Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Neden kafanız karıştı sabahtan akşama fikir değiştiren adamı döndüğünüzde yola getirip isteklerinizin karşılayacağını mı sanıyorsunuz

Gerçekten hiçbir düzelme emaresi olmayan bu adamla barışıp devam etmeyi düşünüyor musun? Hatalı olduğunu hiçbir zaman kabul etmeyecek ve hiç düzelmeyecek farkında değil misin? Şuan gösterdiği geri vites seni seviyorum lafları da hikaye, yanına geri dönersen kat kat beteriyle karşılaşacaksın. Sana bağırırım ben senin kocanım diyebilen bir adamdan bahsediyorsun Allah aşkına arkana bakmadan kaçman lazım şu halde

Arkadaşlar sakin olun:) geri döndüğüm falan yok. 3 gün önce dediğim gibi bi boşluğuma geldi 2 lafına yumuşadım ama çok şükür geç olmadan tekrar gerçek haline döndü. Lütfen beni de anlayın kolay işler değil. Çok zor bi süreç. Mutlu bi çift görünce içim gidiyor. Yabancı kimseye gerek yok. Kendi annem babam abim yengem bile olsa diyorum ben niye böyle olamadım. Ama kaderim buymuş imtihanım buymuş. İnşallah daha güzel günler göreceğiz

Bu adam söz verse, herşeye tamam dese bile onun sözüne güvenip o eve dönülmez.
Demek daha yaşayıp görecekleri var.

adam kendini açık açık gösterdiği halde duygusal boşluk diyo konu sahibi
oysa nasil kaçtığını bilemedi o evden çıkarken...

ne diyelim Allah hayırlısını versin hakkinda

adam kendini açık açık gösterdiği halde duygusal boşluk diyo konu sahibi
oysa nasil kaçtığını bilemedi o evden çıkarken...

ne diyelim Allah hayırlısını versin hakkinda
Evet insanın olabilir bi boşluğu. Bi çevrem arkadaş grubum yok kafamı dağıtacak. Yalnızım. Çok normal. He bi anlık boşluğa düştüm diye kalkıp geri dönmüyorm sonuçta. Büyük konuşmuyorum ama gitmem ben bidhaa o adama

yani annene babana bakip benim de kaderim buymus deyip üzülecek kadar vahim bisey yok ortada. arkadaş çevren de olmayabilir. Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşına. verilmiş sadakan varmış ki adam ikiyüzlülük yapamiyo. gene çenesini tutamamis. ya cenesini tutsa da ikna etseydi. belki de o manyaklikla allah korusun canına kast ederdi.

bizim demek istediğimiz bu. sen aslında çok şanslısın bak pat diye kurtuldun adamdan. bundan sonra arkana bakma. okuyabilirsin çalışabilirsin kurslara katılıp arkadaş edinebilirsin. yaşın küçük diye hatırlıyorum ben senin.

Bide imam olacak diycem ama insanlık imam olmakla da bitmiyor ki kaynanan da yaşından başından utanmıyor.Annem de annem şu erkekleri sütten kesmeden evlendirmesinler ya.Sende boşa kurtul ailene saygısı yok gelmiş annemi alttan alıcaksın diyor

Hala boşanma davası açmadınız mı? Kurtulmak için daha neyi bekliyorsunuz? İletişimi kesin kararlı olun ve görüşmeyin ailenize küfretmişti sanırım ve özür dilemeyecekmiş sizce normal mi?

Evet ben de diyorum iyi ki yalandan kandıramıypr. Dereyi geçene kadar ayıya dayı demeyi beceremiyor. Çok şükür. Yoksa ben çok safım kanardım hemen. Yaşım 22 evet

Çok fazla uzamasın diye anlaşmalı boşanma yapmak istiyorum. 5 ayım var.

Imam miydi ? Insan miydi ?adam miydi? Gercekten insanlar allah allah derken bile lafta diyo galiba ey be insanus hic mi allah korkun yok.ailene anlat bak en basindasin ailenin destegini arkana al bu ana kuzusu sirtlanla baş edemezsin sen cok temizsin duzgunsun bunlar seni yer bitirir ailene anlat ama istersen once bi eş deneb sirtlanla konus sonraainda ailene anlat ama bu adamdan cocuk yapma sakin bak yapma anladigim kadariyla calismiyorsun

Kocanım sana bağırırım.
Annemi kabul etmiyorsan bende senin anneni kabul etmiyorum.
Asla kimseden özür dilemem.
Sende bizden özür dile.

Bu adam kafayı yemiş belli. Size cazip gelen tam olarak hangi cümlesiydi.
Konuşun ya bir kere de büyük konuşun dönmeyin şu olmamış adama.

Acele etme ben boşanma arefesinde olan biri olarak sana sunu net yap diyebilirim elinden gelen cabayi yap herseyi yap kocanla konus ailenle konus kv ile konus allaha dua et elinden geleni yap ve bitti dersen tamam bitsin ama eger cabalamadan bitti derseb icinde keske kalir kalmasin olur mu kuzum

Canım bak ailen arkadayken onların yüzünü kara çıkartma , bu adam sana yumuşasa resmen koşarak gideceksin. Çok üzüldüm senin için malesef aklın başına gelmemiş o fırsat veremediği için dönemiyorsun yoksa dönerdin

Konuyu okuduğuna eminmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…