanoz
2 dilim tam buğday ekmek
*Yarım saat belediyenin spor aletleri
*Şekersiz türk kahvesi
*Ara öğün
1 kase yoğurt
Yeşillik salatası
1 ceviz
3kuru gunkurusu
*Akşam 7:30
1 kase yoğurt
Sade pişmiş kuş başı et
*Birazdan yapacağım sporlar ;
50 squat
50 mekik
20 sağ mekik 20 sol mekik
20 kalçayı kaldırma ismini bilmiyorum
3litre su Eki Görüntüle 2919621
Emziren bı anne için bence güzel menü canım çok değil daha küçük bebeğin sadece anne sütü alıyor için ezilir daha az yersen benim artık büyüdü ona rağmen bazen gece bırakmıyor çok emiyor için bı tuhaf oluyorKızlar komşularım vardı anca yazabildim listemi sporlarimi. Sanki çok yiyormusum gibi geliyor bana. Listeye bakınca gün içinde. Diyorum nasıl yedin bu kadar şeyi. Diyete başlamadan önce kim bilir ner yiyordum
Sut tozundan dolayi iyi degl diyorlar cnm ama bende iciyorm bazen, evdeyken genelde granul kahve ve biraz sut kullaniyorm daha saglikli ama kahvesiz yapamadigm icin disarsaysam o sekilde iciyormKızlar 2si 1 arada içmek diyette sakıncalı mı
Ayy zor bizimde durumlar pek farkli sayilmazÇocuklara ödev yaptırdım, küçüğüm uyumak istiyor bu saattekocam benle sohbet istiyor, film izleyelim istiyor, ben spor yapmayı planlıyorum nolcak böyle
20 Eylül Menüm
Ara 2 hurma,2 ceviz
2 lt su
yürüyüşü birazdan atıcam
Gofret olmasaymis, krep aslinda gozume cok gelmedi buyuklermiydi acab dedm senin ifadenden dolayi afyt olsn cnm20 Eylül pazartesi
11.30
2 dlm beyaz ekmek
7 zeytin
Domates salatalık
15.30
2 armut
Yarım çay bardağı fıstık
1 çikolatalı gofret
19.40
2 tane krep,
1 dlm peynir
yarım armut
Şu 2bucuk litre
Eki Görüntüle 2919499
Ortim guzel menu bence afyt olsun20 Eylül
Kahvaltı
Ara
Akşam
paylaşırım
Detoks gelms yansin yaglar afyt olsm cnm20.09.2021
Kahvaltı
-1 haşlanmış yumurta
-1 salatalık
-sade kahve
Öğle
-kabak detoksu
Ara sade kahve
Akşam
-kabak detoksu
Sade kahve, sade soda
Su 3,5 lt
Spor 1111 zıp
@kardelelen321
Guzel bence afyt olsn cnm20.09.2021 menü
8.30
Sade nescafe
10.00
Türk kahvesi şekersiz
12.20
Tavuklu salata
1 dilim kepek ekmek
Ayran
15.20
Sade şekersiz nescafe
Bir yeşil elma
20.00
1 kepçe domatesli arpa şehriye çorbası
4 yk ıspanak yemeği
3 yk yoğurt
Su:2.5 litre
Pasta olmasa guzelms lavas da var karbon enazindan yarim afyt olsn cnm20.09 2021
12.30
2 yumurta ile yulaflı, peynirli omlet,salatalık,yarım armut
15.30 sade kahve
17.30
1 Urfa, yarım lavaş, ayran
18.30
Küçük dilim pasta
Şu: 2.5 lt
Adım: 6bin
Pide cok olms bence oglenki patates salatasida karbon sonuc olark fazla karbon olmus afyt olsun20 eylul
kahvalti
1 haslanmis yumurta
1 tk recel
ogle
4 yk yumurtali patates salatasi yagsiz
4 yk yogurtlu kereviz
aksam
3 dilim kiymali pidr
1 dilim peynirli pide
2 yk yogurtlu kabak
1 bardak ayran
2.5 lt su
Eki Görüntüle 2919552
@Beyaz leylak @Ucmelekannesi @Azimliiii
Sagolasin cnmGeçmiş olsun canım
Eksiye geçersin abla insAllah
Süper canım tebrikler
Aaaaa bunu bende deniycem
Cumaya eksiye geçersin insAllah
Geçmiş olsun canım
Saol canım
Gider insAllah canım
Güzel günlerde sağlıkla yiyin insAllah canım yaa zor Rabbim kolaylık versin
Güzel eksi canım tebrikler
Cumaya eksiye geçersin insAllah canım
Süpersin canım
İyi tatiller canım
O kadar tanıdık geldi ki benimde minigi uyutmam gerek birazdan uyuyunca spor yapmak istiyorum eşim yanında oturmamı istiyor o yatınca yapayim desem yanına yatmayinca trip yiyorum
Olmazsın insAllah canım
Makarna miktari cok geldi 3 yk yrterliydi, kek de var20 Eylül pazartesi
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Avuç içi kadar ekmek
Peynir zeytin
Domates salatalık
Yoğurt
Öğle
1 kase bulgur pilavı
1 kase bamya çorbası
Kavun
Yoğurt
Türk kahvesi
Akşam
1 tavuk pirzola
1 tabak makarna
Kavun
Yoğurt
Çayla 1 dilim kek
1 avuç karışık kuruyemiş
Su 2.5 lt
Spor yok şimdilik adım sayım bu kadar şimdilik artarsa atarım
@Breeze96 @Ucmelekannesi @Azimliiii
Super
Guzel menu cnm afyt olsn yuruyusunde cok iyi20 Eylül menüm
4yk litalif müsli
Yarım bardak süt
2kaşık yogurt
2tavuk baget
1dilim ekmek
Afyt olsn cnm patlamis misir yagli ve tuzlumuydu keske saha az olsaymis gerisi guzel bence20 eylul menum
Sabah: 80gr ev yapimi yulafli ekmek, 40gr hindi fume, 10gr peynur, 200gr domates.
Ara: 50gr ev yapimi kakaolu muzlu , yulafli bar.
Oglen: balik corbasi, salata
Ara: 1 kase icine armut ve domates.
Aksam: 1 diljm yulafli ekmek, 1 kase balikli peynirli sos, salata.
Liste disi yediklerim- 18: 30 - 3 kare bitter, 1 kase patlamis misir.
Su:3,5 l
Spor: 20 dk dans
5000 adim
Hoşbulduk canım kızı üniversiteye yerleştirdik geldikaynen bayağı iyiydi yaa
Cnm alıntı yapıp buraya yorumlarsan daha güzel olur
Yaaa
Ne güzel bişeymiş ooo
Hahahaiyi olmuş şekerli şeyler verip uyku kaçırmasının karşılığı haha
Anam bu bebeler bizden zeki oluyıııı
hg cnm hayırlı olsun başlangıcın
Tebrikler cnmm
@kardelelen321 cnm kilom 62.6 kg
Cuma hedefim 62.0 kg olsun çok uçmayayım belli olmuyor
Kısmayınca hemen geliyor kilolar bugün yine hiçbir şey yemedim resmenEstağfurullah kuzum sen kusura bakma nescafe evet granül canım sade olanlardan, nescafe gold un aromasını daha çok seviyorum sen de seversen al
aynen cnm o beyazlatıcıda katkı maddeleri var yani bırak demiyorum ama arada öyle sade sütle içmek istersen kahveni diye
çok kısıyosun kendini yavru kuşum yaaaa
Ben bu yüzden hiç almadım fıstık ezmesiAynen öyle yap bi de çikolata yiyor hissi veriyor çok güzellimonlusunu hiç yemedim sıra onda trendtolda büyük indirim başladı züberin fıstık ezmelerinde aklım ama alırsam çok çabuk bitiririm diye korkuyorum
Mutlaka dene canım eminim seveceksinYaa ben hiic zuber denemedim. Seneye Turkiyeye gidince ilk isim zuber yemek
Sporu yapamadım canım eşimle film izledimGayet guzel olmus canim. 1 kare coklitte olsun canim artikadimlarin da sporun da iyi sonradan yazmissin
Cokk guzel. Dikkat etmissin yine herzamanki gibi , masallahsporunu da yaptiysan super
Afiyet olsun, cok guzel gecirmissin bugunu
Pasta da dahil olmak uzere gayet iyi olmus
Pide dilimleri buyuk degilse gayet guzel olmus canim menun
Menun cok iyi. Adimlarin harika
Sağ ol ortimSut tozundan dolayi iyi degl diyorlar cnm ama bende iciyorm bazen, evdeyken genelde granul kahve ve biraz sut kullaniyorm daha saglikli ama kahvesiz yapamadigm icin disarsaysam o sekilde iciyorm
Ayy zor bizimde durumlar pek farkli sayilmaz
Afyt olsn cnm
Gofret olmasaymis, krep aslinda gozume cok gelmedi buyuklermiydi acab dedm senin ifadenden dolayi afyt olsn cnm
Ortim guzel menu bence afyt olsun
Detoks gelms yansin yaglar afyt olsm cnm
Guzel bence afyt olsn cnm
Pasta olmasa guzelms lavas da var karbon enazindan yarim afyt olsn cnm
Pide cok olms bence oglenki patates salatasida karbon sonuc olark fazla karbon olmus afyt olsun
Sagolasin cnm
Makarna miktari cok geldi 3 yk yrterliydi, kek de varoglede 1 kase bulgur pilavi, miktarlar ayarlarsan sknti olmaz bence ama bu sekilde cok karbon olmus
Super
Guzel menu cnm afyt olsn yuruyusunde cok iyi
Afyt olsn cnm patlamis misir yagli ve tuzlumuydu keske saha az olsaymis gerisi guzel bence
iyi geceler canımOglan uyudu sukur gunlerdir ilkdefa 12 gormeden uyuduk. Bende yaticam iyi geceler kızlar
Evet porsiyonlar çok oldu akşam makarna yemek yoktu planda ama gündüz temizlikte yorulunca başka bişey yapamadım haklısın ayarlama yapmam lazımoglede 1 kase bulgur pilavi, miktarlar ayarlarsan sknti olmaz bence ama bu sekilde cok karbon olmus
Suan gözümün önünde abur cuburlar hamur işleri var ama yiyemiyorumEmziren bı anne için bence güzel menü canım çok değil daha küçük bebeğin sadece anne sütü alıyor için ezilir daha az yersen benim artık büyüdü ona rağmen bazen gece bırakmıyor çok emiyor için bı tuhaf oluyor
Lollll bir tanem hoşgeldinnHbuldum canım teşekkür ederim
Aynen canım artık kararlı olma zamanıHaftasonu hiç uğrayamadım. Maalesef bugün yine artıyım. Artık toparlamam lazım kendimi. Şimdi kahvemi içiyorum. Sonra spor...
Bende sevmem ütüyü en çok ta pantolon ütülemeyi sevmemO ütü yok mu gerçekten dün beni mahvetti buruşuk buruşuk giysek gitsek ne olur sanki yeni bir akım çıksa keşke kurtulsak@Ucmelekannesi
Nasıl insanlar var yaAklınca biri ona attığım mesajı paylaşmış içeriğinde de özel bir şey yoktu espirisine yazılmış bir şeydi. Kendini rezil ettiği ile kaldı arkadaş
Ne kadar güzel bir duahoş geldin gülüm yeni başlangıcın hayırlı uğurlu olsun hedefine giden yolda her gün yüzün gülsün inşallah
Senin adına çok sevindimBenim anladigim ben sIk sIk ve az miktarda yeyince veriyormusumbir de spor tabiki
Çok geçmiş olsun kaptanımŞükür kavuşturana ben geldim kızlar
3 günn migren atağı çektim dün hastanede son buldu ağrılargelince pert olmuşum neredeyse bütün gün uyudum
Nasılsınız
Teşekkür ederim EdacımÇok geçmiş olsun kaptanım
Allahtan genelde ütü isteyen pantolon kullanmıyoruz da onunla uğraşmıyorum ama ütüyü kimse sevmiyor herhalde benim çılgın bir teyzem var çoraplara kadar ütü yapıyorLollll bir tanem hoşgeldinn
Aynen canım artık kararlı olma zamanı
Bende sevmem ütüyü en çok ta pantolon ütülemeyi sevmem
Nasıl insanlar var ya
Ne kadar güzel bir dua
Senin adına çok sevindim
Çok geçmiş olsun kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?