Çok sağ ol canım, inşallah covit değilimdir ama hasta oluyorum hissediyorumGeçmiş olsun kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağ ol canım, inşallah covit değilimdir ama hasta oluyorum hissediyorumGeçmiş olsun kuzum
Ayy hay Allah yaa inşallah değildir covitÇok sağ ol canım, inşallah covit değilimdir ama hasta oluyorum hissediyorum
Bende bu hafta duzene sokmaya calisiyorum beraber sokalim insallah duzeneEllerine sağlık canım bu kaptanlık işini çok güzel götürüyorsun kadrolu mu olsan acaba
Merhaba canım hayırlı olsun ortaklığımız bu arada eksin harikaa tebrikler darısı bana . inşallah yüzünü kara çıkarmam bu bi kaç gün iyi performansım yok yarın daha derli toplu başlıyacam inşallah menülerini takipteyim aman sende ensemden ayrılma az biraz pisboğazım da
cnm bi de sizle vakit geçirmek istiyordur merak ediyordur napıyorsunuz o uyuyunca yeğenlerime de hep uyusunlar diye 6 yaşına kadar öyle yaptık bak teyzenler de uyuyo diye kandırdık çocuğu anca öyle ama sonra çişe kalkıp sesimizi duyunca yanımıza geliyodu yavrum oyuncağını alıp bak böyle çalışıyo teyze diye yarı açık gözlerle oturuyodu yanımızaCanısı uyku düzeni geçen kış kendi evimizdeyken bozuldu pandemi döneminde çocuk bütün gün evde akşama kadar yorulmadi geç uyudu sarktı uyku saati yaz dönemi köyde toparlamaya çalıştık ama olmadi direniyor hala bize yemek desen ayni yani itiraz etme dönemine girince istemediği yemeği yememeye başladı, sebze yemiyor ama Allah'tan meyve yiyor, köyde abur cubur olmaz genelde meyve yer
Yarın muhakkak sütle deneyeceğim sağol canım
Geçmiş olsun canımKizlar gunaydin haftasonu kizim hastaydi buraya ugrayamadim. Insallah toparlar
Birinci olmusuz canimm @Nikinik
Eksiye geçersin abla insAllahsabah 7. buçukta tartıldım misafirim vardı kahvaltı hazırladım yediler eşimle çıktılar , o arada su çay kahve içtim yoksa az daha bekler öyle tartılırdım
ben sabitim yine 81.0
Süper canım tebrikler
Aaaaa bunu bende deniycemtabi ki ama tüyolar var gülüm tek başına olumlu cümlenin işe yaraması uzun sürer
54 kilo olucam değil ,54 kiloyum diyeceksin
basküle çıkıp 54 rakamını orada gördüğünü zihin de imajlıyacaksın
ve cidden o an da nasıl mutlu olup neler derdin aynen o duyguyla sevineceksin
hatta 54 kilo halini yeni görenlerin yakının kimselerden (annen ablan v.s.) onların nasıl şaşırıp vayyy muhteşem olmuşsun seni yolda görsek tanımazdık, gençleşmişsin resmen v.s. dediklerini seslerini mimiklerini de canlandıracaksın o zaman çok hızlı işe yarar çünkü bilinç altı saftiriktir gerçekle hayali ayırt edemez neye inanırsa bedeni o yönde çalışmaya başlatır:)
Cumaya eksiye geçersin insAllahgünaydın fit ve güzel hanımlarrr
kilo bildirimi
cuma :73,2
pazartesi :73,2
sabitim arkadaşlar ... hafta sonu kaçırdım yine maalesef
ben aktif değilmiymişim kuzum
Geçmiş olsun canımŞükür kavuşturana ben geldim kızlar
3 günn migren atağı çektim dün hastanede son buldu ağrılar gelince pert olmuşum neredeyse bütün gün uyudum
Nasılsınız
Saol canım
Gider insAllah canımEvet yine artıyım cumartesiden beri artıyım sanırım sonunda duraklama evresine giriş yapmış bulunmaktayım ama çok takıyor muyum kafaya hayır ne hali varsa görsün tartının diyorum 68,9 çıktım artı 500 cumaya kadar gider mi belki gitmezse keyfi bilir
Güzel günlerde sağlıkla yiyin insAllah canım yaa zor Rabbim kolaylık versinCok yorgunum canim ya nobetten ciktigimdan beri kislik hazirlikla uğraştım domates, kahvaltilik sos ,biber , patlican derken dun gece ayak bilegim sisti en son topalliyordum krem surdum yastiga uzattim yattim sabah inmisti. Simdi de nöbete geldim
Güzel eksi canım tebriklerKilo bildirimimde yapaym yemegi hazir edicem bugun kurufasulye var menude
Cuma: 76.5
Bugun: 76.2
Fark - 300gr
Dun eksim dha fazlaydi nedn boyle oldu bilmiyorm gelirken kilo kilo giderken gramlarla gidiyor hayin kilolar
Cumaya eksiye geçersin insAllah canımGünaydın kizlar sabahtan beri burdayım ama geçmişi anca bitirdim
Malesef sabit geldim, aslında ekşi gelirdim ama haftasonu çok kaçırdım
Cuma: 62.7
Pazartesi:62.7
Süpersin canımCuma günü tartilamamistim yeni başladığım için 69.5 demiştim.
Sabah tartıldım 67.3 çıktım .
İyi tatiller canımKızlarrr carsamba otele gidiyoruz bolu ya cuma donucez ama muhtemelem gecesi olur yani cumartesi sabah anca tartilirm. Yaz tatilimiz de yanginlardan iptal etmistik esimde izindeyken degerlendirelim dedik ama diyet icin kotu oldu tabi. Yinede ben abartmiycam havuz hamam spa vs de var degerlendirip eksi bile gelmeye calisicam insallah bol bol yuruyus de yaparz oralarî gezmek planimiz yedigöller vs.
O kadar tanıdık geldi ki benimde minigi uyutmam gerek birazdan uyuyunca spor yapmak istiyorum eşim yanında oturmamı istiyor o yatınca yapayim desem yanına yatmayinca trip yiyorumÇocuklara ödev yaptırdım, küçüğüm uyumak istiyor bu saatte kocam benle sohbet istiyor, film izleyelim istiyor, ben spor yapmayı planlıyorum nolcak böyle
Olmazsın insAllah canımSelam kizlar , arkadaşlarla disardaydik biraz kaçtı gibi geçmişe bakamadım, hasta gibiyim sinüzitim var sanki yine doldu tikandim inşallah hasta olmam
cnm benim de sinüsler üsütünce doluyor bi de unlu şeekerli ağır şeyleri kaçırınca,ondan da olabilir sen yine vitamin al cnm ya da ılık limonlu su da iyi gelirSelam kizlar , arkadaşlarla disardaydik biraz kaçtı gibi geçmişe bakamadım, hasta gibiyim sinüzitim var sanki yine doldu tikandim inşallah hasta olmam
neden kayısı ceviz yemiyosun normalde cnmKuzum ben kahvaltıdan sonra anca yedim ara öğün olarak yoğurt bol ot salatası 3 kuru kayısı 1 ceviz. Aslında kuru kayısı ceviz yemem de sütüm kaliteli olsun diye yiyorum. Bence yiyeceklerin içinde en güzel tok tutan şey yoğurt. Harika bir besin
cnm benimkine benzer olmuş tam ortiyiz20 Eylül pazartesi
11.30
2 dlm beyaz ekmek
7 zeytin
Domates salatalık
15.30
2 armut
Yarım çay bardağı fıstık
1 çikolatalı gofret
19.40
2 tane krep,
1 dlm peynir
yarım armut
Şu 2bucuk litre
Eki Görüntüle 2919499
Yaa ben hiic zuber denemedim. Seneye Turkiyeye gidince ilk isim zuber yemekBugün züberin lokumunu denedim çok güzeldi yerken hep sen aklıma geldin Hedef60kgolmak
Seni kendime neden seçtim kaptanligin güzel yanlarıneden kayısı ceviz yemiyosun normalde cnm
cnm benimkine benzer olmuş tam ortiyiz
Cook gecmis olsun canim. Ay o kadar mi kotu oluyor migren agrisi. Ne fena ya. Ne yaptilar hastanede? Bir de degusik metodlar denedin mi canim madem bu kadar koty agriyor. Akapunkturla migren afrisindan cok kurtulan oluyirmus.Şükür kavuşturana ben geldim kızlar
3 günn migren atağı çektim dün hastanede son buldu ağrılar gelince pert olmuşum neredeyse bütün gün uyudum
Nasılsınız
Arada kacar canim, onemli opan yarindan sibra yune baslayio devam etmen asil soyle bakalim guzel eglendin miSelam kizlar , arkadaşlarla disardaydik biraz kaçtı gibi geçmişe bakamadım, hasta gibiyim sinüzitim var sanki yine doldu tikandim inşallah hasta olmam
Kesinlikle haklisin canim. Bogaz da aynusi cok sekerki unlu asitli yeyince hemen agri, rahatsuzluk oluyor . Vucut bile istemiyor aslinda o tur gidalari baksanacnm benim de sinüsler üsütünce doluyor bi de unlu şeekerli ağır şeyleri kaçırınca,ondan da olabilir sen yine vitamin al cnm ya da ılık limonlu su da iyi gelir
Aynen öyle bide trip yiyorum canları sağolsun yapıyoruz bir şekildeO kadar tanıdık geldi ki benimde minigi uyutmam gerek birazdan uyuyunca spor yapmak istiyorum eşim yanında oturmamı istiyor o yatınca yapayim desem yanına yatmayinca trip yiyorum
Bebişim ne güzel menü o keki neden yedin.spor hani20 Eylül pazartesi
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Avuç içi kadar ekmek
Peynir zeytin
Domates salatalık
Yoğurt
Öğle
1 kase bulgur pilavı
1 kase bamya çorbası
Kavun
Yoğurt
Türk kahvesi
Akşam
1 tavuk pirzola
1 tabak makarna
Kavun
Yoğurt
Çayla 1 dilim kek
1 avuç karışık kuruyemiş
Su 2.5 lt
Spor yok şimdilik adım sayım bu kadar şimdilik artarsa atarım
@Breeze96 Ucmelekannesi @Azimliiii
Çok sağ ol canım, inşallah covit değilimdir ama hasta oluyorum hissediyorum
cnm orda da vardır bu tür şekersiz atıştırmalıklarYaa ben hiic zuber denemedim. Seneye Turkiyeye gidince ilk isim zuber yemek
hahaha aynenSeni kendime neden seçtim kaptanligin güzel yanları
sende de mi oluyor cnmKesinlikle haklisin canim. Bogaz da aynusi cok sekerki unlu asitli yeyince hemen agri, rahatsuzluk oluyor . Vucut bile istemiyor aslinda o tur gidalari baksana
Geçmiş olsun kaptancığım, neyin tetiklediğini biliyorsundur gıda olarak, onlara da dikkat et benceŞükür kavuşturana ben geldim kızlar
Nasılsınız
Var canim farkli markalarin gerci beb artik barlari evde yapiyorum. Hep zuber yaziyirsunuz ya ondan dedim zuber yiycem diyecnm orda da vardır bu tür şekersiz atıştırmalıklar
hahaha aynen
sende de mi oluyor cnm
şu an hergün yiyorum ama biraz daha kilo verebilirsem rahatlayıp azaltıcam cnm yoksa strese giriyorum ve yeme ataklarım oluyor
Benim vucudum cok kh yeyince kendinden geciyir ya hasta oluyorum ya da cok halsiz. Arada yemek lazim tabiki canim ataklar olmasin diyecnm orda da vardır bu tür şekersiz atıştırmalıklar
hahaha aynen
sende de mi oluyor cnm
şu an hergün yiyorum ama biraz daha kilo verebilirsem rahatlayıp azaltıcam cnm yoksa strese giriyorum ve yeme ataklarım oluyor
Afiyet olsun canım güzel menü20 Eylül Pazartesi
Sabah
Öğle
- Kahve
Akşam
- 2 dilim kepek ekmeği ile beyaz Peynirli tost
- Yeşil çay
- 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
2 lt su
- Küçük bi tabak kıymalı makarna
- 1 bardak ayran
15 dk leslie
40 dk pilates
Tempus
Afiyet olsun canım20 Eylül Menüm
Kahvaltı 2 dilim kepekli ekmekli beyaz peynirli tereyağlı tost, telvesiyle türk kahvesi,kırmızı biber ve domates
Ara 2 hurma,2 ceviz
Öğlen 4 kaşık bulgur pilav, biraz patates kızartması, tavuk şiş, salata
Ara 2 hurma,3 ceviz, 2 mandalina, 2 dilim kepekli ekmek (ne işi var burda diyebilirsiniz )
Biraz önce küçük fincan türk kahvesiyle 1 parça çoklıt yedim yine şekersiz olamadı
2 lt su
yürüyüşü birazdan atıcam
@Azimliiii Ucmelekannesi
Afiyet olsun canım güzel menü20 Eylül pazartesi
11.30
2 dlm beyaz ekmek
7 zeytin
Domates salatalık
15.30
2 armut
Yarım çay bardağı fıstık
1 çikolatalı gofret
19.40
2 tane krep,
1 dlm peynir
yarım armut
Şu 2bucuk litre
Eki Görüntüle 2919499
Afiyet olsun canım güzel menü20 Eylül
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, zeytin, 1 dilim hindi füme, 1 wasa, kiraz saplı çay
Ara
2si 1 arada, züber lokum(175 kalori)
Akşam
Zeytinyağlı taze fasulye, 2 yk yoğurt, 1 wasa
2 LT su, 1 LT dukan birası, 4bin adım
Leslie yapma planım var yapınca ayrı olarak
paylaşırım
Ucmelekannesi @Azimliiii @Pnrrr-20
Afiyet olsun canım20.09.2021
Kahvaltı
-1 haşlanmış yumurta
-1 salatalık
-sade kahve
Öğle
-kabak detoksu
Ara sade kahve
Akşam
-kabak detoksu
Sade kahve, sade soda
Su 3,5 lt
Spor 1111 zıp
@kardelelen321
Afiyet olsun canım güzel menü20.09.2021 menü
8.30
Sade nescafe
10.00
Türk kahvesi şekersiz
12.20
Tavuklu salata
1 dilim kepek ekmek
Ayran
15.20
Sade şekersiz nescafe
Bir yeşil elma
20.00
1 kepçe domatesli arpa şehriye çorbası
4 yk ıspanak yemeği
3 yk yoğurt
Su:2.5 litre
Afiyet olsun canım güzel menü20.09 2021
12.30
2 yumurta ile yulaflı, peynirli omlet, salatalık,yarım armut
15.30 sade kahve
17.30
1 Urfa, yarım lavaş, ayran
18.30
Küçük dilim pasta
Şu: 2.5 lt
Adım: 6bin
Dilimler çok büyük değilse güzel menü Afiyet olsun canım20 eylul
kahvalti
1 haslanmis yumurta
1 tk recel
ogle
4 yk yumurtali patates salatasi yagsiz
4 yk yogurtlu kereviz
aksam
3 dilim kiymali pidr
1 dilim peynirli pide
2 yk yogurtlu kabak
1 bardak ayran
2.5 lt su
Eki Görüntüle 2919552
@Beyaz leylak Ucmelekannesi @Azimliiii
ÖyleAynen öyle bide trip yiyorum canları sağolsun yapıyoruz bir şekilde
Spor şimdi oğlan uyudu yapicam insAllahBebişim ne güzel menü o keki neden yedin.spor hani