Kendime Yeni Bir Ben Lazım :)

fndkkrdu

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
2.607
96
Merhabalaaar Efendimmm
Bu topikte neyin nesidir dediğinizi duyar gibiyim hemen anlatayım bu topik fit olma yolunda adım adım ilerleyen bir gelin adayının topiğidir efendim
Ben kimim peki ? Ben 2 yıl öncesinde 53 kilo olan şimdilerde 69.7 kilo olan bir genç kızım. Bunu nasıl becerdim peki yedim efendim dünyayı yedim bitirdim kimseye bir şey kalmadı. Uzun lafın kısası spor aşığı biri olarak spor günlüğü tutmaya karar verdim ve kararlıyım bu yolda eskisi gibi olacak her şey
Bana katılmak isterseniz topiğim dört gözle sizleri bekliyor olacak ve tabi ki bende

Öncelikli Kurallarımız :
1- Haftanın 4 günü kesinlikle spor yapılacak
2- Suyumuz en az 2.5 lt olacak
3- Spor yapıldığı günler bildirilecek
4- Özel durumlar haricinde 4 gün spor yapmayanlar cezalandırılacak !
5- Pazartesi günleri ölçüm günüdür

Spor listemizi güncel videolarla sürekli yenileyeceğim sayfalarda paylaşılan videolar burada sayfa numarası ile gösterilecektir.
Zayıflayana kadar pes etmek yok ! Sağlıklı bir yaşama gidiyoruz hep birlikteeee

Fitnessblender cardio - 1.sayfa
Tiffany Rothe simit bölgesi - 1.sayfa
Zumba - 1.sayfa
Squat - 1.sayfa
İp atlama - 2.sayfa
Detoks Yoga- 2.sayfa
Bacak,kalça - 5.sayfa
İnterval cardio - 5.sayfa

Son düzenleme:
Fitnessblender'ın 37 dakikalık yağ yakıcı bir kardiyo programıdır daha önceden spor geçmişi olanlar bu egzersizi gönül rahatlığıyla yapabilirler :)

Kadınların düşmanı yan yağlar için birebir ben bizzat kendim Tiffany ablamla çok güzel gelmeler sağlamıştım kendisine aşığım :)
İlk günler canınız yanabilir ama pes etmeyin kesinlikle değer

Squat programı bu 30 gün boyunca yaptığınızda ciddi sonuçlar alabilirsiniz sanıldığı gibi bacakta kalınlaşma yapmaz :)

Canım herkes kalinlastirdigini söylüyor sen denedin mi
denedim canım denediklerimi ve deneyip inceldiğim zayıfladığım videoları paylaşıyorum zaten benim baklarım squatla baya incelme yaşamıştı hatta . Zaten ağırlık kullanarak yapmıyoruz squatı o yüzden kalınlaşma olamaz. Kalınlaşma olanlar hareketi yanlış yapıyorlardır.
Hiç bi korkunuz olmasın ben bu sporlarla evde kendim yaparak 73 kilodan 53 kiloya kadar inmiştim güvenebilirsiniz :)
Kilo almamın sebebi üniversiteye hazırlanırken herşeyi yememdi sporda yapamamıştım o sene merak etme güvenebilirsin bana :)

Leslie biraz fazla konuşur lakin etkilidir dışarda yürüyüş yapamayanlar için evdeki en iyi yürüyüştür. Ben diyet+leslie ile 1 ayda 5 kilo vermiştim daha sonraları bırakıp daha ağır sporlara yönelmiştim ilk yapacak olanlar için gerçekten iyi bir egzersizdir :)

Bu videoyu geçen hafta denemiştim ip atlama videosudur ciddili terletir hatta ben baya bi nefes nefes nefese kalmıştım :)

Vücudunuzu arındırmak için çok iyi bir detoks yogasıdır kesinlikle haftada 1 kere olsun yapmalısınız terleten bir yogadır baştan söyleyeyim :)

Squat yaparken dikkat edilmesi gerekenler :
1-Kalça ayağa kalkarken mutlaka sıkılacak
2-Karın her zaman içerde
3-ağırlık bacakta değil olabildiğince popoda olacak
4-Popoyu mutlaka sıkacaksınız ! ( ağırlık popoda olmazsa ağırlık bacağa biner ve bacak kalınlaşır kas oluşumu başlar )

Canım herkes kalinlastirdigini söylüyor sen denedin mi
ben squat cok inceyken yaptım yani 48 kiloyken totom 88 cm ken.o zaman cok güzel kalktı ve harika gözüküyordu.Ama kilo vermek isteyen birisi bence squat yapmamalı....üst bacak kalınlasabilir popo dahada buyuk gozukebilir istenilen kilodan sonra yapmakta fayda var.

Ahh ahh bı aralar bende squat yapıyordum
Kolum kırıldıgından berı yapamıyorum
Şimdi tekrar başladığımda çok acıyacak emınım (

Ahh ahh bı aralar bende squat yapıyordum
Kolum kırıldıgından berı yapamıyorum
Şimdi tekrar başladığımda çok acıyacak emınım (
Çok geçmiş olsun kendinizi zorlayacak sporlar yapmayın squat aslında zorlamaz sizi kolla yapılan bir şey yok ama yinede çok dikkatli olun .
Yürüyüş yapabilirsiniz hiç spor yapmıyorsanız. Spora özlem nedir çok iyi bilirim
tabikide 70-80 kilo olan bi insan direkt squatla başlamamalı hiç spor deneyimi olmayan bi insanda squatla başlamamalı. Squat için şu kilo iyidir diyemicem sonuçta herkesin boy kilo oranı farklı ama hedefe kilonuza 5-10 kilo aldıysa bence yapılabilir yada sıkılaşmak isteyenler yapabilir.
Sadece squat için değil sıkılaşma hedefli bütün egzersizler hedef kiloya 5 kilo kala yada kilo verme dönemim bitti ben artık sıkılaşayım diyenler yapmalı. Mesela pilates pilateste sıkılaşma oranı daha yüksektir dikkat ettiyseniz cardio yapan biri daha fazla kilo verirken pilates o kadar verdirmez can çatlasın ayda 3 kilo kadar verdirir oda diyetle beraber

haklısın canım ben spor yapıyorum kilo verdim simdi yine bi hedef 7*8 kilom daha var burdaki videolarıda yapmaya baslarim ilerleyen günlerde

haklısın canım ben spor yapıyorum kilo verdim simdi yine bi hedef 7*8 kilom daha var burdaki videolarıda yapmaya baslarim ilerleyen günlerde
pazartesi günü sabah ölçülerini alırsan birlikte başlayabiliriz birbirimize destek oluruz gaza getiririz :)
Ben buradaki desteğe çok inanıyorum 2 sene öncesinde burdan arkadaşlardan çok destek aldım ve çok güzel incelme yaşadım ve güzel kilolar verdim :)

İnşallah yine zayıflayıp pilates eğitmenliğini 1 sene sonrasında almak istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…