Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Ortada kalmaktan korkuyorsan ailene ses kaydını yolla söyle ben boşanmak istiyorum daha kocama ve kaynanama söylemedim kaydı bilmiyorlar vs. çok tiksindim böyle böyle diye anlat bakalım tepkileri ne olacak ama sana şunu söyliyim ki 4 aylık evli iken bunlar oluyorsa bi 4 yıl sonrasını düşünemiyorum çocuk yapma adam tabi çocuk ister böylelikle elini ayağını hepten bağlıyacak ona ve anasına hepten bağımlı kalacaksın çocuğunuda elinden alıp sana tekmeyi rahat rahat basarlar çünkü çocuğu bırakıp gidemiyeceksin ve o dağın başında iki psikopatla ömrünü çürüteceksin dayanabileceğine inanıyorsan boşanma ama her halikarda bi gün dayanamayacaksın ve sadece yıllarını kaybettiğinle kalacaksın

Bu adam bir de imam (!)
Siz daha neyi bekliyorsunuz gitmek için onu anlamadım?
22 yaşında hayatın baharındasınız?
Okudunuz mu?
Bir mesleğiniz var mı?
Neden tüm kaderinizi bir adamın eline bıraktınız?
Aileniz geldiğinde niye onlarla çekip gitmediniz?
Onu geçtim bu muameleyi gören babanız sizi kolundan tuttuğu gibi niye götürmedi??????

Ah ahh. Nr hayatlar mahvoluyo bu insanlar yüzünden ya. Yazık gunah valla. Ne deyim yavrum Allah yardımcın olsun. ALLAH sabrını versin güzel düşün güzel kararlar al. Net ol.

Hakkaten, benim de sinirim boşalıyor böyle konularda...

Ama kızlar da ilginç değil mi? Daha 20 yaşında nasıl bir evlilik merakı ki, dağbaşı bir yerde, KV ile beraber yaşayacak olmana rağmen gidip 10 yaş büyük biriyle evlenmeyi kabul ediyorsun.?

İnşallah gerçek değildir konu. Böyle bir evliliğe onay vereyen ebeveynler de iş olduğunu sanmıyorum, kaldı ki konu sahibinde boşanacak cesaret hiç yok gibi.

dedikodunun günah olduğunu bilmeyen bir imam, şaşırdım..

sizden sadece 2 yaş büyüğüm. bence ailenize anlatın, arkanızda duruyorlarsa amenna, yoksa kendi çabanızla kurtulun bu insandan

Sonra bu imam camiide hutbe verirken bir gün konu olarak Kadınlarınıza eşlerinize iyi davranın islam bunu emreder der,
bigün kimsenin kalbini kırmayın, kalp kırmak kabe yıkmadan daha günahtır der bigün de kimsenin gıybetini yapmayın gıybet kardeşinin ölü etini çiğnemektir der...
bizde hoca vaaz veriyo diye dinleriz...
eşine hak vermeden sürekli annesinin arkasını kollayan adamla, ailene saygı duymayıp dedikodusunu yapan adamla 1 sn bile durmayın.

Kurtul şu rezil ikiliden
Bir de imam olacak ağzından çıkan küfürlere bak milletin arkasından yaptıkları gıybet bak

Ailene saygisizca sinsi sinsi arkasindan konusan sanada yapiyor baskiyla seni elinde tutuyorlar aklıni kullan sevgi her sey degil hayayina sahip çık kurtar kendini

Maalesef böyle evliliğe onay veren anne ve babalar var. Eğer bir de muhafazakar bir aileyse kızımız evlensin dindar biriyle yuvasını kursun demişlerdir. İyi niyetli düşünmüşler ama yani görmüş gecirmiş insanlar hiç mi kızlarının sonunu düşünemediler? Bu kadar genç bir kız öyle bir yerde kaynana ve kendinden bu kadar büyük adamla nasıl anlaşabilecekti?

Bizde muhafazakarız, ben de çok dindardırım ama kendimden büyük biriyle annem babam evlenmemi istedi diye evlenmezdim ki onlarında böyle bir talebi asla olmadı. Babam kendileri beğenip evlensinler der hep. Allahıma şükürler olsunki, şanslıyım yani. Kızların kaç yaşına geldi evlenmiyor diyenler olsa bile babam bize hiç bir zaman artık evleneceksiniz demez. Babam kendi bilecekleri iş, kendi hayatları diyor.

Daha dün bir konuda erkeklerin genç kadın tercih etmesinin hakkı olduğunu otuzdan sonra kadınların tercih edilmediğini söyleyen kadınlar vardı
İşte bundan tercih ediyorlar genç kadınları
Doğurganlık falan hikaye

Dağın başına almış götürmüş 22 yaşındaki kızı sinsi anasıyla beraber yaşatıyor
Dilediğince küfür edip eziyor her türlü psikolojik şiddeti yaşatıyor
kızın ailesinde de iş yok ki vermişler şu ortama kızlarını
Bundan bir ayak sonrası şiddet zaten

1. öyle adama asla çocuk yapma
2. hemen o evi terket , mahkemede o ses kaydını ortaya koy
3. asla ama asla arkana bakma , bu işin sonu belli , çocuk olup ilerde ayrılacağına , bu işi bitir hayatına devam et , aklını kullan. Otursunlar ana oğul başbaşa , güçlü ol ayakta dur , dizginleri eline al , susma hakkını sonuna kadar savun. Annedir, büyütür diye haklı olcak diye bir mantık yok. Hakkını yedirtme , ne kendini ne aileni ezdirtme. Hemen terket o evi. Ailenle plan yap gizli , gitmeye çalışırken belki engel olmaya çalışabilir.

İstanbuldan ne isiniz var o insanligin yasamadigi yere gittiniz.
Kolay kolay ayril demem kimseye ama bu adamla olmaz.
Allah kolaylik versin ama.bana siz bosanirsiniz gibide gelmedi.
Cocuk yaparsiniz birde belki duzelir diye.
Kavga ederken annesini çagirmaniz gibi belki kavga etmez benle demişsiniz ya

İyi olmak böyle bir şey zaten, çocukların size bir emanet olduğunu bilip, onlar için en doğrusunu istemek, kendi kalıplarını dayatmamak.

Sevindim sizin adınıza :) Allah uzun ömürler versin ailenize.
Aynen, gözünü bizim evde açsın, düşünmesin, sorgulamasın fazla diyorlar. Bir de ne kadar uzun süre sağlıklı olursa, o kadar hizmetimizi görür mantığı da var elbet.

İyi olmak böyle bir şey zaten, çocukların size bir emanet olduğunu bilip, onlar için en doğrusunu istemek, kendi kalıplarını dayatmamak.

Sevindim sizin adınıza :) Allah uzun ömürler versin ailenize.

Amin çok teşekkür ederim. Ne kadar şanslı olduğumun farkındayım. Rabbim annelerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesin, sağlıklı hayırlı ömürler versin onlara.

Sinirlerim bozuldu yine. Dayak yiyen bir kadına kim bilir kocanı nasıl kışkırttın diye tepki veren ve onun hakkında atıp tutanda kadınlar. Aldatılan kadına, ne var canım biz de aldatıldık otur oturduğun yerde bunun için koca boşanmaz diyenlerde kadınlar. Yirmi altılarına gelen kızlara bu evde kaldı bunu kimse almaz diyende yine kadınlar. Ben ne diyeyim nerelere gideyim, bu zihniyet beni öldürecek.

Misal beni bu yaşımdan sonra kim ne yapsınmış, bunu diyenlerde kadınlar. Kesinlikle böylesi kadınlara ben hakkımı helal edebilir miyim bilmiyorum. Evet bir de şey var, bu yaştan sonra çocukta yapamazmışım... Daha 32 yaşındayım... Ben artık diyecek kelime falan bulamıyorum.

Kesinlikle kendi yaşıt kadını zaten kendi anasıyla beraber yaşatamazdı
Onlarda ne yapıyorlar eğitim görmemiş işi olmayan ailesi arkasında olmayan deyim yerindeyse gözü açılmamış kızlar arıyorlar

Gözü açığı kurnaz manasında söylemiyorum hakkını savunacak ezilince hakaret işitince ne oluyor deyip hık diyemeyecek kadına gözü açılmamış diyorlar
Kız zaten 30 - 40 yaşına geldiğinde ya bu duruma alışmış oluyor ya elinde en az 2 çocuk oluyor gidecek yeri olmuyor ya zaten ömründen vereceği vermiş oluyor
Yani iş işten çoktan geçmiş oluyor

Hic cekmek zorunda degilsin kendini dahada uzme orda sadece kv degil kocanda iyi davranmiyor ustelik evliliginin basindan beri. Ana kuzusu alsin oglunu tepe tepe kullansin bde imam olucak

Cebinizde yol paranız varsa eğer ilk otobüse atlayıp dönün ailenizin yanına

Böyle yazınca aradan mutlaka biz eşimle çok mutluyuz yaş farkı var ama Diye örnek veren oluyor
Benim dediğim onlar değil özellikle ben 25 yaş üstü istemem gözü açılmamış olsun falan diyen erkeklerden bahsediyorum

Ne derler hoca verir alkımı kendi yutar salkımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…