Müthiş bir ikiliye benziyorneden, sen hiç mandalinayla ekmek yemez misin
lokma daha karlı yazdım bir kenaraEvet canım değişti ortaklar güzel bir hafta geçirdik inşallah bir an önce şu kilolardan kurtulmak nasip olur
Sorma canım ya bayıldım yedim de yedim ve bar hemen bitiyor bundan sonra lokum alacağım hep gözüm doyuyor en azından
Hiç yemedim onlardan ama bir paket yemeye kalkmamak lazım anlaşıldıPaketi açınca insan kendini tutamıyor hepsini hepsini yemek istiyorum
Aynen canım bugün kakaolusunu denedim yarın limonlusunu yiyeceğimlokma daha karlı yazdım bir kenara
nasıl acı gelmiyor muMüthiş bir ikiliye benziyorBen mandalinayı kabuklarıyla yemeyi tercih ediyorum acaba kaç kaloridir kabukları Ben ekmek yiyemiyorum zaten artık geçen aldım kahvaltıda yiyeyim dedim yarım dilim ancak yedim daha da yüzüne bakmadım ekmeğin
şifa olsun balımAynen canım bugün kakaolusunu denedim yarın limonlusunu yiyeceğim
Hmmm doğru diyorsun hem de daha faydalıcnm 2si 1 arada içmek istemezsen onun yerine 200 ml light süt yanında götürebilirsin kettle da varsa su ısıtırsın kahvene katarsın kuzucum
Ay bilmiyordumcnm menü sayfasına yazıyoruz
yok kuzum nescafeHmmm doğru diyorsun hem de daha faydalı
Peki süte kattığım kahve Türk kahvesi olacak di mi nasıl olur ki öyle tadı pişmeden
Ay bilmiyordum
Eveeet sporu da aradan çıkarttım şimdi duş alıp keyif yapma zamanıÇok zor oluyor canım çocuk yok ama eşimle aynı durumu yaşıyoruz artık eşin idare edecek Leslie bitsin öyle film izlersiniz
Cahilliğimi hoş gör kuzum İnan bilmediğimden soruyorum, peki nescafe de granül kahve o da sağlıksız olacak yoksa nescafe değil de içine katılan krema mı sağlıksızyok kuzum nescafeaslında sıcak suya bile gerek yok
Alışmışım yemeye acı ama hoşuma gidiyornasıl acı gelmiyor muvallahi yağ var onda cnm kalorisi 20-30 olabilir lif de fazla gerçi
ekmeği kestim 2 tabak pilav yiyorum diyenlerden misin yoksaşaka şaka
Ne güzel canım ben de bir saat sonra yapacağım inşallah spor yemeği geç yiyince biraz süre geçsin diye bekliyorum inşallah zor gelmez de yaparım
Estağfurullah kuzum sen kusura bakma nescafe evet granül canım sade olanlardan, nescafe gold un aromasını daha çok seviyorum sen de seversen alCahilliğimi hoş gör kuzum İnan bilmediğimden soruyorum, peki nescafe de granül kahve o da sağlıksız olacak yoksa nescafe değil de içine katılan krema mı sağlıksız
çok kısıyosun kendini yavru kuşum yaaaaAlışmışım yemeye acı ama hoşuma gidiyorAh nerde pilav mı o da ne pilava en yakın besinim yağsız tuzsuz haşlanmış bulgur
Ne güzel canım ben de bir saat sonra yapacağım inşallah spor yemeği geç yiyince biraz süre geçsin diye bekliyorum inşallah zor gelmez de yaparım
Canısı uyku düzeni geçen kış kendi evimizdeyken bozulduKöye bırakmak da her yönüyle iyi olmuyor desene
Ellerine sağlık canım bu kaptanlık işini çok güzel götürüyorsun kadrolu mu olsan acaba10.09/17.09
ORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARİ
UYE UYE SONUÇ @Azimliiii (+) @Jasminium84(+) × @Ucmelekannesi(+) @Lizozom55 (?) × G Goklerce @pacman %0.454 @hadikonusalim kardelelen321 %1267 Beyaz leylak hzlsel %1.460 @Pnrrr-20 (+) @bilgem tomris %1.116 @Breeze96 (+) @Kubraaaccc(?) × @karabiber01(?) @Calypso95 %0.776 @nnurc @Nikinik %2.424 yarimuhendis (?) @eceboce %1.215 @Fit mutlu anne (+) Hedef60kgolmak (+) ×
BİRİNCİLER@nnurc @Nikinik tebrikler kizlar
İKİNCİLER Beyaz leylak hzlsel tebrikler canlar
ÜÇÜNCÜLER @hadikonusalimkardelelen321 tebrikler kizlar
Kizlarrr ins doğru hesaplamışimdir yapabilmiş indir. Aktif olmayanları çıkarıp yeni listeyi hazırlayacağım ins @Azimliiii
(Nick yanındaki artılar kişinin artı olduğunu soru işareti kilo bildiriminin olmadığın temsil eder)
Merhaba canım hayırlı olsun ortaklığımız bu arada eksin harikaa tebrikler darısı bana . inşallah yüzünü kara çıkarmam bu bi kaç gün iyi performansım yok yarın daha derli toplu başlıyacam inşallah menülerini takipteyim aman sende ensemden ayrılma az biraz pisboğazım daGunaydin
Cuma 69.65
pazartesi 68.75
Fark -900
Beyaz leylak merhaba yeni ortim kimi etiketleyem bilemedim seni etiketledim
Yarın muhakkak sütle deneyeceğim sağol canımEstağfurullah kuzum sen kusura bakma nescafe evet granül canım sade olanlardan, nescafe gold un aromasını daha çok seviyorum sen de seversen al
aynen cnm o beyazlatıcıda katkı maddeleri var yani bırak demiyorum ama arada öyle sade sütle içmek istersen kahveni diye
çok kısıyosun kendini yavru kuşum yaaaa
Aynen abla uyumamak için olabilir, babası eve gelince zaten uykusu olsa bile daha çok oynamak için direniyor inan gözleri kapaniyot ama uyumamak için direniyor
aklıma benim yeğen geldi küçükken uyumamak için olmadı acıktım derdi ,senin ki de mi ondan açım diyor yada babasıyla gece yemenin özel olduğunu mu düşünüyor babasının hoşuna gitsin diye mi
Aynen öyle yap bi de çikolata yiyor hissi veriyor çok güzelEvet canım değişti ortaklar güzel bir hafta geçirdik inşallah bir an önce şu kilolardan kurtulmak nasip olur
Sorma canım ya bayıldım yedim de yedim ve bar hemen bitiyor bundan sonra lokum alacağım hep gözüm doyuyor en azından
Hiç yemedim onlardan ama bir paket yemeye kalkmamak lazım anlaşıldıPaketi açınca insan kendini tutamıyor hepsini hepsini yemek istiyorum
Geçmiş olsun kuzumSelam kizlar , arkadaşlarla disardaydik biraz kaçtı gibigeçmişe bakamadım, hasta gibiyim sinüzitim var sanki yine doldu tikandim inşallah hasta olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?