Kendime Yeni Bir Ben Lazım :)

Eve gideyim canim yazacam listeye adini senin icin tiffany birebir o zaman kesinlikle yap 1 haftada bile fark gorebilirsin popo icinde eve gidince onereyim olur mu ☺
ben onceden yapıyordum tiffany bir zaman sonra sıkılıyorum ondan o cardio ise yararmı ilk sayfada paylastıgın?

ben onceden yapıyordum tiffany bir zaman sonra sıkılıyorum ondan o cardio ise yararmı ilk sayfada paylastıgın?

Tiffanyden sıkılma zaten 10 dk videosu etkilide ben o yüzden hiç sıkılmıyorum. Tabikide etkili hep kilo verirsin hemde sıkılaşırsın o videoyla şimdi sana kalça videoları koyacam onlardanda beğendiklerini yaparsın :)

ben callan+mari+tiffany
tiffany 15 gün yapıcam bi 15 te zumba eklicem sonra :) burdakileri benim 1 haftadır yaptığım sporlara eklicem dönüsümlü olarak :)

30 dk zumba yapıldı nasılda özlemişim 2 yıl sonra zumba yapmak iyi geldi resmen rahatlattı ama şuan aşırı terliyim azıcık dinlenim ya zumbanın diğer bölümünü yaparım yada fitnessblender yapıp peşine tiffany yaparım

ben hepsini bitirdim valla yarım saaat yetti bana :) zumba yapcak alanım yok suan kücük odamda yaptım evde misafir varken dusun D:

ben hepsini bitirdim valla yarım saaat yetti bana :) zumba yapcak alanım yok suan kücük odamda yaptım evde misafir varken dusun D:
misafir varken vuhuuuuuuu
ay benimde hiç halim yok yarında sınavım var
tiffany ve detoks yoga yapayım bari arınayım kötülüklerden

Gece ölçülerimi yazcam demiştim. utanıyorum ama yazayım ;

bel: 96
göğüs: 95
kalça: 102

şimdi ısınma hareketleriyle başlıyorum sonrasındaysa fitness blender

ay yaptım yaptım müthiş bi video
leslie 3 milden daha az zamanı ama ondan daha cok yorucu ve terletici
cok sağol böyle bişiyi paylaştığın için

ay yaptım yaptım müthiş bi video
leslie 3 milden daha az zamanı ama ondan daha cok yorucu ve terletici
cok sağol böyle bişiyi paylaştığın için
Rica ederim canim ☺
Ay ben finallere calismaktan olcu alamadim sabahta 6da cikacam yola offff oleyim ben ya sabah 5 dk alayim not alayim bi yere bari eve gelincede tabloyu olustururum artik ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…