Kilolar Firarda 😎

Canım evet geç yatmayı fark ettiğinden beri yatmak istemiyor, dediğin gibi zaman gevirmek istiyor ama biz de uyuyalım beraber diyoruz yani o uyurken oturmuyoruz aslında mücver seviyor sık sık yapmaya çalışıyorum, taze fasulyenin tanelerini yiyor, geçen yıl brokoli karnabahar yemiyordu, bu kıs tekrar deneyeceğim inşallah yer aman düşünüyorum ben de küçükken yemezdim şimdi hepsi i severek yiyorum, zamanla sever ben sürekli deneyecegim

Gayet guzel olmus canim. 1 kare coklitte olsun canim artik adimlarin da sporun da iyi sonradan yazmissin
Cokk guzel. Dikkat etmissin yine herzamanki gibi , masallah sporunu da yaptiysan super

Afiyet olsun, cok guzel gecirmissin bugunu
20.09 2021

12.30
2 yumurta ile yulaflı, peynirli omlet, salatalık,yarım armut

15.30 sade kahve

17.30
1 Urfa, yarım lavaş, ayran
18.30
Küçük dilim pasta

Şu: 2.5 lt
Adım: 6bin
Pasta da dahil olmak uzere gayet iyi olmus
Pide dilimleri buyuk degilse gayet guzel olmus canim menun
Menun cok iyi. Adimlarin harika

Güzel canım,miktarlar az olmuş dengelemissin
Güzel menü canım afiyet olsun
Gofret olmamış canim
Güzel menu canım afiyet olsun
20.09.2021

Kahvaltı
-1 haşlanmış yumurta
-1 salatalık
-sade kahve

Öğle
-kabak detoksu

Ara sade kahve

Akşam
-kabak detoksu

Sade kahve, sade soda

Su 3,5 lt
Spor 1111 zıp

@kardelelen321
Çok güzel canım afiyet olsun
Ayy hay Allah yaa inşallah değildir covit
Var mı başka belirtiler
Ya sadece sinüslerim tıkalı o da mahfediyor beni tıkalı olduğum için boğazım yaniyor, burnum az akıyor zaten alamadığı için sıkıntı yaşıyorum
cnm benim de sinüsler üsütünce doluyor bi de unlu şeekerli ağır şeyleri kaçırınca,ondan da olabilir sen yine vitamin al cnm ya da ılık limonlu su da iyi gelir
Evet canım usuttum sanırım, yeme olayını hiç duymamıştim olabilir canım yıllardır sinüzitim var en ufak bir usutmede çok kötü oluyorum yarin limonlu su içeyim, burun spreyi kullanıyorum, d vitamini alıyorum zaten
Arada kacar canim, onemli opan yarindan sibra yune baslayio devam etmen asil soyle bakalim guzel eglendin mi
Insallah hasta olmazsin
Vallahi çok iyi oldu, kızı bıraktım gittim inan baya iyi geldi çok sağ ol canım, inşallah olmam
Gecmis olsun canım
Çok sağ ol canım

Iyi gelmistir tabiki canim.

Var canim farkli markalarin gerci beb artik barlari evde yapiyorum. Hep zuber yaziyirsunuz ya ondan dedim zuber yiycem diye
Oy sen kendi barını mı yapıyorsuun maşallah hamarat kızımıza yaa

Benim vucudum cok kh yeyince kendinden geciyir ya hasta oluyorum ya da cok halsiz. Arada yemek lazim tabiki canim ataklar olmasin diye
Hıım anladım cnm aynen oran fazla olunca sersemlik hali de oluyor düşünme yetisi bile azalıyor sersem gibi oluyor insan

Afiyet olsun canım güzel menü
Sağol cnm

Hehe kerata
Oh ne güzel işte cnm brokoliyi filan makarnalı çorbaya karıştırabilirsin önce haşlayıp püre yapıp , yoğurt nohut filan da oluur çok besleyici olur
Gayet guzel olmus canim. 1 kare coklitte olsun canim artik adimlarin da sporun da iyi sonradan yazmissin

Ben de burun eğriliği için ameliyat olacaktım güya ama olamadım sende de mi var cnm?
Hergün akıntım oluyor nerdeyse hele yemek yerken
Tamam cnm

ayy canım eziyet etmişin kendine sanada çok geçmiş olsun
Hoşgeldin kuzum. Nasıl bir ağrı Allah ım kurtarsın seni bu dertten
aminnn kuzu Allah razı olsun
Hoşgeldin kaptanım Çok geçmiş olsun bi daha olmasın inşallah ☺
amin inşallah cnm bu kadar olmasın en azından
vah vahh çok eziyetli geçmiş son 3 gün çok geçmiş olsun şimdi durumun nasıl iyi misin gülüm
4.gün bugünde 3 tane ağrı kesici aldım :/ yarına ağrı tamamen gidecek mi emin değilim yerleşti oraya sanki
doğum kontrol hapı kullanıyor musun?
yok canım spiral var o da daha yeni migrn ise 15 yaşındn beri
Geçmiş olsun canım
sağol canım
Cook gecmis olsun canim. Ay o kadar mi kotu oluyor migren agrisi. Ne fena ya. Ne yaptilar hastanede? Bir de degusik metodlar denedin mi canim madem bu kadar koty agriyor. Akapunkturla migren afrisindan cok kurtulan oluyirmus.
devamlı oluyor ama 3 4 gün sürdüğü nadir oluyor canım
hastanede önce iğne yaptılar yarım saaat beklettiler geçmedi
serum taktılar ondada ağrı kesici vardı ama bu defa morfin gibi kuvvetli bir şey sanrım tekerlekli sandalye ile gittim arabaya yürüyemedim bile hep uyudum sonra.. cocuk bu arada rezil oldu tabi bizle
botoks yaptırmıştım geçici oluyor canım etksi gidiyor 3 4 aylık
Geçmiş olsun kaptancığım, neyin tetiklediğini biliyorsundur gıda olarak, onlara da dikkat et bence
Hoşgeldiin
uslu uslu diyet listelerimize uyuyoruz napiciğizz başka
regli tetikliyor doktorcuum yaa menopozu bekliyorum :)) hamileykende mesela hiç olmadı ağrı sızı şahaneydi

neden kayısı ceviz yemiyosun normalde cnm

cnm benimkine benzer olmuş tam ortiyiz
Ya yerim aslında çok severim ama hani yemekten sonra falan yemem. İlla yicem diye sartlamam kendimi. Olursa yerim. Şuan mesela emzirdigim için düzenli yemeye çalışıyorum

Süper menü Spor ortim afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel bence
20 Eylül Pazartesi Menüm
12:00
Beyaz peynir
Domates salatalık
1 TK bal 1 TK kaymsk
2 dilim ekmek

16:30 1 dilim kek

21:00( ) ızgara tavuk kanat 5 tane
Su bilmiyorum
Adım 7051
@Azimliiii @Ucmelekannesi @Cagrihilal1
Güzel menü canım Afiyet olsun
Nutella dışında güzel canım Afiyet olsun
20 Eylül
Sabah 11.30 biraz bal tereyağ Kk peynir 2 milföy yağsız tavada çevril

18.30 5 kaşık pilav-et kavurma 1 bardak şalgam
21.30
1 hırma 1 incir bir sütlü kahve
2 litre su 10500 adım
@nnurc
Afiyet olsun canım güzel menü

Afiyet olsun canım güzel menü bence

Kızlar komşularım vardı anca yazabildim listemi sporlarimi. Sanki çok yiyormusum gibi geliyor bana. Listeye bakınca gün içinde. Diyorum nasıl yedin bu kadar şeyi. Diyete başlamadan önce kim bilir ner yiyordum
Emziren bı anne için bence güzel menü canım çok değil daha küçük bebeğin sadece anne sütü alıyor için ezilir daha az yersen benim artık büyüdü ona rağmen bazen gece bırakmıyor çok emiyor için bı tuhaf oluyor

Kızlar 2si 1 arada içmek diyette sakıncalı mı
Sut tozundan dolayi iyi degl diyorlar cnm ama bende iciyorm bazen, evdeyken genelde granul kahve ve biraz sut kullaniyorm daha saglikli ama kahvesiz yapamadigm icin disarsaysam o sekilde iciyorm
Çocuklara ödev yaptırdım, küçüğüm uyumak istiyor bu saatte kocam benle sohbet istiyor, film izleyelim istiyor, ben spor yapmayı planlıyorum nolcak böyle
Ayy zor bizimde durumlar pek farkli sayilmaz
Afyt olsn cnm
Gofret olmasaymis, krep aslinda gozume cok gelmedi buyuklermiydi acab dedm senin ifadenden dolayi afyt olsn cnm
Ortim guzel menu bence afyt olsun
20.09.2021

Kahvaltı
-1 haşlanmış yumurta
-1 salatalık
-sade kahve

Öğle
-kabak detoksu

Ara sade kahve

Akşam
-kabak detoksu

Sade kahve, sade soda

Su 3,5 lt
Spor 1111 zıp

@kardelelen321
Detoks gelms yansin yaglar afyt olsm cnm
Guzel bence afyt olsn cnm
20.09 2021

12.30
2 yumurta ile yulaflı, peynirli omlet, salatalık,yarım armut

15.30 sade kahve

17.30
1 Urfa, yarım lavaş, ayran
18.30
Küçük dilim pasta

Şu: 2.5 lt
Adım: 6bin
Pasta olmasa guzelms lavas da var karbon enazindan yarim afyt olsn cnm
Pide cok olms bence oglenki patates salatasida karbon sonuc olark fazla karbon olmus afyt olsun
Sagolasin cnm
Makarna miktari cok geldi 3 yk yrterliydi, kek de var oglede 1 kase bulgur pilavi, miktarlar ayarlarsan sknti olmaz bence ama bu sekilde cok karbon olmus
Super
Guzel menu cnm afyt olsn yuruyusunde cok iyi
Afyt olsn cnm patlamis misir yagli ve tuzlumuydu keske saha az olsaymis gerisi guzel bence

Hoşbulduk canım kızı üniversiteye yerleştirdik geldik

Kısmayınca hemen geliyor kilolar bugün yine hiçbir şey yemedim resmen
Ben bu yüzden hiç almadım fıstık ezmesi
Yaa ben hiic zuber denemedim. Seneye Turkiyeye gidince ilk isim zuber yemek
Mutlaka dene canım eminim seveceksin
Sporu yapamadım canım eşimle film izledim
Sağ ol ortim
Oglan uyudu sukur gunlerdir ilkdefa 12 gormeden uyuduk. Bende yaticam iyi geceler kızlar
iyi geceler canım

oglede 1 kase bulgur pilavi, miktarlar ayarlarsan sknti olmaz bence ama bu sekilde cok karbon olmus
Evet porsiyonlar çok oldu akşam makarna yemek yoktu planda ama gündüz temizlikte yorulunca başka bişey yapamadım haklısın ayarlama yapmam lazım

Suan gözümün önünde abur cuburlar hamur işleri var ama yiyemiyorum tarçınlı su içiyorum Evet şuan için bir tuhaf oldu midem geciyor gibi. Süt icicem tarcinli

Hbuldum canım teşekkür ederim
Lollll bir tanem hoşgeldinn

Haftasonu hiç uğrayamadım. Maalesef bugün yine artıyım. Artık toparlamam lazım kendimi. Şimdi kahvemi içiyorum. Sonra spor...
Aynen canım artık kararlı olma zamanı
O ütü yok mu gerçekten dün beni mahvetti buruşuk buruşuk giysek gitsek ne olur sanki yeni bir akım çıksa keşke kurtulsak @Ucmelekannesi
Bende sevmem ütüyü en çok ta pantolon ütülemeyi sevmem
Aklınca biri ona attığım mesajı paylaşmış içeriğinde de özel bir şey yoktu espirisine yazılmış bir şeydi. Kendini rezil ettiği ile kaldı arkadaş
Nasıl insanlar var ya
hoş geldin gülüm yeni başlangıcın hayırlı uğurlu olsun hedefine giden yolda her gün yüzün gülsün inşallah
Ne kadar güzel bir dua
Benim anladigim ben sIk sIk ve az miktarda yeyince veriyormusum bir de spor tabiki
Senin adına çok sevindim
Şükür kavuşturana ben geldim kızlar
3 günn migren atağı çektim dün hastanede son buldu ağrılar gelince pert olmuşum neredeyse bütün gün uyudum
Nasılsınız
Çok geçmiş olsun kaptanım

Allahtan genelde ütü isteyen pantolon kullanmıyoruz da onunla uğraşmıyorum ama ütüyü kimse sevmiyor herhalde benim çılgın bir teyzem var çoraplara kadar ütü yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…