Kilolar Firarda 😎

Bende bu hafta duzene sokmaya calisiyorum beraber sokalim insallah duzene

cnm bi de sizle vakit geçirmek istiyordur merak ediyordur napıyorsunuz o uyuyunca yeğenlerime de hep uyusunlar diye 6 yaşına kadar öyle yaptık bak teyzenler de uyuyo diye kandırdık çocuğu anca öyle ama sonra çişe kalkıp sesimizi duyunca yanımıza geliyodu yavrum oyuncağını alıp bak böyle çalışıyo teyze diye yarı açık gözlerle oturuyodu yanımıza
sevdiği sebzeyi bulmaya çalış cnm ben de mesela ıspanak yemeğini hiç sevmem ama haşlamasını seviyorum ya da fırında patlıcan seviyorum sulu yemeğini sevem,fırında pişirip bi dene bakalım etin tavuğun yanına
Mesela taze fasülye kavurması acayip lezzetli bişey ama sulu yemeğini çok sevmiyorum

Yarın muhakkak sütle deneyeceğim sağol canım

Kizlar gunaydin haftasonu kizim hastaydi buraya ugrayamadim. Insallah toparlar
Birinci olmusuz canimm @Nikinik
Geçmiş olsun canım
sabah 7. buçukta tartıldım misafirim vardı kahvaltı hazırladım yediler eşimle çıktılar , o arada su çay kahve içtim yoksa az daha bekler öyle tartılırdım
ben sabitim yine 81.0
Eksiye geçersin abla insAllah
Gunaydin kizlaar tam 500gr eksideyim ve daha cumaya cook var

El_Em @Calypso95
Süper canım tebrikler
Aaaaa bunu bende deniycem
günaydın fit ve güzel hanımlarrr

kilo bildirimi
cuma :73,2
pazartesi :73,2

sabitim arkadaşlar ... hafta sonu kaçırdım yine maalesef

ben aktif değilmiymişim kuzum
Cumaya eksiye geçersin insAllah
Şükür kavuşturana ben geldim kızlar
3 günn migren atağı çektim dün hastanede son buldu ağrılar gelince pert olmuşum neredeyse bütün gün uyudum
Nasılsınız
Geçmiş olsun canım
Saol canım
Gider insAllah canım
Güzel günlerde sağlıkla yiyin insAllah canım yaa zor Rabbim kolaylık versin
Kilo bildirimimde yapaym yemegi hazir edicem bugun kurufasulye var menude

Cuma: 76.5
Bugun: 76.2
Fark - 300gr

Dun eksim dha fazlaydi nedn boyle oldu bilmiyorm gelirken kilo kilo giderken gramlarla gidiyor hayin kilolar
Güzel eksi canım tebrikler
Günaydın kizlar sabahtan beri burdayım ama geçmişi anca bitirdim
Malesef sabit geldim, aslında ekşi gelirdim ama haftasonu çok kaçırdım
Cuma: 62.7
Pazartesi:62.7
Cumaya eksiye geçersin insAllah canım
Cuma günü tartilamamistim yeni başladığım için 69.5 demiştim.
Sabah tartıldım 67.3 çıktım .
Süpersin canım
İyi tatiller canım
Çocuklara ödev yaptırdım, küçüğüm uyumak istiyor bu saatte kocam benle sohbet istiyor, film izleyelim istiyor, ben spor yapmayı planlıyorum nolcak böyle
O kadar tanıdık geldi ki benimde minigi uyutmam gerek birazdan uyuyunca spor yapmak istiyorum eşim yanında oturmamı istiyor o yatınca yapayim desem yanına yatmayinca trip yiyorum
Selam kizlar , arkadaşlarla disardaydik biraz kaçtı gibi geçmişe bakamadım, hasta gibiyim sinüzitim var sanki yine doldu tikandim inşallah hasta olmam
Olmazsın insAllah canım

Selam kizlar , arkadaşlarla disardaydik biraz kaçtı gibi geçmişe bakamadım, hasta gibiyim sinüzitim var sanki yine doldu tikandim inşallah hasta olmam
cnm benim de sinüsler üsütünce doluyor bi de unlu şeekerli ağır şeyleri kaçırınca,ondan da olabilir sen yine vitamin al cnm ya da ılık limonlu su da iyi gelir

neden kayısı ceviz yemiyosun normalde cnm

cnm benimkine benzer olmuş tam ortiyiz

3 günn migren atağı çektim dün hastanede son buldu ağrılar gelince pert olmuşum neredeyse bütün gün uyudum
Nasılsınız
Cook gecmis olsun canim. Ay o kadar mi kotu oluyor migren agrisi. Ne fena ya. Ne yaptilar hastanede? Bir de degusik metodlar denedin mi canim madem bu kadar koty agriyor. Akapunkturla migren afrisindan cok kurtulan oluyirmus.

Arada kacar canim, onemli opan yarindan sibra yune baslayio devam etmen asil soyle bakalim guzel eglendin mi
Insallah hasta olmazsin

cnm benim de sinüsler üsütünce doluyor bi de unlu şeekerli ağır şeyleri kaçırınca,ondan da olabilir sen yine vitamin al cnm ya da ılık limonlu su da iyi gelir
Kesinlikle haklisin canim. Bogaz da aynusi cok sekerki unlu asitli yeyince hemen agri, rahatsuzluk oluyor . Vucut bile istemiyor aslinda o tur gidalari baksana

O kadar tanıdık geldi ki benimde minigi uyutmam gerek birazdan uyuyunca spor yapmak istiyorum eşim yanında oturmamı istiyor o yatınca yapayim desem yanına yatmayinca trip yiyorum
Aynen öyle bide trip yiyorum canları sağolsun yapıyoruz bir şekilde

Bebişim ne güzel menü o keki neden yedin.spor hani

Yaa ben hiic zuber denemedim. Seneye Turkiyeye gidince ilk isim zuber yemek
cnm orda da vardır bu tür şekersiz atıştırmalıklar

Seni kendime neden seçtim kaptanligin güzel yanları
hahaha aynen

Kesinlikle haklisin canim. Bogaz da aynusi cok sekerki unlu asitli yeyince hemen agri, rahatsuzluk oluyor . Vucut bile istemiyor aslinda o tur gidalari baksana
sende de mi oluyor cnm
şu an hergün yiyorum ama biraz daha kilo verebilirsem rahatlayıp azaltıcam cnm yoksa strese giriyorum ve yeme ataklarım oluyor

Nasılsınız
Geçmiş olsun kaptancığım, neyin tetiklediğini biliyorsundur gıda olarak, onlara da dikkat et bence
Hoşgeldiin
uslu uslu diyet listelerimize uyuyoruz napiciğizz başka

Var canim farkli markalarin gerci beb artik barlari evde yapiyorum. Hep zuber yaziyirsunuz ya ondan dedim zuber yiycem diye

Benim vucudum cok kh yeyince kendinden geciyir ya hasta oluyorum ya da cok halsiz. Arada yemek lazim tabiki canim ataklar olmasin diye

Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım
20.09.2021

Kahvaltı
-1 haşlanmış yumurta
-1 salatalık
-sade kahve

Öğle
-kabak detoksu

Ara sade kahve

Akşam
-kabak detoksu

Sade kahve, sade soda

Su 3,5 lt
Spor 1111 zıp

@kardelelen321
Afiyet olsun canım
20.09 2021

12.30
2 yumurta ile yulaflı, peynirli omlet, salatalık,yarım armut

15.30 sade kahve

17.30
1 Urfa, yarım lavaş, ayran
18.30
Küçük dilim pasta

Şu: 2.5 lt
Adım: 6bin
Dilimler çok büyük değilse güzel menü Afiyet olsun canım
Aynen öyle bide trip yiyorum canları sağolsun yapıyoruz bir şekilde
Öyle
Bebişim ne güzel menü o keki neden yedin.spor hani
Spor şimdi oğlan uyudu yapicam insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…