Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

İmam ya dini her şeyi biliyor ya, Allah korkusu olur da karısını aldatmaz, annesi karısı arasında adalet sağlamaya çalışır, küfür etmez, hanımın kıymetini bilir (peygamberimiz en büyük örnek), arkadan konuşmaz kızımı ağlatmaz gibi düşünmüştür adamcağız ne bilsin..

Aanladigim kadariyla bosanmissin canm cok da iyi etmissin senin o kaynananin yaptiklarini benm gorumceler yapiyordu ilk evlendigim zamanlarda verme hic bir seyi sevindirme onlari

Gunumuz "parayla iman kimde belli olmaz" lafini doğrulatiyor. Kucucuk çocuklara tecavuz eden imamlarin haberlerini hic duymamis mi babasi? Ayrica kizi daha ilk aydan istemiyorum derken diretmenin ne anlami var? Ayrica imamlik denilen sey din uzerinden para kazanilan bir meslek. Babasinin hayrina imamlik yapmiyor.

Avukata para vermenize gerek yok adliyelerde yada hemen yakinininda adli yardım bürosu var oraya başvurun hemen işlemlerinizi yapıp avukat tayini yapıyorlar size daha yeni Gorumcem boşandı hemde cok iyi bir avukat atadilar karsi taraf ne kadar itiraz etsede 2 çocukta annede kaldı nafakada bağlandı evden kendi kıyafetleri dışında bir çöp bile alamadı eski eşi

Ben bi başvurayım dedim bir sürü evrak araştırma falan istediler ben de yapmadım. Kendim özel tutcam

daha ne duruyorsun direk boşan sabır taşı olsan çatlar

Ben bi başvurayım dedim bir sürü evrak araştırma falan istediler ben de yapmadım. Kendim özel tutcam

İstanbul Barosu Adli Yardım Bürosu, hafta içi her gün hukuki yardıma ihtiyacı olup avukatlık hizmetinden yararlanmak için maddi olanağı bulunamayanlara, altı şubesi ve merkez bürosuyla hizmet sunmaktadır. Başvuru sırasında istenen belgeler;

1.Muhtardan alınacak fakirlik belgesi,
2.Muhtardan alınacak ikametgah belgesi,
3.Nüfus cüzdan fotokopisi,
4.Dava için gerekli belgelerin fotokopisi

Ben de gorumcemle bizzat gittiğim için biliyorum bunları istiyorlar sadece pek birşey istemiyorlar aslında

Boşanma gerçekleşti mi bilmiyorum. Ama doğru karar vermişsiniz'i bir de ben onaylamak istedim. Ne demek ailenin yanında üvey evlat olursun. Bu eski eşin zavallı bir tesellisi kendine.Eminim aileniz eskisinden fazla bağrına basmıştır sizi Yeni gelinken bunları yaşadınız ilerisini düşünmek bile istemiyorum sizin adınıza inanın. Şundan neredeyse eminim ki bu insanlar sizi ve ailenizi hak etmemişler. Çoluk çocuğa karışmadan en doğru ve insani kararı vermişsiniz Çok büyük geçmiş olsun. Geçmişi en kısa zamanda geçmişte bırakıp güzel bir geleceğe ilerlemeniz dileklerimle

Güncel durum ne acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…