Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Oğluyla birlikte yaşamayı kabul eden zihniyetteki kayınvalideler genelde terbiyesiz saygısız olmaya müsaittir. Kendi saygısı olsa ztn kendine ayrı ev tutardı bu devirde.
Burda en büyük suç bence eski esinde. Annesi ile bir oluyo. Seni el görüyordu. Sanki ona mecburmussun gibi. Seni kaybetme.korkusu yoktu . İyi ki ayrıldın bir ömür asla cekilmezdi boyle

Ses kaydını ailene yolla. Akıllı kadınmışsın. Artık ispatın da var inşallah silmemişsindir kaydı.

Teşekkürler evet iyim çok şükür. Bi iş buldum çalışıyorum. Benim için bi ilk bu. Yeni insanlar tanıyorum. Gayet iyiyim mutluyum takmıyorum. Aklıma bile gelmiyor
Çokkkk sevindim , Allah yolunu açık etsin inşallah çok mutlu olacaksın

Okudukça adamdan midem bulandı. Anasını söylemiyorum bile
Ne karaktersiz ne adi biri.
Dönerseniz ailenize hiç bir saygınız yok demektir.
Yumuşadım güzel sözler karşısında demissiniz ya ondan.
Ayrılmaya karar verdiyseniz daha muhatap olacak konu kalmamış. Davayla ilgili birşey diyecekse direk arayıp babanıza söylesin.
Siz onu çoktan engellemiş olmanız gerekirdi
Bu sırada 2.eşi alsın midesiz

Ses kaydını ailene yolla. Akıllı kadınmışsın. Artık ispatın da var inşallah silmemişsindir kaydı.
Ailesinine gösterdi, hatta babası bunları eve çağırdı ilk herseye itiraz ettiler sonra ses kaydını dinletince döt olup gittiler.
Bir ara konu sahibi eşinin konuşmaları ile yumuşadı sonra neyse ki anladı olmayacağını. Şimdi iş buldu çalışıyor ve 4 ay sonra 1 yıl dolacak ve anlaşmalı boşanacak.

Aaa evet eski konuymuş yeni yorum yapanlar olmuş anasayfaya gelince bende yorum yazdım o zaman tamam, teşekkür ederim Bloss gözümsün

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Sizlerin sayesinde bu kadar cesaretli davrandım, belkide korkup hiç bişe yapamayacakrım. Her şey için sağolun. Iyi ki derdimi sizlerle paylaşmışım
oleyy içim içimi yemişti kendimi senin yerine koymuştum o zamanlar yaşlarımız aynıydı belki ondan. asıl şimdi hayatın yeni başlıyor. birine tutsak olmamak güçlü olmak özgür olmak çok güzel.

Helal olsun size bu guclu durusunuz sayesinde hayatinizin geri kalaninda mutlu olmanin anahtarini elinize aldiniz. Boyle guclu kadinlar gormek istiyorum artik şu forumda. Guclu kadinlar gorelim ki bizde cesaret alalim

Anlaşmalı boşanma olacak. O yüzden yılımızı doldurmayı bekliyoruz. 4 ay kaldı. Hiç bi şekilde iletişim falan kurmuyıruz. Zaten engelledim her yerden.
En dogrusunu yapmissin yazini okurken bile tuylerim diken diken oldu iyi saldirmamissin ben tutamazdim kendimi kurtarmissin kendini yolun bahtin avck olsun

Anama babama laf edenin dilini koparirim.. Bu pislige birde karilikmi yapacaktin.. Aklini basina topla birakk anasiyla basbasa yasasin sahtekarr sakin dönmeee...

Teşekkürler çok güzel özetlemişsin :)

4 ayı beklemenize gerek yok. Çekişmeli açarsınız onda çıkıp kabul eder davayı olur biter.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Sizlerin sayesinde bu kadar cesaretli davrandım, belkide korkup hiç bişe yapamayacakrım. Her şey için sağolun. Iyi ki derdimi sizlerle paylaşmışım
Canim sen naptin cok merak ettim ama unarim bosanmissindir bosanmadiysan bosan kac yuzune bakma bu pislikadamin

Son düzenleme:
Çocuk olunca düzelmez. Nasılsa gidemez diye daha köyü olur, boşansan bu adamla birbirinize girersiniz. Şimdi git diyen adam çocuğu da vermez. Arkana bakmadan kaç.

Kocama deki camiye gider tüm cemaate senim dedikodunu anlatırım rezil olur barınaöazsım de. Hatta diyaneti arar şikayet ederim böyle bir adam dedikoducu vs diye . Tutulsun biraz bundan sonra annenle hele ki otur diye tehdit et. Her geve yattığım saatte yanına gelsin . Hatta annesi ile evi ayrışma. Dediğim gibi cemaat ve işi ile tehdit et bak nasıl yola gelecek. Hala da gelmiyorsa git ananın evine . Ne üvey evladı girer bir işe çalışırsın daha gençsin yeniden evlenirsin . Benim ablam üçoxugu işe evlendi şülürmgayette mutlu hamd olsun. Yani dul kaldım diye de üzülme rabbim daha güzel nasipler çıkarıyor karşıma

Anlaşmalı boşanma olacak. O yüzden yılımızı doldurmayı bekliyoruz. 4 ay kaldı. Hiç bi şekilde iletişim falan kurmuyıruz. Zaten engelledim her yerden.
1 sene dolmasımı lazım anlaşmalı boşanmak icin ? Ondan önce olmuyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…