Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Ne yapman gerektigini sorman bile sacma.
Yapman gereken belli.Aldigin ses kaydiyla birlikte bosanma dilekceni telefonuna yolla.
Bukadar basit bide imam olcak pis herif.

Şimdi "imam" olduğunu görünce herkes çok daha fazla şey söyleyecek ama en nihayetinde bir erkek. Daha yeni evliymişsiniz. Bence karşına alıp duyduklarını bir bir sor kendisine. Halâ aynı davranış var ise madem ailen de sahip çıkıyor evine dön. Okudunuz mu mesleğiniz var mı bilmiyorum ama 22 yaş hiçbir şey için geç bir yaş değil.

Şimdi annemle konuştum, anlattım. Sabret 1 hafta. Gel inşallah kurtarıcaz seni dedi. Korun çocuk yapma dedi. Eğer olduysa da aldırırız hiç korkma. Onların kahrı çekilmez kızım dedi. Yani suan annem yanımda. Demekki büyük ihtimalle babamda yanımda olacak inşallah. Tüm yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim

Cehennemin dibine kadar yolun var dediği anda o kapıyı çarpıp çıkmayarak en büyük hatayı yapmışsınız.
Sizi kaybetme korkusu yaşamıyorki adam, dan dun ağzına ne gelirse söylüyor.
Alçak eşeğin sırtına bineni çok olur derler...

Şimdi annemle konuştum, anlattım. Sabret 1 hafta. Gel inşallah kurtarıcaz seni dedi. Korun çocuk yapma dedi. Eğer olduysa da aldırırız hiç korkma. Onların kahrı çekilmez kızım dedi. Yani suan annem yanımda. Demekki büyük ihtimalle babamda yanımda olacak inşallah. Tüm yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim
Geceden beri aklımdasın ... allah yardımcın olsun kardeşim

Annenle nasil konustun? Yalniz kalabiliyor musun
Annesiyle beraber camiye gittiler. Gece olunca evde gizli gizli konuşuyorlar. Sabahları camiye gidip konuşuyorlar. Annemle de telefonda konuştum

Annesiyle beraber camiye gittiler. Gece olunca evde gizli gizli konuşuyorlar. Sabahları camiye gidip konuşuyorlar. Annemle de telefonda konuştum
Şimdi neden gelemiyor annenler? Çat kapı gelsinler olmaz mı?

Annenizin “eğer olduysa aldırırız korkma” sözüne güvenip hamile kalmazsınız inşallah

Çünkü aldırmak için kocanızın onayı ve imzası gerekiyor.

Annenizin “eğer olduysa aldırırız korkma” sözüne güvenip hamile kalmazsınız inşallah

Çünkü aldırmak için kocanızın onayı ve imzası gerekiyor.
Hayır tabiki de. Zaten nasıl ilişkiye girerim onu bile bilmiyorum. Sadece 1 hafta oyalamam gerekiyor

Karaktersiz herif. Birde millete namaz kildiriyor utanmadan. Bu evliligi surdurmenin bir mantigi yok arkadasim arkanizdan boyle konusam adamla bir omur ayni yastiga bas koyamazsiniz dert sahibi olursunuz. Yasin daha cok kucuk kendine yeni bir hayat kur. Oda anasiyla yasasin.

Hakkında hayırlısı insallah. Ordan kurtulmani cok isteriz. Daha cok gençsin.

Mideniz neden bulanıyor, umarım hamile değilsinizdir

1 hafta önce adetim bitti. Ondan sonra 2 kere ilişkiye girdik. Heralde hamile değilimdir. Burda yaşlı bi teyze yarın eczeneye gidecekmiş. Kocamdan gizli ona doğum kontrol hapı aldırcam
Doğum kontrol hapı ilk ay korumuyor ama ek koruma gerekiyor

X