Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Bence acabilirsiniz hatta nafaka ve tazminat bile talep edebilirsiniz. Sonucta evlilikte zarar goren taraf sizsiniz. Avukata sorun bence

aman şabalak şabalak konuşuyorlar işte. Bizim millet ara ara akıl tutulması yaşar öyle bir durum bu da. Sakın dinlemeyin. Yoksa siz hala davayı açmadınız mı?

Hala açamadım

B3nce cocugunuz olmadan bosanin tabi annesi atilmaz ama o cok abartmis cocuk olunca o var die hayatini zehir edersin

Ne yaptınız durum nedir?
Üzgünüm ama bu anne babanız bile olmasa, diyelim ki sıradan bir iki kişi hakkında konuşuyo bile olsa, bi adamın annesi ile oturup sabaha kadar günlerce dedikodu yapıp herhangi biri hakkında vırvırvır konuşup üstüne bide küfür etmesi zaten yeterince kalitesizliğini varoşluğunu gösteriyor. Hele bide söz konusu eşinin ailesi ise son derece terbiyesizce... bu kadar sabrı haketmiyor. Üstelik dini bütün biri olması gerekirken, nerede kaldı islamın hoşgörüsü... yazık çok yazık...

Yazdıklarınızın neresinden tutsam elimde kalıyor daha en baştaki cümlede cehennemin dibine kadar yolun var diyecek kapı orda diyecek daha o gün bitmiştir benim için mesela yok annesini sevmezsen onu da sevmeyecekmişsin de sevmiyorum kardeşim diyemedin mi sevmiyorum al pılını pırtını ne haliniz varsa görün analı oğullu deyip kapıyı
çekip çıkamadın mı bunlarla geçin olmaz çocuk olmadan boşanın derim

canım yüzde yüz boşanman gerekiyo daha çok gençsin. seni çooookk faha mutlu edecek biriyle illa ki tanışacaksın. emin ol zaten şuan 30 yaşında olsan buraya bunu bile yazmaz soluğu adliyede alırdın. şimdi boşanmasan bile en fazla üç beş sene sonra boşanacaksın. bundan emin ol.

Sürekli sana git diyen birinin yanında nasıl sessizce kalabiliyosun? Sürekli seni ezen, kadın oldugunu unutturan bir eş.. Ailenize söyledikleri de yanında cabası. Hatayı sizde buluyorum buna bu kadar konusma hakkı verip herseyine sustugunuz icin. Ayrılmak bu kadar zor degil.Siz daha iyilerine layıksınız terbiyenizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…