Nişanlım beni aldatmış

Merhabalar lütfen yardım edin kimseye anlatamadığım için buraya yazdım şuan nişanlıyım nişanlım daha tanışmadan önce kuzenimin eşiyle yani yengemle bir şekilde karşılaşıp birlikte oluyor birşeyler yaşıyor daha sonra benle sevgiliyken fark ediyor yengem olduğunu fakat bana söylemiyor o dönemler daha sonra nişanlandık ve bana onun yanına gitmek istediğim için oda izin vermediğini için kavga ederken ağzından kaçırdı. Doğulu olduğumuz içinde kimseye anlatamıyorum ama çok samimiyiz ailece kendi abimin karısı gibi 15 yıldır gelimiz eşide o kadar iyi biri ki abim olsa bu kadar sevemezdim fakat yengemle nişanlım tanıştığı zaman evli olduğunu çocukları olduğunu söylememiş ve normalde başı kapalı ama başı açık tanışmışlar bir kaç kez birlikte olmuşlar ne yapmalıyım vicdan azabından ölüyorum
Ya Allah affetsin bana bir gülme geldi :) yengeniz de ben yapmadım o benim peşimde sapık olan o derse de gelip bize soracak mısınız :) (görkeme selam olsun)
Eğer gerçek bir konu ise bunu bize sorman bile tuhaf :) aklı başında bir kadın ayrılır çünkü

Bence bu konuyu yanlızlıktan canı sıkılan bir erkek açmış. Nişanlısının yengesiyle birlikte olmak gibi fantezileri var

Merhabalar lütfen yardım edin kimseye anlatamadığım için buraya yazdım şuan nişanlıyım nişanlım daha tanışmadan önce kuzenimin eşiyle yani yengemle bir şekilde karşılaşıp birlikte oluyor birşeyler yaşıyor daha sonra benle sevgiliyken fark ediyor yengem olduğunu fakat bana söylemiyor o dönemler daha sonra nişanlandık ve bana onun yanına gitmek istediğim için oda izin vermediğini için kavga ederken ağzından kaçırdı. Doğulu olduğumuz içinde kimseye anlatamıyorum ama çok samimiyiz ailece kendi abimin karısı gibi 15 yıldır gelimiz eşide o kadar iyi biri ki abim olsa bu kadar sevemezdim fakat yengemle nişanlım tanıştığı zaman evli olduğunu çocukları olduğunu söylememiş ve normalde başı kapalı ama başı açık tanışmışlar bir kaç kez birlikte olmuşlar ne yapmalıyım vicdan azabından ölüyorum
Başı kapalı ama başı açık tanışmışlar, hmmm, Kızılcık Şerbeti Görkem?

Bizim burda bi laf var, bku yiyen kaşığını yanında taşıyacak diye. Yengenizin canını bırakın kendi düşünsün. Anlatın, yoksa bu herifle evlendirecekler, aldatılır durursunuz. Önce kendinizi düşünün.

Kocasıgilin öldürmeyeceğini biliyosam anlatırdım ben. Pislik kadın be.

Nişanlımı da midem kabul etmezdi dehlerdim.

Yeni üyelik ve çok etkileşimli beddualı saydırmalı konu. Ben inanmadım ama hadi öyle diyelim, miş mış la iş hareket ediyorsunuz. Var mı kanıt delil fotoğraf mesajlaşma?
Bu olay geçen yıl olmuş fotoğraf olmasına gerek yok buluşmaya teyzesiyle gidiyor birde teyzesinin kızıyla iki farklı teyze gösterdim dogrusunu onayladı yengemin herşeyini biliyor o seneki arabasından tut sesinin güzel olup şarkı söylediğinde kadar

Yeni üye, yengeyle gondikleşmeli çarpık ilişkili konu. Bana hiiiiiç geçmedi. Saat 5 buçukta açılmış. Annesi sahura kaldırdıktan sonra uyku tutmayan bir ergenin ıslak rüyaları gibi.
Keşke öyle olsaydı o saatte tam anlamıyla öğrendiğim için yazmak istedim

Siz nisanlinizin yaptiginda sorun görmüyorsunuz, kabul ediyorsunuz, sadece bu durumu kuzeninize anlatamadiginiz icin vicdan azabi cekiyorsunuz anladigim kadariyla.. Böyle bi durum kabul edilemez, hic görüsmeseniz bayramda dügünde görüsürsünüz, icin nasil rahat edecek? ayrilin..

Bence bu konuyu yanlızlıktan canı sıkılan bir erkek açmış. Nişanlısının yengesiyle birlikte olmak gibi fantezileri var
öyle olmasını dilerdim sadece inan o zamanlar kullandığı feyk hesabı o zamana ait arabasını ve sesinin güzel olup şarkı söylemesine kadar biliyor yani doğru söyleyip anlatmak zorunda kaldı

Siz nisanlinizin yaptiginda sorun görmüyorsunuz, kabul ediyorsunuz, sadece bu durumu kuzeninize anlatamadiginiz icin vicdan azabi cekiyorsunuz anladigim kadariyla.. Böyle bi durum kabul edilemez, hic görüsmeseniz bayramda dügünde görüsürsünüz, icin nasil rahat edecek? ayrilin..
Hayır nişanlımda da sorun var tabiki midem almaz kendimi biliyorum ama o zamanlar evli oldugunuda bilmiyormuş benimlede hiç tanışmamış zaten benim vicdan azabım kuzenime söyleyememek ve yüzlerine hiç bilmiyormuş gibi bakmak

Bu olay geçen yıl olmuş fotoğraf olmasına gerek yok buluşmaya teyzesiyle gidiyor birde teyzesinin kızıyla iki farklı teyze gösterdim dogrusunu onayladı yengemin herşeyini biliyor o seneki arabasından tut sesinin güzel olup şarkı söylediğinde kadar
Her şeyini biliyor diyorsunuz da nişanlınızın yengeye takıntılı bir manyak olmadığını nerden biliyorsunuz ? Sesi güzelmiş arabası şu modelmiş eeeee ? Ben konuya da inanmadım ama konu gerçekse o nişanlı kişisi sıkıntı.

konu gercekmi kizilcik serbeti omer ve gorkem yani.bence nisanliniz sizin yengenizin ailezi oldugunu biliyordu belkide ask vardi aralarinda intikam icin sizle birlikte olabilirmi.
Şaka olmasını dilerdim o fiziğinde hiç izlemedim imkansız çünkü nişanlımla başka bir şehirde benim vasıtamla tanışıp görüştük normalde açık olmadığı için emin olamamıştı ve münasebetleri olduğunda adını bile farklı söylemiş ben oraya kahvaltıya gittiğimde kamerayı ters çevirince tam emin olmuş başı açık halinden

Bi yandan şarkı söyleyip bi yandan grup olarak sevişmişler galiba?

Siz değilde kuzeniniz fena aldatılmış. İlk vakası değildir gibi geldi ama günah almayım şimdi. Bence kesinlikle söyleyin

Back
X