Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

G
Bir de imam dimi bu adam Allah böylelerinden korusun şimdi bu rezil adam fetvada veriyordur millete cidden mide bulandırıcı. Canım severek mi evlendi, hiç tanışma zamanınız oldu mu?
Görücü usulu oldu. 2 ay tanışma oldu. Ben o iki ayda bitirdim. Gerek yok dedim. Ama babam çok istiyodu. Oda çok ağladı. Ama salak kafam. Neyse

Konuyu okumayı yarıda bıraktım sinirim bozuldu. Cuma vakti günaha girmek istemiyorum ama olmaz olsun böyle imam!

G

Görücü usulu oldu. 2 ay tanışma oldu. Ben o iki ayda bitirdim. Gerek yok dedim. Ama babam çok istiyodu. Oda çok ağladı. Ama salak kafam. Neyse
Bir yuva kolay kurulmuyor ki kolay yıkılsın yanlış anlama ama böyle bir adamla ömür geçer mi? İyi düşün karar ver. Bende 22 yaşındayım beni çok kıran ilişkim oldu ve onca yıla rağmen ayrıldım çünkü önümde koskaca bir ömür var bunu biliyordum sende bunun farkına var. Yeniden bir okul bile okuyabilirsin çok şey kaybetmedin inan. İnşallah her şey gönlünce olur.

Daha 22 yaşında hayatının baharındasın. Senin yerinde olsam bir müddet huyuna giderim. Eşek gibi oturur ders çalışırım. Ya KPSS'ye,ya üniversite sınavına hazırlanırım. Kazanır çeker giderim. Anasıyla sabahlara kadar oturup çekirdek çitlesin dedikodu yapsın.

He giderken caminin kapısına kocaman bu imamın ardında namaz kılmayın ey cemaat diye yazı bırakırım. Ben şahsen hoparlörlerden duyuru yaparım ama o kadar abartma sen.

Ya resmen boşanmak istemiyorsun bahanelerine bak. Çek o zaman bunları ayrıca ses kaydına da takılma bırakıp gidecek göz yok sende... Ailen p ses kaydıyla seni prda bırakmaz biliyorsun ama işine gelmiyor sanırım

Çocuk istiyo. Istemiyorum desemde dinlemez
Siz pilli bebek misiniz?
istemedikten sonra zorla mı çocuk yapacak?
Ayrılmak istemiyorsanız şu kocanızı adam edin.
Annesi o evden gitmeli..Yok adam hala sizi kaybetmekten, boşanmaktan çekinmiyorsa ailenizin evine gidin boşanmak istediğinizi söyleyin.

Adam etmeye falan uğraşmıcam. Çünkü olmaz, boşanıcam

Okurken kanım dondu daha çok gençsin şükürki böyle erkenden gerçek yüzlerini görmüşsün .hiç vakit kaybetme arkadaşm.böylesine ömrünü nasl feda edersin. Kaç git ailenin yanına ses kaydınıda ailene dinlet ayrıca mahkemede de lazm olur silme sakın.

Öyle bi düşüncem yok. Boşanıcam

Ya bu konu bana çok tanıdık geliyor eski konulara bakmadım da, dağ başında oturulan bir ev, imam bir eş, kv ile sürekli sıkıntı, aynı konuyu daha önce de okuduğuma eminim....

Sonuna kadar okudum vee böyle bi adam ve kadınla ömrünü çürütme canım sakın balık baştan kokar sakın hamile fln kalma hiç altından kalkamazsın hiç uzatma sana değer vermeyen bi adamla yolunu uzatma oldumu canım çok gençsin ve daha iyi tecrübelerinde olur inşallah

Ya bu konu bana çok tanıdık geliyor eski konulara bakmadım da, dağ başında oturulan bir ev, imam bir eş, kv ile sürekli sıkıntı, aynı konuyu daha önce de okuduğuma eminim....
Bilmiyorum. Ben ilk kez yazıyorum

Hepsini okudum sana şunu diyeyim senin gitmeyeceğini bildiği için sürekli seni azarlayıp git diyor ve sende bence bir ders vermelisin birde ses kaydını silme b3mce olurda onu hakli çıkarırlarsa dinlet

evinde yaşayacağın hiç bir durum bundan beter olamaz. genceciksin, hayat yeni başlıyor. şu yaşında inanki yapamayacağın hiç bir şey yok,biraz sabır,dirayet.hiç düşünme. ama fevri davranma. huylarına git. annenin evine gittiğin zaman dönme ve direk davanı aç.anne oğul kalan ömürlerinde bolca konuşup kendilerine yeni bir bedava hizmetçi arasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…