Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Pardon da adam maaş almak için imam olmuş. Mehir denilen şeyin altınların kadının hakkı olduğunu fıkıhta öğretirler. Kadına iyi davranılmasını eşe saygıyı sevgiyi kadınların kırılgan olduğunu da hadislerde hep okuruz. Bu adamdan bir cacık olmaz. Dik durun Allah yolunuzu açsın.

mehirsiz nikah mı kıyyor başkası önüne oturunca.
Onların hepsi senin hakkın. İlla ki İslam hukukuna göre davranacaksanız nafaka tazminat isteme altınlarını al geç. Yok davayı altını vermezsen uzatırım derse tazminat isterim de tazminatın hal kendi hayrına dağıt insanlara.

Bn olsam vermem. Önüne gelen beddua edebilir o zaman haklı haksız , her zaman tutar diye herkesin istediğini mi yapicaz.
Sende şöyle de: ben hiç evlenmemiş hayalleri olan bı kızdım benim hayatımı mafettiniz bana yasattiklariniz için her gün beddua ediyorum bence sen beddua yerine helallik alabilirim inşallah diye dua et diye msj at

Onların hepsi senin hakkın asla verme. Böyle kötü insanlar beddua etse ne olur etmese ne olur.
Cektiklerine tazminat bile almalısın ama sen yine de iyi niyetli davranmişsın.

Hakkinda hayirlisi olsun.. Bu günlerde gececek.. Sabir canim..ayrica ben altinlari degil kestigim tirnagi bile vermezdim..bana yasattiklarina saysin der hatta bozdurur o parayla tatile yada bir eylenceyee giderdim

Eski durumları da biliyorum, güncellemeyi de okudum şimdi.

Zırnık koklatma bu paragöz, yiyici insanlara. Yetim diye senin hakkına çökmesini gerektirmiyor bu.

Bende suan beddua ediyorum iki yakası bir araya gelmedim.annesini kaybettiginde yapayalnız kalsın mumla arasın seni yaptıklarına bin pişman olsun.böyle hak yeme görmedim.beş kuruş verme muhattab olma.dini bütün bi insan olsa zaten mihir istemede demez sanada böyle davranmaz.kuranı sadece anneye of denmeze kadar okumuş imam olmuş.allahın beyinsizi.müge anlıdaki imamıda gördük adam parçalayıp kurana el basam.bırak kurtulduguna sevin takılarınlada git araba al hayatını yaşa .yeni kuracagın yuvanda cok faydası olcak çok

Sende ondan kızlığını iste vermezse ölene kadar beddua et ???

Her şey bu mu yani? Ondan dolayı mı kendimi kötü hissetmeliyim. Bi kadın olarak keşke bunu demeseudiniz
Hayır bu kadar yüzsüz bir şekilde iki yüzük bir küpe peşine düşen insan söylediğine bak bu kısasa kısas gerizekalı böyle küçük hesaplara giryor ya pazarlık öyle olmaz böyle olur mahkeme zaten sizden yanlı

Hiç Bi şeyini verme ses kaydı duruyorsa mahkemede onu da delil olarak göster pislikler Allah görüyor biliyor onların bedduası döner dolasır onlara gider

Altınlar da tazminat da hakkınız birini alınca diğerinden taviz vermenize gerek yok bence. Annesi kendi etti daha ne bedduası ediyormuş. İyi o zaman beddua edeceğim diyen herkese istediğini verelim. Siz de arayın bana aylık 2 bin tl nafaka vermezsen sana ömür boyu beddua edeceğim deyin. Yetim olan oğlunun anası düşünseydi oğlum yetim büyüdü bi yanı eksik kaldı o eksiğini hanımı ile doldursun sevsin sevilsin diye.

Hiç Bi şeyini verme ses kaydı duruyorsa mahkemede onu da delil olarak göster pislikler Allah görüyor biliyor onların bedduası döner dolasır onlara gider

Hakimin seskaydı nı pek dikkate alacağını zannetmıyorum cunku ses kayıt göruntu alma vs bu tarz seyler yasal değil diye bılıyorum.

bu konuda kanun ne bılmıyorum, kanun sızın hakkınız dıyorsa kesınlıkle vermeyın gerı. zaten sıze gun yuzu gostermemısler, gerıye versenız arkanızdan cok ıyı ınsan mı dıcekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…