bu arada görümce rahatsızlanınca anne baba kardeş maaile gitmeleri ne alaka onuda anlayamadım sankı çok lazım her biri kalkmış gidiyor
neden inmeyim bu konunun başlangıcı zaten o derin konular değil mi?
burada kimse hamile kadına dayak atmaya çalışan kayınvalideyi haklı bulmuyor ki ohh iyi yaptı demiyor ki
ama konuyu bu hale getiren kişi konu sahibi
insanlar 4 ayda karşıda ki kişi nasıl davranır neler yapar öğrenir yani öğrenmesi lazım
eşi gelmiş yalvarmış kayınpederi gelmiş yalvarmış karşı komşu gelmiş yalvarmış nasıl bi inat ki bu
hele anneyi arayıpta anne beni evde yalnız bıraktılar diye arayıp şikayet etmesine aklım almıyor
bebek bekliyor ama hala davranışları çocuk gibi
bi inat yüzünden anneye küfürleredilmiş hakaretler havada uçuşuyor koca ayılıp bayılıyor kayınvalide gelini tartaklıyor sonra hiç bişi olmamış gibi öpüp barışılıyor
böyle evlilikler yüzünden resmen bekarların gözü korkuyor
karnında ki bebeği düşünmeyen insan kendisi ki
yine diyorum bi insan ne yaparsa kendine yapar
ben yargılamıyorum ama hayatta bu kadar basit değil
ben kocamı çok seviyorum onun için ölürüm gerekirse cadı kaynanayla aynı evde yaşarım değil ki
ben şimdi kalkıp ayy kaynanaya bak ne terbiyesiz insan böyle mi davranır dersem karşıdaki kişiyi kandırmış olmaz mıyım
canım 4 ayda kayınvalıdenın nasıl psikopat olduğunu anlarsın
e karşındakine göre davranırsın değil mi?
deli olan bir insanla nasıl konuşursun? normal olan insanla nasıl konuşursun?
deli gelse sana küfretse sende ona mı edeceksin?
mesele bu bence...
herkes kendini bilecek...
kadın küfrediyor o da ona küfrediyor ee ne olacak sonra tabiki kaınvalide kendi mantığınca 1 adım üstün birşey yapmali kı altta kalmasın..
koca araya girmese gelinde kayınvalıdeye vurur bu mantıkla
bu arada görümce rahatsızlanınca anne baba kardeş maaile gitmeleri ne alaka onuda anlayamadım sankı çok lazım her biri kalkmış gidiyor
yazik ya.... Buraya konu acip destek bekledi.... :)) Biz de kayin validen asagi kalmadik.....:))
Burda asil suclu olan o görümce.
Bence hepsini planladi, yengesinin korktugunu bile bile bütün aileyi topladi
hastaneye götürdü bir tek gelini biraktilar evde.
Keşke görümce o salıncağı binmeseydi....
Taa pikniğe gitmeden önce planlamıştır nazlı bebek görümce.
Bir düşeyim gelin evde kalsın kafayı yesin demiştir omuriliğini incitme pahasına :)
Olurmu ? Kizin kolu morarmis , Maaile olmadan saglikci arkadaslarimiz nasil müdahale eder. Orada düsse bayilsa , kaldiracak en az 4-5 kisi lazim.
Çok doğru tespit.
Evde korkak birini bırakabilecek kadar önemli bir durum değil.
Ve ne krizlere yol açtı üstelik.
Keşke görümce o salıncağı binmeseydi....
Taa pikniğe gitmeden önce planlamıştır nazlı bebek görümce.
Bir düşeyim gelin evde kalsın kafayı yesin demiştir omuriliğini incitme pahasına :)
Ebru şaka mı yaptın ciddi miydin ?
ya işte şimdi bu hasta yakını doktor saldırıları bir nebze açıklanabilir oluyor sebepleri açısından..
psikopata bağlayıp geliyorlar demek ki
biz de normal insan psikolojisi diye düşünüyoruz
ama bu bi komploydu, mahsus bindi
Seni sevdiğimi biliyordun di mi....