- 5 Temmuz 2019
- 300
- 338
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asla öyle bişey düşünmüyorum.. Çocuk olursa çocuğumuda yanlarına çekip her türlü çocuğun yanında beni ezeceklerini biliyorumBu arkadas bence cocuk olunca düzelir kafası olan bi hanım...
Geceden beri aklımdasın ... allah yardımcın olsun kardeşimŞimdi annemle konuştum, anlattım. Sabret 1 hafta. Gel inşallah kurtarıcaz seni dedi. Korun çocuk yapma dedi. Eğer olduysa da aldırırız hiç korkma. Onların kahrı çekilmez kızım dedi. Yani suan annem yanımda. Demekki büyük ihtimalle babamda yanımda olacak inşallah. Tüm yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsunGeceden beri aklımdasın ... allah yardımcın olsun kardeşim
Annenle nasil konustun? Yalniz kalabiliyor musunÇok teşekkür ederim. Allah razı olsun
Annesiyle beraber camiye gittiler. Gece olunca evde gizli gizli konuşuyorlar. Sabahları camiye gidip konuşuyorlar. Annemle de telefonda konuştumAnnenle nasil konustun? Yalniz kalabiliyor musun
Şimdi neden gelemiyor annenler? Çat kapı gelsinler olmaz mı?Annesiyle beraber camiye gittiler. Gece olunca evde gizli gizli konuşuyorlar. Sabahları camiye gidip konuşuyorlar. Annemle de telefonda konuştum
Şimdi annemle konuştum, anlattım. Sabret 1 hafta. Gel inşallah kurtarıcaz seni dedi. Korun çocuk yapma dedi. Eğer olduysa da aldırırız hiç korkma. Onların kahrı çekilmez kızım dedi. Yani suan annem yanımda. Demekki büyük ihtimalle babamda yanımda olacak inşallah. Tüm yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim
Hayır tabiki de. Zaten nasıl ilişkiye girerim onu bile bilmiyorum. Sadece 1 hafta oyalamam gerekiyorAnnenizin “eğer olduysa aldırırız korkma” sözüne güvenip hamile kalmazsınız inşallah
Çünkü aldırmak için kocanızın onayı ve imzası gerekiyor.
Öyle bi anda gelebilecekleri bi yer değil. Ayrıca bence de böyle olması daha makulŞimdi neden gelemiyor annenler? Çat kapı gelsinler olmaz mı?
Şimdi annemle konuştum, anlattım. Sabret 1 hafta. Gel inşallah kurtarıcaz seni dedi. Korun çocuk yapma dedi. Eğer olduysa da aldırırız hiç korkma. Onların kahrı çekilmez kızım dedi. Yani suan annem yanımda. Demekki büyük ihtimalle babamda yanımda olacak inşallah. Tüm yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim
Doğum kontrol hapı ilk ay korumuyor ama ek koruma gerekiyor1 hafta önce adetim bitti. Ondan sonra 2 kere ilişkiye girdik. Heralde hamile değilimdir. Burda yaşlı bi teyze yarın eczeneye gidecekmiş. Kocamdan gizli ona doğum kontrol hapı aldırcam
Zaten teyze de alamamış. Recete istemişlerDoğum kontrol hapı ilk ay korumuyor ama ek koruma gerekiyor