Kendi içimdeki eşimle olan savaşım?

nasil ki elinden bi b.k gelmeden tum gun bilgisayar basinda olup annesinin dirdirlarini duymazdan gelip "tamam anne" diyen sorumsuz ergen ailesinin eseriyse bu evlilikte adamin böyle ergen olmasi da konu sahibinin eseri.
adama oglu gibi davranmis, her seyi onun yerine yapmis ona hic sorumluluk vermemis, tezcanli haliyle yavas yapmasina tahammul edemeyip kendi elinden almis, onu yap bunu yapma diye dirdirlariyla kendini anne adami da ergen yapmis. dedigin gibi belki de o kadar konuşuyordur ki adam bin kere onay almadan bir sey yapmaktan korkuyordur
adam dünden hazirmis sorumlulukları bırakmaya belki ama bugünkü durumda konu sahininin de payi cok.
bir uzmandan yardim almalari lazım bence kari koca - rol dagilini yeniden yapmalari lazim..bu evlilik degil çünkü gercekten anne - ogul iliskisi.
böyle devam etmez, cok sagliksiz

Hanımefendi bir önceki çalıştığım yer Hukuk dairesiydi hukuk da ezber elbette var . Tamamen olmasada okurken özellikle yoksa bittikten sonra kitabı açar bakar kanunu zaten uygularsınız. Terapilik durumda olsam yazmazdım buraya ben fikirlerinizi ve önerilerinizi bilmeyi arzu ederim daha çok . Sizlerde işler nasıl yürüyor diye açtım ama gördüğüm kadarıyla bir çoğu kendini geliştirmeyi sevmiyor evet eşim cidden haklıymış demekki bu insanların normali.

Emin olun buradaki çoğu kişi dayak yememeyi aldatılmamayı evlilik olarak görmez.Olaya çok yanlış yerden bakıyorsunuz sırf siz istiyorsunuz diye sizi heyecanlandıracak waaoooww dedirtecek bir aktivite yapmak zorunda değil adam ya.Üstte demişsiniz beni şaşırtsın vs. diye.

Bakın eldeki malzeme bu , beğenmiyorsanız boşanacaksınız çünkü kimseyi kendi istemediği sürece değiştiremezsiniz.Öğrenmek istemeyene bir şey öğretemezsiniz.Keşke siz de bunu anlasanız bakın yapıyor gibi gözüküyormuş eşiniz ama sonra yine aynı.

Sizi sizden aldığı nokta neymiş ? kimse zaten mükemmel değil ama konu sahibinin bahsettiği şeyler az değil.
Birlikte bir yol yürünecekse herkes gelişim göstermeli. Tatili hep kadın planlasın, ortak hayatla ilgili her şeyi kadın düşünsün adam da vitrin süsü olarak görevine devam edebilir, haklısınız(?) Şarj aleti detayı da açıkçası konu sahibinin birilerinin onun hayatını kolaylaştırmasına nasıl hasret kaldığını ifade ediyor.

Evet saygı duyuyorum. Zaten bahsettiğim şey şu ahşap alıp kesmesi değil o zaman usta çağırsın mesela . Ustayıda mı ben bulayım. Demek istediğim şey çok farklı

Anlamak isteyen o kadar iyi anlıyor ki. Sanki buradaki mevzu tatil veya şarj aletiymiş gibi . O bana sorsaydı ben araştırır dönüştürücülerin linkine kadar bulur en iyisinidı atardım. Ama o olmaz deyince ben araştırmadım konu bu. Konu kişisel gelişim hayata katkı , evliliğimizde biribirimize destek olmak . Birbirimizin hayatını kolaylaştırmak . Ama yok yani herkes demekki tamirat işi vs olunca kendi yapıyor burada ben öyle anladım ustayıda buradaki bayanlar arıyor demekki.

Hanimefendi, yorucu bir kişiliğiniz var.
15 yıllık mesleğimi bana anlatmaya calişiyorsunuz. Yukarda yazdiğiniz mesajlarda ezme ve eksik hissettirme çabasıyla dolu.
Gayet cift terapilik bir durumdasiniz. Eşinize sayginiz kalmamış. Sevgi, cinsel çekim deseniz yavaş yavaş suyunu çekiyordur.
Insanlar kendilerini istekleri kapsaminda geliştirirler. Sizin almanca ögren demenizle adam niye el pençe divan olup bir dil ögrenip başka bir ülkeye göçsün? Sakin bir kafayla bir düşünün...
Sizin beklentiniz "gelişim" değil... gelişim adamin istediği bir alanda olur.

Çift terapilik bir durumdamıyım acaba siz mi alsanız o terapiyi çünkü aynı zamanda saygısızsınız burada cinsel hayatımıza dair hiçbir cümle kullanmamış olmama rağmen kendinizde cinsel hayatınız suyunu çekiyordur cümlesini kurabilecek hâd ve cureti bulabilmişsiniz. Acaba kim daha saygısız ve terapilik şu durumda.

Değilsiniz. Doğrudur :)
Burda size hak veren bir kişi çıkar. Ordan devam edersiniz. Iyi forumlar

Eşim tadilat için usta arar bulur ama kitap okuyamaz edebiyat yok kendini ifade etme herkes kadar...Herkesin demek istediği olumlu tarafa takıl arada konuşursun beklentilerini söylersin yaparsa ne ala yapmazsa yapacak bir şey yok deniliyor

Değilsiniz. Doğrudur :)
Burda size hak veren bir kişi çıkar. Ordan devam edersiniz. Iyi forumlar
Mesele hak veren bir kişi çıkıp çıkmaması değil mesele insanları saygı çerçevesinde doğru yönlendirebilmek hukukçu olduğunuzu iddia ediyorsunuz doğrudur fakat birtane doğru cümleniz yok. Yatak odamdan cinsel hayatıma, çift terapi önerme curetinden, saygısızlığa kadar herşeyi yazdınız. Şunuda yazabilirdiniz sizi haklı bulmuyorum çünkü şu sebepten. Buda bir yöntem öneririm . Güzel konuşma dili üslup diye de birşey var bu hayatta. Sizede iyi forumlar.

Eşiniz kaç yaşında ? Sizden 10 yaş küçük olan erkek arkadaşınızla mı evlenmiştiniz ?

Onlarida yazdim ama siz cimbizla cekip, beğenmediğiniz laflari ayikliyorsunuz.

Bazi şeyleri açık açık yazmaniza gerek yok. Eşinize saygi duymadığınız, kücümsediğiniz satirlar arasinda yazılı.

Saygı duymadiğiniz bir insanla evlilik nasil mutlu mesut bir şekilde ilerlesin? Cift terapisi önerime niye bukadar sinirlendiniz? Gayet problem çözümüne yardımcı olan bir yaklaşım aslinda.
Neyse, polemiği girmeye gerek yok.

Nikahta mı tanışıyorsunuz bu adamlarla? Sevmiyorsun ve her şeyi batıyor, boşan!

Siz ayrılamıyorsunuz benim konumdan sardı herhalde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…