Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Konuyu okuduğuna eminmisin
Evet konuyu okudum ama bak gercekten ne gerekiyorsa yapsin ve adam olmadigini iligine kadae kabullenip ayrilsin ben su anda dava nin acilmasini bekliyorum ve kendi yaptiklarim emeklerimin uzerine onlarin yaptiklarini gorup elimden geleni yaptim ve bitti diyorum heryerden silip atabiliyorum ama ah sunu yapsam ne olurdu diye dusunmuyorum cunku onu yaptim ve gene olmadi kastim bu

3 gün önce aradığında seni çok seviyorum haklısın çok yanlışım oldu gelip özrümü dilicem vsvs seni tekrar gelin gibi çıkarcam her şey çok güzel olacak. Bizim yalnız kalıp evlilik ne yıva nasıl olur ilk onu anlamamıx lazım ben bunu beceremedim VS dedi. Ben buna yumuşadım ama akşamına değişti yüz bulunca.

Bu zamana kadar dava açmamış olman büyük hata. Bu adamın anlaşmalıya yanaşmayacağını çok iyi biliyorsun. Ses kaydını da kullanamazsın belki süre geçince. Adam yumuşadığın için zayıf noktanı fark etti. İlk ayrıldığında da demiştim hala aynı fikirdeyim-hatta çok kızmıştın bana-Sen bu adama dönersin.

Evet çok şükür fırsat veremiyorda ben de dönmüyorum. 3 gün önce aradığında sen bana dayanamassın dedi ben de bak nasıl biliyosun saflığını kullanıyorsun hep dedim

L Ses kaydını zaten delil olarak hiç bişekilde kullanamıyorum. Ama bizimde bi bildiğimiz var tabi. O yüzden böyle emin konuşuyorum anlaşmalı boşanıcam diue

Gerçek yüzünü hemen gösteriyor olması senin için büyük bir şans. Yaşadıkların zor ama yaşın çok genç inşallah atlatacaksın.

Gerçek yüzünü hemen gösteriyor olması senin için büyük bir şans. Yaşadıkların zor ama yaşın çok genç inşallah atlatacaksın.
Evet gerçekten öyle çok şükür. İyi ki kandıramıyor

Çok üzüldüm yasadiklariniza hemen bosanın size yazik olur.

Evet çok şükür fırsat veremiyorda ben de dönmüyorum. 3 gün önce aradığında sen bana dayanamassın dedi ben de bak nasıl biliyosun saflığını kullanıyorsun hep dedim
Bak ilerde iyiki iyiki dönmemişim diceğine, ve çok aşık olacağına sana garanti veriyorum. Ama bu hatada ısrarcı olma. Değmicek biri için güzel günlerini yakma

E peki bebeği olursa nolucak, önünde bir gelecek var. Ve dönerse daha beterlerini yaşıcak, ve ailesini ezmiş olur benim gözümde. Babasına ettiği onca küfür hakaret ya o baba için ne acı. Bu kadar da olmamalı değmez. Elinden geleni ne yapıcak ki, gerçekten aptallık olur.

Evet ben şuan geri gidersem resmen annemi babamı silmiş olcam.. E yarın öbür gün çok mu iyi olucaz o adamla. Asla olmayack hatta daha kötü olcak. E o zaman ben bidaha babamın evine nasıl döncem. Babam demez mi niye gittin diye. Hem de öyle git gel kolay olmuyor. Hazır by yola baş koymuşum kararımı vermişim herkeste arkamda sonunda getircem inşallah

Haklisin ama cocuk yapmamasi icin korunabilir ki ben sussun demiyorum konussun gerekirse psikologa götürsün hos bu adam zir cahil gitmez gerci ailesine de soylesin ama bi cabalasin sonra adam olmiyot mu bassin tekmeyi ben sadece keske leri olmasın diye diyorum yoksa zaten bu adam adam olmaz

boşanma davası açmışsındır inşallah ayrıl o evden hemen o kadından her şey beklenir

Hala yumuşadım falan diyorsunuzya pess vallahi ,adam hala sizi ezmeye devam ediyor siz aileni al gel diyorsunuz sanırım rahat battı size action arıyorsunuz

Hala nasıl yumuşadım diyorsun evladım,bu adam sana gene aynı sıkıntıları yaşatır haberin olsun.
Def et artık bu karaktersiz kişiyi,daha neyin selametini bekliyorsun..

Yahu ne kaderi Allahaskina, karamsar olma. Daha genceciksin. Bas tekmeyi gitsin anasının dibine. Daha kimler çıkar karşına.

Kac kurtul canim iyiki adam imammis yoksa neler yapar akil edemiyorum Allah merhametlilere denk getirsin bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…