Kendime Yeni Bir Ben Lazım :)

bu aksami da iple cekiyorum vucut sekil almaya basliyo ya hosuma gidiyo :)

çalışmıyor olsam sabah yapardım ama iş olunca aksama kalıyo

ay sonunda geldim öncelikle hayırlı kandiller kızlar
sınavım vardı bugün biliyosunuz biz hep en zor konuya çalışırken hoca gitti en kolay soruyu sordu o yüzden bir afalladım :KK70:
50 alsam yeter vallahi büte kalmayayım da :KK48:

ay bende spor yapacam şimdi bide akşam yaparım :KK76: yarın diyetisyen kontrolüm var ve benim göbeğim baya çıktı anlamadım :KK43: Adet olacam ondan mı acaba ama onada 5 gün var daha :KK64:
neyse siz nasılsınız bakayım benim topiğimin güzel hatunları :KK25:

ay sonunda geldim öncelikle hayırlı kandiller kızlar
sınavım vardı bugün biliyosunuz biz hep en zor konuya çalışırken hoca gitti en kolay soruyu sordu o yüzden bir afalladım :KK70:
50 alsam yeter vallahi büte kalmayayım da :KK48:

ay bende spor yapacam şimdi bide akşam yaparım :KK76: yarın diyetisyen kontrolüm var ve benim göbeğim baya çıktı anlamadım :KK43: Adet olacam ondan mı acaba ama onada 5 gün var daha :KK64:
neyse siz nasılsınız bakayım benim topiğimin güzel hatunları :KK25:

sanada hayırlı kandiller olsun :)

inş gönlünce puanlar alırsın.

bende bugün fazlaya kactım biraz fazla yedim galiba :KK43: o yüzden akşam yemicem.

bana ceza olarak en az 1 saat spor yapıcam inş :KK43:

sanada hayırlı kandiller olsun :)

inş gönlünce puanlar alırsın.

bende bugün fazlaya kactım biraz fazla yedim galiba :KK43: o yüzden akşam yemicem.

bana ceza olarak en az 1 saat spor yapıcam inş :KK43:

inşallah canım ya vallahi büte kalmimde yeter :KK16:

ay ben dün nasıl yediysem artık sadece öğlende çorbba içtim onla duruyorum az öncede kandil simidi yedim 2 tane.
ben 30 dk zumba yaptım üstünede bişeyler yapmak istiyorum ama hem uykusuzum hemde yorgun :KK43:
Direnebilirsem bi 30 dk daha spor yapıcam:KK51:

ay ne güzel kendini cezalandırıyosun ya :KK9:

ben ölçülerimi aldım ama yazamamıştım.
göğüs 95
göbek 101 :KK57:
bel 87 :KK57:
kalça ve bacağı ölçemedim onları sabah kilomla beraber yazıcam :KK33:

ayyy benim sporum bittii :KK6:
Toplam 70 dk spor yaptım
60 dk zumba
10 dk ip atlama (videosunu eklemiştim onu yaptım kesinlikle yapın sporlarınızın arkasından :KK8:)

iyi kandiller kızlar

bende kendime bikac gündür hakim olamıyorum yiyorum ama spora devam
mari + callan + tiffanyy :

Ay bende 2 mil leslie bide fitness blender yaptım acayip terledim yoruldum sonrasında da duşa girdim...

Bundan sonra yemek yerken o yemeği eritmek icin ne kadar yorulduğumu hatırlatcam kendime. Öylelikle de az ve öz yerim heralde :KK70:

ay dur diyelim kendimize yemeyelim artık. Bu zamana kadar yedikte ne oldu :KK70:
panda gibi oldum bi ara ye ye :KK70:
Ay bende 2 mil leslie bide fitness blender yaptım acayip terledim yoruldum sonrasında da duşa girdim...

Bundan sonra yemek yerken o yemeği eritmek icin ne kadar yorulduğumu hatırlatcam kendime. Öylelikle de az ve öz yerim heralde :KK70:
leslie nasıl kilo verdiriyormu cidden herkesten duyuyorum

Valla ben bi ara her gün 3 mil yaptım bide youtubda 5dakkalık ayakta göbek eritme egzersizi vardı onları yaptım birlikte. 2 ayda 5 kilo vermiştim :)

Alakası varmıydı bilmiyorum ama o süre zarfında yoğurt pulbiber limon kürünüde yapıyodum her akşam.

dün 1 saati geçik spor yaptım o yüzden bacaklarım diz kapaklarım ağrıyo ama yine de eve gidip yapmak için sabırsızlanıyorum :)

bekleyin beni leslie ve fitness blenderdaki hanım ablaaaa :KK70:

ay bende bugün diyetisyen randevum ardı nasıl geçti dedi dedim bu hafta kaçamağın alasını yaptım et yedim et dedim :KK70: et bana yaramıyo kilo alıyorum 600 gr yagdan vermişim aslında vücut 300 gr kas ve 300 gr ödem yapmış :mad:
o yüzden sabit kilom :mad: Dahada yemem :KK61:

canım ben ilk diyet yaptığımda spor olarak napim filan diyodum leslieyi bulmuştum 3 mil yapıyodum ve diyetle beraber 5 kilo vermiştim ayda
dün 1 saati geçik spor yaptım o yüzden bacaklarım diz kapaklarım ağrıyo ama yine de eve gidip yapmak için sabırsızlanıyorum :)

bekleyin beni leslie ve fitness blenderdaki hanım ablaaaa :KK70:

ya benim başım dönüyo o_O Baş dönmem geçerse bende yapacam sporumu :KK6:

birde kızlar sizden bi ricam var tabloyu oluşturacam lakin vücut ölçümlerimiz eksik hepimizde bütün vücut değişimine odaklanacağımız için sadece beli göbeği almak yetmiyo.yarın sabah tam ölçümlerimizi alalım tabloyu oluşturayım ben hazır yarın evdeyken :KK51:

ölçülerimizi alacağımız bölgeler:
kol
bacak(en kalın yer )
göbek (göbek deliği çevresi)
bel
göğüs
kilo

ben regl oldum 1 hafta sonra alabilirim anca
bugunki egzersizlerim yine aynı callan + mari + tiffany

X