Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Ya bu imamlardan ne çektik ve dicem ortalık karışacak. Bende bu camiadanim ve imamın dedigini yap yaptığını yapma sözü boşa ün salmamiş, ilk defa okudum bu nedir arkadaş ya Müslümanlığı geç insanlıktan çıkmış bunlar. Eziyet bildiğin köle mi almışlar seni, yoksa eş mi. Allah'ım nereye gidiyor bu gidiş

Bosanana kadar günde 2 öğün ses kaydını dinleyin gün aşırı bu konuyu okuyun içiniz soğumasın

Merhabaa. 4 5 ay önceki konuyu tekrar gündeme getiriyorum kusura bakmayın. Yeni konu açsam aranızda ki sorun neydi diye herkes soracak o yüzden direk burdan size sormak istedim.
Annemler 1 ay önce onlar kendi görev yerlerindeyken istanbulda ki evden gidip çeyizlerimi aldılar. Ondan sonra eski eşim amcasını aramış demiş ki 3 tane yüzük küpe kolye saat bilezikler altınlar ne varsa getirip versinler annem sürekli beddua ediyor, sadece mehir olarak 5 bilezik onun demiş.
Bazı kişilerde yetim bilmem ne ver gitsin altınları diyor.
Ben de hep banane o benim hayatımı mahvetti hayallerimle oynadı ne vercem diyorum. Zaten mahkemede bana verecek. Bi taraftan da diyorum ki versem de kurtulsam direk uğraşmıyım daha fazla diyorum. Eğer illa tutturursa o zaman tazminatımı nafakamı ver dicem diye de düşünüyorum. Tazminat vermeyeceği için altınlara razı olur diye düşünüyorum.
Annemde diyo ki yine sen bilirsin ama sürekli ölene kadar beddua edecekler diyor. Ben de diyorum ki itin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı.
Şimdi size soruyorum. Sizce ne yapayım. 5 tane bileziği alıp yüzükler dahil her şeyi vereyim mi? (o 5 bileziği de mehir olarak zorla almıştım imam nikahında. Nikah kıyılmadan önce mehir isteme demişti)

Ailenize küfür etmiş saygısız adam.Ne alabiliyorsanız alın.

İstediği kadar beddua etsin ben olsam vermezdim. Onlar senin hakkın.

Anlaşmalı boşanma olsun tek celsede bitsin istiyorum

Size hediye edilmişse sizindir. Beddua ederlerse etsinler. Her yapılan dua tutacak diye kanun yok. Niye tazminat veya nafaka almıyorsunuz, madem size bu kadar zarra verdiler. Alin sonuna kadar fakir sevindirin kendinize harcamak istemiyorsanız

Verirseniz saflığınıza doymayın... Sizin hakkınız olan bir mala ne bedduası ediyomuş sürünesice? Kesinlikle vermeyin!

mehir zaten kadının hakkı onu nasıl alacaklar. allah katında sana verilen bir hediye
onun dışında beddua etse kaç yazar? verirsen ddevamı gelir dişini biraz gösterrrr

ben de hakkımı helal etmiyorum, vermiyorum de geç alabilirse yasal yollardan alsın ama çok bekler
hak, helal, haram bilir mi o meçhul

Bütün bunları yapan kişi "imam".
Her şeyin çivisinin çıktığı bu toplumda artık herkesten her şeyi bekliyorum. Bende 22 yaşındayım evliyim. Fakat kendi fikri, kendi kararları olmadan sürekli anne dolduruşu, anne lafları ile hareket eden bir adamla yürümez. Bunun oluru yok.Çünkü eşin baştan annesine annesine vermiş bütün ipleri. Eşin sana saygı duymuyor ki annesi duysun.Allah bildiği gibi yapsın. Sende kaç kurtar kendini.Oku,çalış...
Sakın pes etme.Ailenle de konuş her şeyi. Silme ses kayıtlarını mahkemede kullan. Allah yar ve yardımcın olsun.

Bana sürekli diyor ki baban seni 2 gün bakar sonra üvey evlat muamelesi görürsün diyor.
mümkün mü öyle bişey yaa,aklınızı başına toplayın.Diyemiyomusun sende bu yaşa kadar beni sen öi baktın.babaam büyyütü diye.Bide kendi annesi babası ne kadar kötü olursa olsun insanın şu iğrenç adam ve iğrenç anasından bin kat iyidir.Eziyet çekecekseniz bile ailenizin evinde çekersiniz.Kusura bakmayın ama o imam kocanız sizi anasına ve kendisine hizmetç diye almış.

Merhaba bir şeyi çok merak ettim cevap verirseniz çok sevinirim. Nereden tanıştınız? Ne kadar konuştunuz ne kadar görüştünüz? Kaç yıl sevgililikten sonra evlendiniz acaba

O Adam seni hic sevmemis hayallerinle oynamis ne hakkı be. Ah kiz anneleri hep iyi niyetliler. Altınlar senin hakkın bı bok verme. Otursun anasıyla başbaşa

Merhaba bir şeyi çok merak ettim cevap verirseniz çok sevinirim. Nereden tanıştınız? Ne kadar konuştunuz ne kadar görüştünüz? Kaç yıl sevgililikten sonra evlendiniz acaba
Görücü usulü ile evlendik. 2 ay konuştuk. 1. Ayın sonunda ben bu adamla yapamayacağımı anlamıltım zaten ama babam imam hoca daha iyisini mi Bulcan dedi yine başladık. Ve 2 ayın sonunda söz oldu. Sözden 1 ay sonra nişanlandık. Nişanlıyken sürekli küsüyordu. Ayrılmayı düşündüm ama babam yine izin vermez nişan attırmaz diye sesimi çıkarmadım. Çünkü sürekli alışır düzelir diyo.

Bn zaten 5 aydır babamın evindeyim. Ayrılma kararını aldık. Konuyu gündeme getirmemin sebebi altınları sormaktıı

Bn zaten 5 aydır babamın evindeyim. Ayrılma kararını aldık. Konuyu gündeme getirmemin sebebi altınları sormaktıı
İlk sayfadaki konunuzun sonuna Güncelleme yaparak altınları sordugunuz sayfayı

Güncelleme:107 sayfa yazabilirsiniz daha açıklayıcı olur konu sahibi.

Çok sevindim adına o kadar çok sevindim ki altınları falan da vermeyin ömürlerinin sonuna kadar beddua etsinler bisey olmaz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Öyle bişe olduğunu bilmiyordum. Bi deniyim günceliyim o zaman

Canım altınlar zaten senin hakkın. Çok doğru bir söz söylemişsin itin duası kabul olsaydı....
Burada mazlum taraf sensin. Sana yasattiklarina saysinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…