Kendime Yeni Bir Ben Lazım :)

Günaydınnnnnnn
Yarın itibari ile topiğime katılmak isteyen olursa isimlerini ölçülerini buraya yazarsa çok sevinirim
Yarın itibariyle spora start veriyorum

Günaydın canım bende o zaman yarın sabah ölcü alırım :)

Ayyy benim ilk katılanımmmmm
Tamamdır yarın başlıyoruz o zaman
Ayy çok güzel incelmeler yaşıyacağız
insallah ben 1 haftadır callan + mari winsor yapıyordum daha hızlı sonuc için + burdaki videolardan hangisini ekleyeyim

hem cardio yap hemde callanı yap o zaman cardio olarak fitness blenderın 37 dklık egzersizini yapabilirsin sorunlu bi bölgen var mı :)

bende katılcam
şuanda işteyim. eve geçince ölçülerimi alayım da yazarım ozaman :)

yüklediğiniz videolar çok güzel özellikle o fitness blender iyiymiş :) benim göbek var
10 kilo vermem lazım. normalde leslie 3 mil yapıyodum onun ciddi faydasını görmüştüm ama sıkıluyorum artık ondan
yüklediğiniz o ilk videoyu mu yapsam acaba

Günaydnn kızlar ben ölcümü aldım
popo ve bel sadece benim için önemliydi :)
bel 72.5
totom:96 cm :/

hedef ölcülerim bel 65 toto 90 :)

Hosgeldiiiiin
Suan bende disaridayim eve gidiyorum oncelikli hedfin kilo vermek oldugu icin bence fitnessblenderin bu videosuypa baslayabilirsin zaten vucudumuzu alistiralim bu tempiya daha sinralarinda daha zor cardio programlari ekleyecegim.
Gobrgin kilo verdikce gidecektir sikilasma icin 10 kiloyu verdikten sonra onereyim o zaman gobegini goturecek etkili videolarim var ☺
Birlikte cok yol katedecegizzzz

Günaydnn kızlar ben ölcümü aldım
popo ve bel sadece benim için önemliydi :)
bel 72.5
totom:96 cm :/

hedef ölcülerim bel 65 toto 90 :)
Eve gideyim canim yazacam listeye adini senin icin tiffany birebir o zaman kesinlikle yap 1 haftada bile fark gorebilirsin popo icinde eve gidince onereyim olur mu ☺

Ayy bu senenin ilk finalinidr oldum allahim bu nasil bir sinavdi ya
Suan yoldayim eve geciyorum. Sabah erken ciktigim icin evden uyku sersemi olcum alamadim malesef eve gidince olculerimi yazicam ☺

Ölçüleri akşam yazıcam bayangezenti de hem vermiş olur bende gelir gelmez yemeğe sarıldım zaten
Akşam bende ölçülerimi alıp buraya yazarım.

Ölçüm yerleri :
Bel
göğüs
göbek
kalça
kol
bacak

beklicem videolarınııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…