• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Ellerine sağlık canım bu kaptanlık işini çok güzel götürüyorsun kadrolu mu olsan acaba😂

Merhaba canım hayırlı olsun ortaklığımız bu arada eksin harikaa tebrikler darısı bana . inşallah yüzünü kara çıkarmam bu bi kaç gün iyi performansım yok yarın daha derli toplu başlıyacam inşallah menülerini takipteyim aman sende ensemden ayrılma az biraz pisboğazım da🙈😂
Bende bu hafta duzene sokmaya calisiyorum beraber sokalim insallah duzene 👍👍

Canısı uyku düzeni geçen kış kendi evimizdeyken bozuldu :KK43: pandemi döneminde çocuk bütün gün evde akşama kadar yorulmadi geç uyudu sarktı uyku saati :KK43: yaz dönemi köyde toparlamaya çalıştık ama olmadi direniyor hala bize :KK43: yemek desen ayni yani itiraz etme dönemine girince istemediği yemeği yememeye başladı, sebze yemiyor ama Allah'tan meyve yiyor, köyde abur cubur olmaz genelde meyve yer
cnm bi de sizle vakit geçirmek istiyordur merak ediyordur napıyorsunuz o uyuyunca 😂 yeğenlerime de hep uyusunlar diye 6 yaşına kadar öyle yaptık bak teyzenler de uyuyo diye kandırdık çocuğu anca öyle ama sonra çişe kalkıp sesimizi duyunca yanımıza geliyodu yavrum oyuncağını alıp bak böyle çalışıyo teyze diye yarı açık gözlerle oturuyodu yanımıza 😂
sevdiği sebzeyi bulmaya çalış cnm ben de mesela ıspanak yemeğini hiç sevmem ama haşlamasını seviyorum ya da fırında patlıcan seviyorum sulu yemeğini sevem,fırında pişirip bi dene bakalım 😘 etin tavuğun yanına
Mesela taze fasülye kavurması acayip lezzetli bişey ama sulu yemeğini çok sevmiyorum

Yarın muhakkak sütle deneyeceğim sağol canım 😘🥰
:KK60:

Kizlar gunaydin 💕 haftasonu kizim hastaydi buraya ugrayamadim. Insallah toparlar 😞
Birinci olmusuz canimm @Nikinik 👏😍
Geçmiş olsun canım
sabah 7. buçukta tartıldım misafirim vardı kahvaltı hazırladım yediler eşimle çıktılar , o arada su çay kahve içtim yoksa az daha bekler öyle tartılırdım
ben sabitim yine 81.0
Eksiye geçersin abla insAllah
Gunaydin kizlaar tam 500gr eksideyim 💃💃💃 ve daha cumaya cook var 😀

El_Em El_Em @Calypso95
Süper canım tebrikler
tabi ki ama tüyolar var gülüm tek başına olumlu cümlenin işe yaraması uzun sürer
54 kilo olucam değil ,54 kiloyum diyeceksin
basküle çıkıp 54 rakamını orada gördüğünü zihin de imajlıyacaksın
ve cidden o an da nasıl mutlu olup neler derdin aynen o duyguyla sevineceksin
hatta 54 kilo halini yeni görenlerin yakının kimselerden (annen ablan v.s.) onların nasıl şaşırıp vayyy muhteşem olmuşsun seni yolda görsek tanımazdık, gençleşmişsin resmen v.s. dediklerini seslerini mimiklerini de canlandıracaksın o zaman çok hızlı işe yarar çünkü bilinç altı saftiriktir gerçekle hayali ayırt edemez neye inanırsa bedeni o yönde çalışmaya başlatır:)
Aaaaa bunu bende deniycem 😍🤩
günaydın fit ve güzel hanımlarrr

kilo bildirimi
cuma :73,2
pazartesi :73,2

sabitim arkadaşlar ... hafta sonu kaçırdım yine maalesef

ben aktif değilmiymişim kuzum :110:
Cumaya eksiye geçersin insAllah
Şükür kavuşturana ben geldim kızlar ❤️❤️
3 günn migren atağı çektim dün hastanede son buldu ağrılar😐 gelince pert olmuşum neredeyse bütün gün uyudum
Nasılsınız 😘😘
Geçmiş olsun canım
Saol canım
Evet yine artıyım cumartesiden beri artıyım sanırım sonunda duraklama evresine giriş yapmış bulunmaktayım ama çok takıyor muyum kafaya hayır ne hali varsa görsün tartının diyorum🤣🤣🤣 68,9 çıktım artı 500 cumaya kadar gider mi belki gitmezse keyfi bilir😤
Gider insAllah canım
Cok yorgunum canim ya nobetten ciktigimdan beri kislik hazirlikla uğraştım domates, kahvaltilik sos ,biber , patlican derken dun gece ayak bilegim sisti en son topalliyordum🤣 krem surdum yastiga uzattim yattim sabah inmisti. Simdi de nöbete geldim 😖
Güzel günlerde sağlıkla yiyin insAllah canım yaa zor Rabbim kolaylık versin
Kilo bildirimimde yapaym yemegi hazir edicem bugun kurufasulye var menude

Cuma: 76.5
Bugun: 76.2
Fark - 300gr

Dun eksim dha fazlaydi nedn boyle oldu bilmiyorm gelirken kilo kilo giderken gramlarla gidiyor hayin kilolar :KK12:
Güzel eksi canım tebrikler
Günaydın kizlar 😍 sabahtan beri burdayım ama geçmişi anca bitirdim 🙈🤣
Malesef sabit geldim, aslında ekşi gelirdim ama haftasonu çok kaçırdım :KK43:
Cuma: 62.7
Pazartesi:62.7
Cumaya eksiye geçersin insAllah canım
Cuma günü tartilamamistim yeni başladığım için 69.5 demiştim.
Sabah tartıldım 67.3 çıktım .🥳🥳
Süpersin canım
Kızlarrr carsamba otele gidiyoruz bolu ya cuma donucez ama muhtemelem gecesi olur yani cumartesi sabah anca tartilirm. Yaz tatilimiz de yanginlardan iptal etmistik esimde izindeyken degerlendirelim dedik ama diyet icin kotu oldu tabi. Yinede ben abartmiycam havuz hamam spa vs de var degerlendirip eksi bile gelmeye calisicam insallah bol bol yuruyus de yaparz oralarî gezmek planimiz yedigöller vs.
İyi tatiller canım
Çocuklara ödev yaptırdım, küçüğüm uyumak istiyor bu saatte🥲 kocam benle sohbet istiyor, film izleyelim istiyor, ben spor yapmayı planlıyorum 🙄 nolcak böyle 😬😬
O kadar tanıdık geldi ki benimde minigi uyutmam gerek birazdan uyuyunca spor yapmak istiyorum eşim yanında oturmamı istiyor o yatınca yapayim desem yanına yatmayinca trip yiyorum 🤪🤦
Selam kizlar , arkadaşlarla disardaydik biraz kaçtı gibi :KK43: geçmişe bakamadım, hasta gibiyim sinüzitim var sanki yine doldu :KK43: tikandim inşallah hasta olmam
Olmazsın insAllah canım

Selam kizlar , arkadaşlarla disardaydik biraz kaçtı gibi :KK43: geçmişe bakamadım, hasta gibiyim sinüzitim var sanki yine doldu :KK43: tikandim inşallah hasta olmam
cnm benim de sinüsler üsütünce doluyor bi de unlu şeekerli ağır şeyleri kaçırınca,ondan da olabilir sen yine vitamin al cnm ya da ılık limonlu su da iyi gelir

Kuzum ben kahvaltıdan sonra anca yedim ara öğün olarak yoğurt bol ot salatası 😃3 kuru kayısı 1 ceviz. Aslında kuru kayısı ceviz yemem de sütüm kaliteli olsun diye yiyorum. Bence yiyeceklerin içinde en güzel tok tutan şey yoğurt. Harika bir besin
neden kayısı ceviz yemiyosun normalde cnm :(

20 Eylül pazartesi
11.30
2 dlm beyaz ekmek
7 zeytin
Domates salatalık

15.30
2 armut
Yarım çay bardağı fıstık
1 çikolatalı gofret

19.40
2 tane krep,🤦🏼‍♀️
1 dlm peynir
yarım armut

Şu 2bucuk litre
Eki Görüntüle 2919499
cnm benimkine benzer olmuş tam ortiyiz 😍

3 günn migren atağı çektim dün hastanede son buldu ağrılar😐 gelince pert olmuşum neredeyse bütün gün uyudum
Nasılsınız 😘😘
Cook gecmis olsun canim. Ay o kadar mi kotu oluyor migren agrisi. Ne fena ya. Ne yaptilar hastanede? Bir de degusik metodlar denedin mi canim madem bu kadar koty agriyor. Akapunkturla migren afrisindan cok kurtulan oluyirmus.

Arada kacar canim, onemli opan yarindan sibra yune baslayio devam etmen 😉 asil soyle bakalim guzel eglendin mi 💃💃
Insallah hasta olmazsin

cnm benim de sinüsler üsütünce doluyor bi de unlu şeekerli ağır şeyleri kaçırınca,ondan da olabilir sen yine vitamin al cnm ya da ılık limonlu su da iyi gelir
Kesinlikle haklisin canim. Bogaz da aynusi cok sekerki unlu asitli yeyince hemen agri, rahatsuzluk oluyor . Vucut bile istemiyor aslinda o tur gidalari baksana

O kadar tanıdık geldi ki benimde minigi uyutmam gerek birazdan uyuyunca spor yapmak istiyorum eşim yanında oturmamı istiyor o yatınca yapayim desem yanına yatmayinca trip yiyorum 🤪🤦
Aynen öyle bide trip yiyorum😂😂 canları sağolsun yapıyoruz bir şekilde 😍

20 Eylül pazartesi
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Avuç içi kadar ekmek
Peynir zeytin
Domates salatalık
Yoğurt

Öğle
1 kase bulgur pilavı
1 kase bamya çorbası
Kavun
Yoğurt

Türk kahvesi

Akşam
1 tavuk pirzola
1 tabak makarna
Kavun
Yoğurt

Çayla 1 dilim kek
1 avuç karışık kuruyemiş

Su 2.5 lt
Spor yok şimdilik adım sayım bu kadar şimdilik artarsa atarım 🙄🙈
@Breeze96 Ucmelekannesi Ucmelekannesi @Azimliiii
Bebişim ne güzel menü o keki neden yedin.spor hani :işsiz:

Yaa ben hiic zuber denemedim. Seneye Turkiyeye gidince ilk isim zuber yemek 😀😀
cnm orda da vardır bu tür şekersiz atıştırmalıklar 😍

Seni kendime neden seçtim😘 kaptanligin güzel yanları😂😂
hahaha aynen 😂 😘

Kesinlikle haklisin canim. Bogaz da aynusi cok sekerki unlu asitli yeyince hemen agri, rahatsuzluk oluyor . Vucut bile istemiyor aslinda o tur gidalari baksana
sende de mi oluyor cnm 😲
şu an hergün yiyorum ama biraz daha kilo verebilirsem rahatlayıp azaltıcam cnm yoksa strese giriyorum ve yeme ataklarım oluyor :(

Nasılsınız 😘😘
Geçmiş olsun kaptancığım, neyin tetiklediğini biliyorsundur gıda olarak, onlara da dikkat et bence 😘
Hoşgeldiin :KK60:
uslu uslu diyet listelerimize uyuyoruz napiciğizz başka :ıslık: 😇

hahaha aynen 😂 😘

sende de mi oluyor cnm 😲
şu an hergün yiyorum ama biraz daha kilo verebilirsem rahatlayıp azaltıcam cnm yoksa strese giriyorum ve yeme ataklarım oluyor :KK43:
Var canim farkli markalarin gerci beb artik barlari evde yapiyorum. Hep zuber yaziyirsunuz ya ondan dedim zuber yiycem diye 😉

hahaha aynen 😂 😘

sende de mi oluyor cnm 😲
şu an hergün yiyorum ama biraz daha kilo verebilirsem rahatlayıp azaltıcam cnm yoksa strese giriyorum ve yeme ataklarım oluyor :KK43:
Benim vucudum cok kh yeyince kendinden geciyir ya hasta oluyorum ya da cok halsiz. Arada yemek lazim tabiki canim ataklar olmasin diye

20 Eylül Pazartesi
Sabah
  • Kahve
Öğle
  • 2 dilim kepek ekmeği ile beyaz Peynirli tost
  • Yeşil çay
  • 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Akşam
  • Küçük bi tabak kıymalı makarna
  • 1 bardak ayran
2 lt su

15 dk leslie
40 dk pilates
Tempus Tempus
Afiyet olsun canım güzel menü
20 Eylül Menüm

Kahvaltı 2 dilim kepekli ekmekli beyaz peynirli tereyağlı tost, telvesiyle türk kahvesi,kırmızı biber ve domates
Ara 2 hurma,2 ceviz
Öğlen 4 kaşık bulgur pilav, biraz patates kızartması, tavuk şiş, salata
Ara 2 hurma,3 ceviz, 2 mandalina, 2 dilim kepekli ekmek (ne işi var burda diyebilirsiniz :KK70: )
Biraz önce küçük fincan türk kahvesiyle 1 parça çoklıt yedim yine şekersiz olamadı :KK70:

2 lt su

yürüyüşü birazdan atıcam :KK66:
@Azimliiii Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Afiyet olsun canım
20 Eylül pazartesi
11.30
2 dlm beyaz ekmek
7 zeytin
Domates salatalık

15.30
2 armut
Yarım çay bardağı fıstık
1 çikolatalı gofret

19.40
2 tane krep,🤦🏼‍♀️
1 dlm peynir
yarım armut

Şu 2bucuk litre
Eki Görüntüle 2919499
20 Eylül
Kahvaltı

1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, zeytin, 1 dilim hindi füme, 1 wasa, kiraz saplı çay
Ara
2si 1 arada, züber lokum(175 kalori)
Akşam
Zeytinyağlı taze fasulye, 2 yk yoğurt, 1 wasa

2 LT su, 1 LT dukan birası, 4bin adım
Leslie yapma planım var yapınca ayrı olarak
paylaşırım🥰

Ucmelekannesi Ucmelekannesi @Azimliiii @Pnrrr-20
20.09.2021

Kahvaltı
-1 haşlanmış yumurta