Kendimi çok kimsesiz hissediyorum

ilk doğumunuz olsaydı farklı düşünürdüm. yanınızda biri mutlaka kalmalı derdim.
özel hastanede yapacakmışsınız, doğumu suit oda tutabilir ya da iki refakatçi koltuğu isteyebilirsiniz.
kızınız da sizinle kalır.
bu mümkün olmazsa yalnız kalırsınız. biraz bebek odası hemşirelerinden fazlaca yardım istersiniz artık yapacak bir şey yok.
çekirdek aile kenetlenip mutlu olmaya çalışacaksınız.
dilerim her şey yolunda gitsin, kolay bir doğum olsun sütünüz bol olsun:)

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Dediğinizi dikkate alıcam. Suit oda ya da iki refakatçi koltuğunu mutlaka sorucam doktoruma. İnşallah her şey yolunda gider. Çok sağolun:)

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Dediğinizi dikkate alıcam. Suit oda ya da iki refakatçi koltuğunu mutlaka sorucam doktoruma. İnşallah her şey yolunda gider. Çok sağolun:)
doktorlar değil de hasta ilişkileri vs gibi birimler bakıyor daha çok. oda geniş olursa yardımcı olacaklardır.

doktorlar değil de hasta ilişkileri vs gibi birimler bakıyor daha çok. oda geniş olursa yardımcı olacaklardır.
Biliyorum ama özelde muayene oluyorum ben. Doktorum ayarlayacakmış her şeyi. Kendi ekibiyle gelecekmiş. Gerçi zaten o hastanenin doktoru aynı zamanda. Bi doktorumla konuşayım, gerekirse hastaneyle irtibata geçerim

Biliyorum ama özelde muayene oluyorum ben. Doktorum ayarlayacakmış her şeyi. Kendi ekibiyle gelecekmiş. Gerçi zaten o hastanenin doktoru aynı zamanda. Bi doktorumla konuşayım, gerekirse hastaneyle irtibata geçerim
Sağlıklı ve kolay bir doğum diliyorum öncelikle,bazen hayat karmaşası içinde yakınlarımızı ihmal edebiliyoruz,onun için abnizin eşini arayıp doğum zamanı çocuğunuzun orda kalmasında bir sorun olup olmayacağını teyit edin,baktınız bu konuya sıcak bakmıyorlr yda yuvarlak konuşuyorsa ona göre başka bir çözüm arayabilirsin,Allah yardımcın olsun canım

su akar yolunu bulur
Allah a şükür kimselere ihtiyacınız yok anladığım kadarıyla maddi açıdan da iyisiniz
bence hastane kızınızı da kabul eder
Allah ım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

Sağolun. Hayat bana da karmaşık şu ara. Doğum ve bebek için hazırlanıyorum. Aramadığım için alınmazlar heralde diye düşünüyorum. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Çok şükür, Allah da kendisinden başka kimseye muhtaç etmesin hiçbir zaman. Umarım dediğiniz gibi su akar yolunu bulur.

Benim de ikinci doğumumda, yanımda kalacak kimse yoktu. eşim ve kızım kaldı yanımda kızım 10 yaşındaydı o zaman, sizde öyle yapsanız. Kızınızda tek kalmaz.

Yengeni ara bence yapısı gereği düşünememiş olabilir. Kızınızın kalacağı 1 gün zatenkoca çocuğun ne zararı olacakki

Ülkedeki ailelerin ne kadar sorunlu olduğunun kanıtı gibi olmuş konunuz.

Arkadaşlarınızdan yardım isteyin, gocunmayın. Tamam aile karşısında gururlu durma isteğinizi anlıyorum ama arkadaşlarınıza istekleriniz söyleyin derim. Zaten gönlü olan ihtiyacınızı sorar.
Bir iki gün evde kızınızla kalacak veya evinde ağırlayacak durumu olanları bi süzün bakalım.

Geçenlerde komşum doğum yaptı, 3 çeşit yemek indirdim öyle samimiyetim de yok. Birinin hayatını kolaylaştırmak bana keyif veriyor aynı keyfi sokak hayvanlarına yardım ettiğimde de alıyorum. Ve emin olun benim gibi bir çok insan var. Sadece ihtiyaçlarınızı görmeyebilirler, yüksek sesle bi söyleyin derim.

Yeni gördüm mesajınızını en temizi olur bence kızınız kardeşinide görür hemencecik yardım bile eder hatta .

Benim de ikinci doğumumda, yanımda kalacak kimse yoktu. eşim ve kızım kaldı yanımda kızım 10 yaşındaydı o zaman, sizde öyle yapsanız. Kızınızda tek kalmaz.
Biz de öyle istiyoruz ama doktorum covid dolayısıyla tek kişi kalabileceğini ve ziyaret sınırlaması olduğunu söyledi. Ama kızımı bırakabilecek yer olmazsa izin verirler sanıyorum

Annenizin 1 günlük olsun gelmesi gerek dogum bu
Gelmez, ben de istemiyorum. Sen güçlüsün, altından kalkarsın dedi bana. Zaten beni almazlar hastaneye, aşısızım diyor. Bazen aşıyı sırf bazı şeylerden kaçmak için yaptırmadığını düşünüyorum. Zaten bana faydası dokunacak biri değil, zararı dokunmasın da. İlk doğumumda çok yordu beni. Doğum yaptığım günün ertesi günü annemi misafir gibi ağırlamak, yemek yapmak zorunda kaldım. Geldi ve akşama kadar oturup evine gitti. Ne bir destek oldu, ne çocuğa baktı. Çocuğu tutmayı bile beceremedi. Gelmesin daha iyi o yüzden

Yengeni ara bence yapısı gereği düşünememiş olabilir. Kızınızın kalacağı 1 gün zatenkoca çocuğun ne zararı olacakki
Gurur yaptım, aramıycam. Yengem her şeyi o kadar ince düşünür ki bazen bana bile fazla gelir. Benim aklıma gelmeyen incelikleri vardır. Aramıyorsa kendi işlerine dalmıştır. Ama doğuracağımı bildiği halde hal hatır sormamasına, bir ihtiyacın var mı dememesine, aklına gelmeyişime alındım. O yüzden ondan bekliyorum aramasını. Aramazsa da canı sağolsun ama ben aramam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…