Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım bende o zaman yarın sabah ölcü alırım :)
insallah ben 1 haftadır callan + mari winsor yapıyordum daha hızlı sonuc için + burdaki videolardan hangisini ekleyeyimAyyy benim ilk katılanımmmmm
Tamamdır yarın başlıyoruz o zaman
Ayy çok güzel incelmeler yaşıyacağız
callan+mari winsoru hiç denemedim amacın sıkılaşmak mı canım ona göre önereyim :)insallah ben 1 haftadır callan + mari winsor yapıyordum daha hızlı sonuc için + burdaki videolardan hangisini ekleyeyim
hem sıkılasip hemde kilo vermek her ikiside :)callan+mari winsoru hiç denemedim amacın sıkılaşmak mı canım ona göre önereyim :)
Bu kadın benim favori before afterım
Darısı başımıza
bende katılcam
şuanda işteyim. eve geçince ölçülerimi alayım da yazarım ozaman :)
yüklediğiniz videolar çok güzel özellikle o fitness blender iyiymiş :) benim göbek var
10 kilo vermem lazım. normalde leslie 3 mil yapıyodum onun ciddi faydasını görmüştüm ama sıkıluyorum artık ondan
yüklediğiniz o ilk videoyu mu yapsam acaba
Ay banada yazaten bana en çok gazı bu before after'lar veriyo
Bunlari gordukce bi hirs geliyo anlatamam . onlar yapiyosa bizde yapabilirizzaten bana en çok gazı bu before after'lar veriyo
Eve gideyim canim yazacam listeye adini senin icin tiffany birebir o zaman kesinlikle yap 1 haftada bile fark gorebilirsin popo icinde eve gidince onereyim olur mu ☺Günaydnn kızlar ben ölcümü aldım
popo ve bel sadece benim için önemliydi :)
bel 72.5
totom:96 cm :/
hedef ölcülerim bel 65 toto 90 :)
Kellesi vurulursa olmaz yırtar spordan öyle bi ceza verilcek ki hiç kaytarmayacakyapmayanlar cezalandırılacak!!! tez günde kellesi vurula
Ölçüleri akşam yazıcam bayangezenti de hem vermiş olur bende gelir gelmez yemeğe sarıldım zaten
Akşam bende ölçülerimi alıp buraya yazarım.
Ölçüm yerleri :
Bel
göğüs
göbek
kalça
kol
bacak
Hosgeldiiiiin
Suan bende disaridayim eve gidiyorum oncelikli hedfin kilo vermek oldugu icin bence fitnessblenderin bu videosuypa baslayabilirsin zaten vucudumuzu alistiralim bu tempiya daha sinralarinda daha zor cardio programlari ekleyecegim.
Gobrgin kilo verdikce gidecektir sikilasma icin 10 kiloyu verdikten sonra onereyim o zaman gobegini goturecek etkili videolarim var ☺
Birlikte cok yol katedecegizzzz