Nişanlım beni aldatmış

Yeni üyelik ve çok etkileşimli beddualı saydırmalı konu. Ben inanmadım ama hadi öyle diyelim, miş mış la iş hareket ediyorsunuz. Var mı kanıt delil fotoğraf mesajlaşma?
O kadın bu kızın nişanlısıyla ilgili bişey öğrendi o yüzden iftira da atmış olabilir.

Merhabalar lütfen yardım edin kimseye anlatamadığım için buraya yazdım şuan nişanlıyım nişanlım daha tanışmadan önce kuzenimin eşiyle yani yengemle bir şekilde karşılaşıp birlikte oluyor birşeyler yaşıyor daha sonra benle sevgiliyken fark ediyor yengem olduğunu fakat bana söylemiyor o dönemler daha sonra nişanlandık ve bana onun yanına gitmek istediğim için oda izin vermediğini için kavga ederken ağzından kaçırdı. Doğulu olduğumuz içinde kimseye anlatamıyorum ama çok samimiyiz ailece kendi abimin karısı gibi 15 yıldır gelimiz eşide o kadar iyi biri ki abim olsa bu kadar sevemezdim fakat yengemle nişanlım tanıştığı zaman evli olduğunu çocukları olduğunu söylememiş ve normalde başı kapalı ama başı açık tanışmışlar bir kaç kez birlikte olmuşlar ne yapmalıyım vicdan azabından ölüyorum
Ayrlıp gerçekleri de anlatmalısın.

Hem sen kandırılmışsın hemde karşo tarafın eşi. Çok ağır bişey bu hadi sen dönersin girdiğin yoldan ama evliler için kolay değil bu süreç. Kadın bugün senin nişanlınla yarın birgün başkasıyla olcak o adama üzüldüm ben. Bence anlatmalısın senin burda tek suçun onların pisliğini kapatmak.

Merhabalar lütfen yardım edin kimseye anlatamadığım için buraya yazdım şuan nişanlıyım nişanlım daha tanışmadan önce kuzenimin eşiyle yani yengemle bir şekilde karşılaşıp birlikte oluyor birşeyler yaşıyor daha sonra benle sevgiliyken fark ediyor yengem olduğunu fakat bana söylemiyor o dönemler daha sonra nişanlandık ve bana onun yanına gitmek istediğim için oda izin vermediğini için kavga ederken ağzından kaçırdı. Doğulu olduğumuz içinde kimseye anlatamıyorum ama çok samimiyiz ailece kendi abimin karısı gibi 15 yıldır gelimiz eşide o kadar iyi biri ki abim olsa bu kadar sevemezdim fakat yengemle nişanlım tanıştığı zaman evli olduğunu çocukları olduğunu söylememiş ve normalde başı kapalı ama başı açık tanışmışlar bir kaç kez birlikte olmuşlar ne yapmalıyım vicdan azabından ölüyorum
Nişanlımdan ayrılırdım o kadınla da görüşmezdim.

Hayır nişanlımda da sorun var tabiki midem almaz kendimi biliyorum ama o zamanlar evli oldugunuda bilmiyormuş benimlede hiç tanışmamış zaten benim vicdan azabım kuzenime söyleyememek ve yüzlerine hiç bilmiyormuş gibi bakmak
"Ama" dan sonrası hâlâ kabul etmek için bahaneler aramaya giriyor. Midem almaz demişsiniz ama pek emin olamadım bu yorumdan sonra.

Back
X