Kendimi çok kimsesiz hissediyorum

Çok teşekkür ederim. Düşünmeniz yeter. Birileri yardım etsin diye yazmadım aslında. Dertleşmek, içimde büyütmemek için yazdım. Eşimle şimdiye kadar o kadar çok şeyin üstesinden birlikte geldik ki yine ikimizin birlikte bir çaresini bulacağımızı düşünüyorum. Dualarınızı ya da iyi dileklerinizi eksik etmeyin bu bana yeter. Sevgiler:)

Sağlıklı doğumlar dilerim Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin :)

yardım istemediğinizin farkındayım. Ailesi tarafından yaralı olanlar kimseden yardım bile isteyemez biri de ben.. Teklifimde ciddiyim :) tabiki güven konusu zor aşılacak bir konu ama dediğim gibi ben size de refakat edebilirim elimden geldiğince :)

Kırgınlıklarınızda cok haklısınız. Daha önce çocuk bakmıstım sonrasında ailenin hastane ısı oldugunda falan musaıt misin diye arayıp çok gitmişliğim oldu. Yani bi kuzen vs olabilir ya da cevrenızde bırı hatta komsunuz bıle 2 3 gun ucretı karsılıgında kızınızla ılgılense?? Açıkçası aynı şehirdeysek ben bile ilgilenebilirim.

Arkadas bence bazen aıleden ıyı .Keske aynı sehırde olsaydık ben yıllık ızın alır bakardım kızına.Sanada an ve an resım vıdıo atardım .Gururlanmanda haklısın .Çok ama cok haklısın .Ama tek olmaz .Gururunu kenara koy bu zor surecte yanında olsunlar .Sonra ara dekı ben bundan dolayı cok rahatsız oldum .Bak çok agır ısım var bazen en yakınımı bıle arayamıorum yorgunluktan .Herkes bana kusuyor .Hep bız arıoruz dıye .Inankı o kadar dolukı beynım halım kalmıyor .Herkesın sebebı vardır .Esın senınle kalsın .Bence en fazla 1 gun yatarsın .Boyle hıssettım.Bole gorunce bır zoruma gıdıyorkı .Ben boşandım31 yasındayım sevgılım yok .Dıorumkı ne zaman evlenıp ne zaman bebek yapıcam .1 cocuk yapsam cocugum yalnız mı kalıcak dıorum O yuzden bırak ınsanlar yapması gerekenı yapsın .Aramadıkları ıcınde sebeplerı batdır .Hayat herkese farklı bır sekılde sebeblersunuyor .

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için:) Anlaşılabilmek güzel duygu. Umarım siz de yaralarınızı sarar ve hatta onları unutursunuz. Teklifiniz için de çok teşekkür ederim. Çözüm bulunur bir şekilde. Maksat yalnızlığı paylaşmak idi. Onu da paylaştınız sağolun

İkinci doğumumu tam karantinanın başladığı gün yaptım.Hastaneye sadece görümcem girebildi refakatçi olarak.Kendisi hemşire olduğu için ben onu istedim.Yoksa çok ilgili annem,kv ve eşim var çok şükür.Büyük çocuğum 10 yaşında.Anlattıklarınızı okuyunca çok duygulandım.Yanımda olacak çok kişi var derken karantinadan dolayı yalnız kaldık resmen.Görümcem sağolsun çok ilgilenmişti ona rağmen moralim bozulmuştu.Abinizin,yengenizin aramaması kabul edilebilir değil.Ben çoktan arayıp nedenini sorar sonra da tenezzül etmezdim onlara.Görümcem olmasaydı ben yakın bir arkadaşımı isterdim yanımda.Bir erkek çektiğiniz acıyı,ihtiyacınız olanları nasıl anlayacak bebekle nasıl ilgilenicek.Kızım kalabilir dediniz yanımda ama şu virüs ortamında çocuğu hastanede yatırmak bence iyi olmaz.Eşiniz evinizde çocuğunuzla kalabilir,sizin de yanınızda samimi bir arkadaşınız kalabilir.Tabi bu benim düşüncem.Bir de yaşadığım için çocuklar arasında çok kıskançlık oluyor.Sizi hastane ortamında sürekli bebekle görmek çocuğu etkileyebilir.Evde görmesi daha farklı olur.

Çözüm bulunur bir şekilde. Eşimle oluşturduğumuz A, B, C planlarımız var. Ailemin yokluğu biraz içimi acıttı ve onu paylaşmak istedim. Yoksa Allah’a güveniyorum. Bizi şimdiye kadar hiç çaresiz bırakmadı, yine bırakmaz inşallah.

İzmirdeyseniz size refakatte edebilirim aslında. Aile konusunda bende şanslı değilim bir şey diyemiyorum o yuzden. Ama yardıma ıhtıyacınız olursa mesaj atmanız yeterli. Samimiyim

Muhakkak sebepleri vardır. Ama ben kimseyi zorla yanımda isteyecek yapıda biri değilim. Ya gönüllü bir şekilde yanımda olurlar ya da olmazlar. Ben onları mecbur bırakamam. Tek de kalabilir insan. Kimsesi yoksa olur, napalım. Ona göre bir çözüm düşünmek zorundayım.

Kımse zorunlu yapmaz emın olun .Hak verıyorum .Allah ısınızı rast getırsın

Yapacak bir şey yok. İlk doğumumda da eşim kalmıştı. Başka kimsem yok ne yapayım. Evet, ihtiyaçlarımı çok iyi bilemiyor. Bir noktada uykusuzluktan sızıp kaldı, benimle çok fazla ilgilenemedi ama yine de yanımda olması bile yetti. Şimdi kalabilecek mi belli değil. Kalabilse benim için yeter de artar bile. İyi ilgilenememesi, yeterli destek verememesi umrumda olmaz. Tek kalmamış olurum en azından. Eşim olmazsa hastaneden refakatçi hizmeti alıcaz. Bakalım, birkaç çözüm düşündük böyle. Hangisi uygun gelirse doğum zamanı onu uygularız artık. Şu durumda kızımın kıskançlık yapıp yapmayacağını düşünmek de benim için fazla lüks. Çözmem gereken daha önemli sorunlarım var çünkü.

İzmirdeyseniz size refakatte edebilirim aslında. Aile konusunda bende şanslı değilim bir şey diyemiyorum o yuzden. Ama yardıma ıhtıyacınız olursa mesaj atmanız yeterli. Samimiyim
Teşekkür ederim. İyi niyetiniz yeter. En yakınımdan göremediğim ilgiyi buradan görmek içimi ferahlattı. Bu anlamda bile çok yardımcı oldunuz, sağolun:)

11 yaşındaki kız doğum sırasında size ayak bağı olmaz ki.
Annem kardeşimi ben 10 yaşındayken doğurdu. Bir de benden büyük ablam vardı. Ben hatırlıyorum doğuma gittiği gece beni ayağında salladı. Babama hamsi kızarttı.
Sonra kardeşim gelince bizde Çocuk aklımızla yardımcı olmaya çalıştık.
Yengenizin yaptığı ayıp ama elbet bir çaresini bulursunuz. Arkadaşlarımdan duyduğum ilk 2 ay çok zor oluyormuş. Bu esnada eşiniz size destek olur.
İnşallah kolay bir doğum geçirirsiniz. Kızınızı hafife almayın. Bakarsınız belki en büyük destekçiniz o olur.

Kızımın bana ayak bağı olacağını düşünmedim zaten. Sağ salim doğum yapıp eve dönsem gerisi sorun değil bana. Benim tek düşündüğüm şey doğum yaptığım ve hastanede kaldığım sürede kızımın yanında kimse olmazsa ne yapar diye. Gece tek başına kalamaz, korkar. 1 ya da iki gün çocuğumu emanet edecek yer bulamadım. Ya eşim benimle kalacak, kızım yalnız olacak. Ya da kızımla kalacak, ben yalnız olacağım. Gündüzleri zaten yalnız kalabiliyor çocuğum, ama gece bırakamam. Ailem olmasına rağmen çocuğumu 2 gece bir yere sığdıramayınca üzülüp içlendim biraz. Yoksa ben eve döndükten sonrası zaten sorun değil.

Hamilelik duygularınızı yoğunlaştırmış belliki çok normal
İlgi beklemenizi anlıyorum. Ama yengenizin 11 yaşındaki çocuğu bakmamak için sizden uzaklaştığını düşünmüyorum belki başka birşey olmuştur kendi problemlerine yoğunlaşmıştır yada size kırılmıştır bilmiyorum bunların hepsi olasılık
Hepi topu bir iki gün zaten komşularınız bile idare edebilir ..
Sonuçta 11 yaşında kızınız çok küçük değil veya olmadı onuda yanınızda götürün doğum sancınıza şahit olmaması kaydıyla tabii
Ailenize gelince böyle bir zamanda sizi yanlız bırakan insanları asla affetmeyin işleri dğşerse yapmayın mesafe koyun

Hmmm, ben doğumdan sonraki süreç için endişelendiğinizi sandım. Yengeninde çocuğa uzun bir dönemden bakmaktan kaçındığını.
Bütün bunlar epi topu 1 ya da 2 gün için mi? Valla eğer yengeniz 1 gün dahi kızınıza bakamıyorsa abinizle ilişkinizi sorgulamanız gerekiyor.
Anneniz size hastanede refakatçi olabilir. Eşinizde kızınızla kalır. Zaten gündüz yanınıza gelip giderler. Hastane de hemşire oluyor. Sizin getir götürürüz yapacak birileri olur.

Çok haklısınız ama gurur yapmayın, siz arayın doğumdan önce abiniz gece yarısı bile olsa gelip alsın kızınızı. Üzmeyin kendinizi, ağlamayan bebeğe meme verilmez, talepkar olun. Gurur yapıp aramazsanız siz zorluk çekersiniz onlara bir şey olmaz. 11 yaşındaki çocuğun ne yükü olacak ki bir kaç gün kalsa.

Size sarılmak istedim yazınızı okuyunca inanın... Aynı şehirde olsak ya kızınızı bana bırakın ya da hastanede ben kalayım yanınızda derdim cidden... Kendinizi üzmeyin düzeltemeyeceğiniz durumlar için ne güzel eşiniz destekmiş size en azından. Allah yar ve yardımcınız olsun. Ama insanlar nasıl bu kadar vicdansız olabiliyor aklım almıyor.

Rica ederim. Yalnızlığı paylaşmak mühim ben de yıllardır burda hiç bir yerde paylaşmadığım şeyleri paylaştım :) inşallah gönlünüzün en rahat edeceği şekilde bir çözüm bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…