Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Güzelim yüzbin defa git diyen adam İMAM KİŞİSİ KOCASI seni zaten boşamış demektir eğer gerçekten imamsa toplumda yani bulunduğunuz yerde sevilen birimi bu lanet

Bu soruyu niye ÇEVRENDEKİLERE sormuyorsun canım, çok biliyorlar ya. git bi avukata danış

Dava açmadan boşanamayacağımı söyleyen arkadaş teşekkürler bilmiyordum zaten!

Avukatımla konuştum. Şuan 1 yıl dolmadığı için çekişmeli dava açılacak dedi. 5 6 ay sonraya da anca gün verilir dedi. Bide bunun 3 aylık dilekçe dönemi olacak. Ve 2 3 seneyi bulur sonuçlanması dedi. Ama şimdi beklesen hem bu arada da anlaşmalı bi şekilde boşanmaya karar verirsiniz. 6 ay sonra da anlaşmalı bi şekilde direk boşanırsınız dedi. Bana da mantıklı geldiği için hala açmadım davayı..

Kelime kelime cevap yazıyorsam demekki müsait değilim dakikalığına girip çıkıyorumdır. Dünya telaşesi bitmediği için sürekli sanal dünyada olamıyorum

Neyini sevdin bilmiyorumda dağın başında kaynana ve böyle saygısız bir adamla yaşlanmayı göze alacak kadar evdemi kalmıştın. Bugün olmazsa yarın boşanırsın bari çocuk olmadan kaç kurtar kendini. Çok kızdım imam efendiye çok.

Merhaba hanımlar.. Kafam allak bullak. Şimdi bazıları yüklenecek bana ama.. 1 kere geçen ay aradı bak ben yuvam için arıyorum deid ama insan gibi gönül alarak konuşmadı ileri geri konuştu. Sonra 1 hafta önce aradı. Yine aynı şekil. Ben o zaman dedim ki ben dönsem bile asla annenle bi evde oturmam misafir gibi gelir gider dedim. Tamam kabul ediyorum fln dedi. İşte bide dedim öyle 2 3 yıl evden çıkamazsın, ben senin aileni görmem gelmem falan da yok demiştim. Neyse biraz sinirlednik falan kapattık.. Akşamına bana sen ayağını çok uzattın çok oluyosun, ya adam olur döner yuvana gelirsin ya da babanın evinde oturmaya devam edersin dedi. Dön gel derken deidm? Yarın atla uçağa hemen gel ben de annemi yolluyorum dedi. Ben de başka isteğin var mı dedim. Yine sinirlendik kapattık. (he benim zaten kararım kesindi kesin boşanıcam diye. Ama bazı şeylerden dolayı açıp konuşmam gerekiyo. Bu mecrada da her şeyi açıklayamıyorum anlayın beni) ondan sonra 3 gün önce aradı. Benim de duygusal boşluğuma geldi. Aradı güzel güzel konuştu işte snei çok özledim çok seviyrm VS. Ben de yumuşadı tamam gelin ailecek konuşalım deidm. Ben gelmem kimseden özür dilemem seni gelir kapıdan alır giderim dedi. Ben de kapıdan asla gelmem, sen özür dilemeden hatanı kabul etmeden gelmem dedim. Ben özür dilersem sen de özür diliceksin dedi. Ben de ben hiç bişe yapmadım ki özür dileyim dedim. Diyoki sen anneme gün yüzü göstermedin. Hep dedin ki annen her şeyime karışıyor dedin, bu kaynanalı hayat bunda bişe yok dedi. Ben de sen hala anneni savunuyorsn dedim.. Birz yine düzeldi yani ben yumuşadım o gün. Biraz yüz verdim akşamına lafları değişti. Sen çok şey istiyosun falan. Ertesi gün arıyor yine farklı şeyler. Bağırıyor bilmem ne. Dedim snein benim gönlümü alma vaktinken sen bana bağırıyorsun dedim. Ben bağırırım kocanım. Ayrıca sen gel ben senin gönlünü alırım dedi. Ben de asıl ilk al ben ondan sonra geleyim dedim. Diyor ki ee sen benim gönlümü almıcan mı. Allahım bu beni deli ediyo bundan adam olmaz. Dedim ki ben de dün akşam, sen çok tutarsızsn kim ne derse onun ağzına bakıyorsun ben sana nasıl güveneyim dedim.. (daha yazamadığım bir sürü şey var) Şimdi de aramış diyor ki benim annem bizim eve gelmeyecek seni de kabul etmiyor. İzne geldiğimizde sen kendi annenin evinde kalıcaksın ben kendi annemin. Senin annende benim evime gelmeyecek bende senin aileni görmicem..vsvs. Ya bana diyorki sen nasıl benim odama ses kaydı alırsım. En büyük hatan bu. Bunun için bile özür dilemen gerekiyo diyor. Allahım sen selamet ver..

Bu kadar olaydan sonra nasıl yumuşayabildijiz hayret
Eğer o eve tekrar dönerseniz yaşayacaklarınız zamanla daha da vahim olacak.

kafanın allak bullak olacağı bişey yok. analı ogullu ruh hastalari döner çekerim dersen sen bilirsin. ama eminimki dünyada daha çekilesi çileler vardir su adamla kadın yerine

kafanın allak bullak olacağı bişey yok. analı ogullu ruh hastalari döner çekerim dersen sen bilirsin. ama eminimki dünyada daha çekilesi çileler vardir su adamla kadın yerine
Bu adam söz verse, herşeye tamam dese bile onun sözüne güvenip o eve dönülmez.
Demek daha yaşayıp görecekleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…