ben onceden yapıyordum tiffany bir zaman sonra sıkılıyorum ondan o cardio ise yararmı ilk sayfada paylastıgın?Eve gideyim canim yazacam listeye adini senin icin tiffany birebir o zaman kesinlikle yap 1 haftada bile fark gorebilirsin popo icinde eve gidince onereyim olur mu ☺
sağlıklı yedim diyetime uydum panik yokçok yemek yok çok yemek yooooooook
beklicem videolarınııı
ben onceden yapıyordum tiffany bir zaman sonra sıkılıyorum ondan o cardio ise yararmı ilk sayfada paylastıgın?
bende birazdan :)Şimdi spor yapıcam ben kızlar
bende birazdan :)
ben callan+mari+tiffany
tiffany 15 gün yapıcam bi 15 te zumba eklicem sonra :) burdakileri benim 1 haftadır yaptığım sporlara eklicem dönüsümlü olarak :)
ben hepsini bitirdim valla yarım saaat yetti bana :) zumba yapcak alanım yok suan kücük odamda yaptım evde misafir varken dusun D:30 dk zumba yapıldı nasılda özlemişim 2 yıl sonra zumba yapmak iyi geldi resmen rahatlattı ama şuan aşırı terliyim azıcık dinlenim ya zumbanın diğer bölümünü yaparım yada fitnessblender yapıp peşine tiffany yaparım
misafir varken vuhuuuuuuuben hepsini bitirdim valla yarım saaat yetti bana :) zumba yapcak alanım yok suan kücük odamda yaptım evde misafir varken dusun D:
Rica ederim canim ☺ay yaptım yaptım müthiş bi video
leslie 3 milden daha az zamanı ama ondan daha cok yorucu ve terletici
cok sağol böyle bişiyi paylaştığın için