Kilolar Firarda 😎

neden, sen hiç mandalinayla ekmek yemez misin
Müthiş bir ikiliye benziyor Ben mandalinayı kabuklarıyla yemeyi tercih ediyorum acaba kaç kaloridir kabukları Ben ekmek yiyemiyorum zaten artık geçen aldım kahvaltıda yiyeyim dedim yarım dilim ancak yedim daha da yüzüne bakmadım ekmeğin

lokma daha karlı yazdım bir kenara

nasıl acı gelmiyor mu vallahi yağ var onda cnm kalorisi 20-30 olabilir lif de fazla gerçi
ekmeği kestim 2 tabak pilav yiyorum diyenlerden misin yoksa şaka şaka

cnm 2si 1 arada içmek istemezsen onun yerine 200 ml light süt yanında götürebilirsin kettle da varsa su ısıtırsın kahvene katarsın kuzucum
Hmmm doğru diyorsun hem de daha faydalı
Peki süte kattığım kahve Türk kahvesi olacak di mi nasıl olur ki öyle tadı pişmeden

nasıl acı gelmiyor mu vallahi yağ var onda cnm kalorisi 20-30 olabilir lif de fazla gerçi
ekmeği kestim 2 tabak pilav yiyorum diyenlerden misin yoksa şaka şaka
Alışmışım yemeye acı ama hoşuma gidiyor Ah nerde pilav mı o da ne pilava en yakın besinim yağsız tuzsuz haşlanmış bulgur
Eveeet sporu da aradan çıkarttım şimdi duş alıp keyif yapma zamanı

kardelelen321
Ne güzel canım ben de bir saat sonra yapacağım inşallah spor yemeği geç yiyince biraz süre geçsin diye bekliyorum inşallah zor gelmez de yaparım

Cahilliğimi hoş gör kuzum İnan bilmediğimden soruyorum, peki nescafe de granül kahve o da sağlıksız olacak yoksa nescafe değil de içine katılan krema mı sağlıksız
Estağfurullah kuzum sen kusura bakma nescafe evet granül canım sade olanlardan, nescafe gold un aromasını daha çok seviyorum sen de seversen al
aynen cnm o beyazlatıcıda katkı maddeleri var yani bırak demiyorum ama arada öyle sade sütle içmek istersen kahveni diye

çok kısıyosun kendini yavru kuşum yaaaa

Köye bırakmak da her yönüyle iyi olmuyor desene
Canısı uyku düzeni geçen kış kendi evimizdeyken bozuldu pandemi döneminde çocuk bütün gün evde akşama kadar yorulmadi geç uyudu sarktı uyku saati yaz dönemi köyde toparlamaya çalıştık ama olmadi direniyor hala bize yemek desen ayni yani itiraz etme dönemine girince istemediği yemeği yememeye başladı, sebze yemiyor ama Allah'tan meyve yiyor, köyde abur cubur olmaz genelde meyve yer

Ellerine sağlık canım bu kaptanlık işini çok güzel götürüyorsun kadrolu mu olsan acaba
Gunaydin
Cuma 69.65
pazartesi 68.75
Fark -900
Beyaz leylak merhaba yeni ortim kimi etiketleyem bilemedim seni etiketledim
Merhaba canım hayırlı olsun ortaklığımız bu arada eksin harikaa tebrikler darısı bana . inşallah yüzünü kara çıkarmam bu bi kaç gün iyi performansım yok yarın daha derli toplu başlıyacam inşallah menülerini takipteyim aman sende ensemden ayrılma az biraz pisboğazım da

Yarın muhakkak sütle deneyeceğim sağol canım

Aynen abla uyumamak için olabilir, babası eve gelince zaten uykusu olsa bile daha çok oynamak için direniyor inan gözleri kapaniyot ama uyumamak için direniyor

Aynen öyle yap bi de çikolata yiyor hissi veriyor çok güzellimonlusunu hiç yemedim sıra onda trendtolda büyük indirim başladı züberin fıstık ezmelerinde aklım ama alırsam çok çabuk bitiririm diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…