Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Cok haklisin cogu cok bilgisiz ama yanlarina varsan havalrindan geçilmez müslümanlık taslarlar . Kv kp in arkasindan kufur eder karisini hiçler yapmadığı rezilik kalmamis bise bildigi yok eger bilse zaten kiza bu eziyetleri yapmaz

Iyim babamın evinde rahattayım, öyle boşanıyorum psikolojisine fazla gitmedim. Sadece evli çiftleri görünce içim burkuluyor o kadar. Teşekkürler bu arada

Iyim babamın evinde rahattayım, öyle boşanıyorum psikolojisine fazla gitmedim. Sadece evli çiftleri görünce içim burkuluyor o kadar. Teşekkürler bu arada

Allah kurtarmış. Geçmiş olsun diyeyim. Konuyu okudum içimden çok uzun zaman olmuş ama inşallah boşanmıştır. Bu adamdan bir cacık olmaz demiştim ki bakım ailemin evinde rahatım yazmışsınız çok sevindim.
Hiç öyle eşlere bakıpta iç geçirme emin ol ailen iyi insanlar anladığım kadarıyla böylesi daha hayırlı olmuş senin için.

Dini nikah da mehir olmak zorunda mehir isteme demiş, boşanırken mehir diye ortaya konan 5 bileziği geri istiyor bu adam imam öyle mi? Bir yerde imamlık yapıyor mu?

Sizin adınıza sevindim görünce hemen yazmak istedim çok etkilenip üzülmüştüm. Çok güzel olsun her şey

Ay okurken delirdim resmen. İnanamadım yuh artık dedim. Neler yaşamışsınız Allah sizi sınamış. Altınlar sizde kalsın bence eğer ona giderse geri alamazsınız. Mahkeme de size verecek zaten.Nafaka tazminat istemeyeceksiniz. İsteseniz de doğru düzgün vermez kimbilir. Hattinizi değistirin size ulaşamasın mahkemeden mahkemeye görüşürsünüz

Evet gerçekten sınanmışım. Evlilik bu değil. Ben zaten evlenmemişim hizmetci olarak çalışmışım o evde

Altınları çok mu miktarı ne kdar merak ettim

Şuan daha vermedim. Ama vermezsem anlaşmalı boşanmayı kabul etmezler ve uzadıkça uzar. O yüzden büyük ihtimalle veririm. Zatenn çeyreklerle avukat tutcam. Anca yeter diye düşünüyorum fiyatları bilmediğim için. 5 tane bilezik benim mehrim onu istemediler. 1 tane kalıyo. Gerçi zaten 3 bileziğide nişandaki takılarla yapmışlardı. 1 tane de amcası taktı bilezik. Annem diyo ki o bilezik dursun ben de o adamın çocuğuna takarım onlara niye vereyim diyor

sağlam bir duruş yapıp bırakmışsınız tebrikler. Altınları da vermeyin. Kanunen de onlar kadının hakkı. Avukat mahkeme seken size de para lazım olacak

Benimde kayınvalidem aşağa yukarı aynı böyle şeyler yapıyordu. Ben de ayrılıyorum şu an saaten öyle bi kayın anne varsa o ilişki yürümüyor. Senin eşin de aynı benimki gibi anne akılısı. Çok zor ama boşan hiç değmez

Hiç birşey vermene gerek yok böyle insanlara. Zaten avukat masrafı yapcakmışsın. Avukata ver hepsini tazminat iste senin almana gerek yok hayır kurumlarına bağışlanmak üzere diye iste ki laf edemesinler. Nafaka bağlat çekişmeli boşan ne çıkar anlaşmalı boşanmak zorunda değilsinki. Hem başkasının da hayatını mahfetmesin.

Boşanma süreci çok yıpratıcı olur. O yüzden hiç çekişmeli boşanmaya niyetim yok

Sakın birşey verme sonra pişman olursun hatta tazminatta talep et. Senin hayallerinle oynamanın bedelini ödedin ki bidaha başkasının canını yakmasın. 3 5 altınla zengin olmassın ama yanına kar kalmasın eski eşinin

Okurken o kadar sinirlendim ki anlatamam. Birak o mikroplari da altinlari da. Annenlerin dedigi gibi alsinlar baslarina calsinlar. Cok zor yaşadıkların ama artik önüne bakma zamanin gelmis. Genceciksin. Once psikolojik destek al sonra kendi ayaklarinin ustunde dur, oku. Kendi parani kazan, kimseye muhtac olma. Sonra Allah'in izniyle her kapi kendiliginden acilir sana. O kör cahil de insallah bir daha hic bir kizin basini yakamaz.

Ya inanamiyorum, imamdan daha iyisini mi bulacaksin mutsuzsun ama yine de evlen ne demek ya? Bu hangi kafa? Imam olunca ne oluyor? Benden sana abla tavsiyesi sen oku ve kendi ayaklarinin ustunde dur, anana babana da gelecekteki esine de muhtac olma. Allah cabalarinin karsiligini verir insallah islerinde yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…