Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Sakin ama sakının çocuk yapma ilk once bunu kafana köy ve bence ailenle konuş bu durumu geri gelmek istiyorum anlaşamıyoruz diye zaten adam sizi kovup duruyor aklina estikçe. Imam olucak bide hayvan islam dininde kadınlar size allah'ın emanetidir diyor mikrop sirf maas icin imam olmustur o

Nasıl evlendiniz görücü mü ses kaydını kaydet güvenli bir yere ilerde lazım olabilir eşinide çek karşına konuş rest çek susma sen susarsan ana oğul iyice tepene çıkar

Eşiniz birde imam anne hakkı ne kadar önemliyse eşin hakkıda çok önemli dinimizce sana çok kötü davranmış ve seni yıpratmış Allah yardımcın olsun iyi düşün ve iyi karar ver bu arada severek mi evlendiniz daha öncesinde böylemiydi ahhh ne diyeyimm üzme o tatlı canını dua et

Ayıp ya hu. Boşanın. Anneniz babanız hakkında o şekilde konuşması vs. Saygı isteyen en büyük saygısızlık ediyor. Okurken sinirlendim. Daha gençsiniz dikkat edin de bebeğiniz olmasın bunca şeyin ardından.

Bu yazıları okuduktan sonra şok şok şok eşimin ayağını yıkayıp suyunu içesim geldi
Canım çok gençsin çoluk çocuk yokken ayrıl. İlerde çocuk olur dahada zorlaşır herşey. Hakkında hayırlısı Allah yardım etsin ne diyeyim

Adamla görücü usulü mü evlendin? Evlenmeden önce bilmiyor muydun böyle olduğunu?

Mesleğim yok. Ailemi bilemiyorum ama yinede evine sahip çık bizi boşver derler gibime geliyo. Kocama sürekli diyor ki baban seni 2 gün bakar sonra üvey evlat muamelesi görürsün diyor

Madem öyle düşünüyor neden o zaman babanın evine git diyor bu ne perhiz bu ne turşu? Sizi manipüle ediyor ki sizi istediği gibi kullansın ondan başkasına guvenmeyin her zaman sizi istediği gibi ezsin...Sanki siz onun dusmanisiniz karısı değil bu ne ya ? Sizi gerçekten sevmiyor size saygı asla duymuyor. Hatta içten içe nefret ediyor ki annesiyle dedikodunu yapıyor. Isterse pişman olmasın Allah aşkına siz kendinizi kurtarın bırakın onlar .....da bogulsunlar madem sizi gondermeye bu kadar merakli o zaman gidin terkedin. Evlilik dediğin tek tarafın fedakarligi ile olmaz ki yürümez ki olan size olur gencliginize ruh sağlığınıza olur. Ne olur iyi düşünün kendinize sayginiz varsa kendinizi tercih edin...

Sanırım boşanma davası acacakmissiniz hakkınızda hayırlısı olsun Allah yardımcınız olsun

Hayır hiç bi değişiklik yok. Ara sıra arayıp özür diliyor ama duymuyorum bile. Sadece şunu merak ediyorum. Çevremdekiler diyor ki; davayı sen açma bırak onlar açsın diyorlar neden böyle diyorlar acaba bi bilginiz var mı?

Sebebini bilmiyorum ama içimden bi ses senin açman gerektiğini söylüyor

Davayı siz açınca nafaka.talep edemiyosunuz galiba öyle birşey duymuştum yine de bi avukata danışın isterseniz

Davayı siz açınca nafaka.talep edemiyosunuz galiba öyle birşey duymuştum yine de bi avukata danışın isterseniz

davayı açan olmakla nafaka arasında bi bağ yok.

boşanmak isteyen taraf davasını açar. yanlış yönlendirmeyelim.

Benc E onun burnunu sürt direk boşan diyemem ama çek git babangille kimse ailene hakaret edemez anası o kadar kiymetliyse .Şart koş .Akıllansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…