Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Canim benim, bak kimse kolay kolay bosanma taraftari değildir bir yuva kuruldu bikere.. Ama senin kocadan bi cacik olmaz, imam olmasi ayri trajik.. Aileni görücekmissin 1 2 haftaya diye anladim, ailenin yaninda bosanmak istiyorum diyip orda kal, belki kaldiramaz bisey yapar sana.. Cocuk falan yapim deme...bak benim abimde eşin tarzinda biri onun icin kendini fazla hırpalama, değişir ümitinde girme, degismez!!!... Ümit sitligede kapilma, daha gül gibi 22 yasindasin.

Yahu ne kaderi Allahaskina, karamsar olma. Daha genceciksin. Bas tekmeyi gitsin anasının dibine. Daha kimler çıkar karşına.
Gün dogmadan neler dogar inan.. Karamsarliga gerek yok... Daha 22 yasindasin... Birgün bularda gecicek ve iyikiii o hatayi yapip evli kalmadigina şükür edeceksin..
Allab bir kapiyi kapatirsa başka kapilar acarmis.

Inşallah.. Ben de sizin gibi düşünüyorum. Artık yeni bi hayat lazım bana . Ben önceden asla tek dışarı çıkıp gezemezdim hele hele bi yere gidip tek başıma bişeyler yiyip içeyim asla. Ama bugun çıktım şuan tek başıma bişeyler yiyorum böyle böyle ufaktan ufaktan başlıcaz artık

Mesleğin varsa ve çok da sevgin yoksa boşan güzelim balık baştan kokar derler, birşey nasıl başlarsa öyle devam eder özellikle evlilikte. Boşan işe gir ekmeğini kazan kimseye eyvallahın olmasın, karşına da adam gibi biri çıkarsa yeniden evlenirsin. Böyle vakit kaybedersin. Ailene sana demedikleri laf yok bu saygısızlığı kabul etmen olmaz.Bir de çocuk olursa ayvayı yersin, ailene de bel bağlama dik dur kararlarında ve mutlaka çalış.

Ben de de aynı durum var di tek yapman onları başbaşa birakma baktın gene durmuyor kaynananin akrabası abisi kardeşi ya yada yasasının amcası onlara. Ses kaydını yolla git babanın evine mecbur değilsin eğer baban Gil sana karşı degilse

Allah yüzüne bakmış da adam barışmaya çalışırken bile hala okuzluk yapıyor. Şanslısın
Özür dilerim vs dese döneceksin yani o yaşadıklarını yutup.

UOTE="Dlktky, post: 61462604, member: 955456"]
Hiç düşünme boşaaa ben kv ile yaşıyorum ama ben eşimden asla böyle bir terbiyesizlik görmedim hatta bir sorun olsa o beni ortamdan uzaklaştırır moralim bozulmasın die
[/QUOTE]
Ne kadar şanslısın maşallah Allah eşinle olan muhabbetini bozmasın

Sağolun kızlar desteğiniz için. En kısa sürede şükür namazı kılmam lazım
Su anda kendin ve ailen icin yapacagin en akillica sey, en acilinden avukat tutmak, ve her ne olursa olsun, asla ve asla muhattap olmaman. Sacma sapan "ay Hakkim helal etmem" vs diyerek dini kullanip seni tehdit etmesine de asla izin verme. Imammis madem, gitsin cemaatinle ugrassin

son durumunuz nedir

Cok uzuldum cok zor bir durum ama duzelecegini sanmiyorum. Cocugun yokken ayrilmalisin bence bende yeni evliyim kabullenemezdim boyle birseyi. Seni sevmeyene sana ve ailene aaygi duymayana katlanma.

Bu adam ömür boyu böyle gider, hatta daha da beter olur. Şiddete kadar gidebilir. Yaşın daha çok genç yolun daha başındayken dönmen en iyisi. Kaynanayla ayni evde yaşama da bosanma sebebi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…