Kaynanam ne bu evde huzur veriyor nede oğlundan ayrılmayı kabul ediyor, ne yapacağım?

bu arada görümce rahatsızlanınca anne baba kardeş maaile gitmeleri ne alaka onuda anlayamadım sankı çok lazım her biri kalkmış gidiyor

Konuyu okudum. Gerçekten çok üzücü. Büyük büyüklüğünü, küçük küçüklüğünü unutmuş yaşananlar esnasında. Olan eşe olmuş. Ayrıca değinmeden geçemeyeceğim konu sahibi içini dökmüş, rahatlamak için bizimle paylaşmış. Fakat yorumlardan sonra (bir de kaprisli olduğunu düşünürsek) tekrar bir hüzne uğramıştır sanırım. Ne diyeyim Allah yardımcısı olsun..

Burda asil suclu olan o görümce.
Bence hepsini planladi, yengesinin korktugunu bile bile bütün aileyi topladi
hastaneye götürdü bir tek gelini biraktilar evde.

bu arada görümce rahatsızlanınca anne baba kardeş maaile gitmeleri ne alaka onuda anlayamadım sankı çok lazım her biri kalkmış gidiyor

Çok doğru tespit.
Evde korkak birini bırakabilecek kadar önemli bir durum değil.
Ve ne krizlere yol açtı üstelik.
Keşke görümce o salıncağı binmeseydi....

yazdıklarınıza birebir katılıyorum.Dediğim gibi konu sahıbı sanırım tecrubesız,yenı evlı sonuçda...gereksız yere nazda yapmıs trıpte.Benım takıldıgım tek konu kayınvalıdenın yaptıgı terbıyesizlik.Yaptıkları yenılenır yutulunur gibi degil.büyük konuşmayayım ama ben kaldıramam bu durumu.kızdıgım tek nokta bu.yoksa konu sahıbını asla haklı bulmuyorum.sadece konu sahıbını gunah keçisi yapmak hata olur olur diye düşündüm.beni yanlış anlamayın lütfen kimse ile polemiğe filan girmek istemem,benim düşüncelerim böyle işte...

Olurmu ? Kizin kolu morarmis , Maaile olmadan saglikci arkadaslarimiz nasil müdahale eder. Orada düsse bayilsa , kaldiracak en az 4-5 kisi lazim.

Omuriliği zedelense,görümce felç kalsa falan da hastaneye gidemeyecek evde yalnız kalmasın diye kızımız.
Kocaya gitmek kolay,çocuk yapmak kolay,kayınvalideyle küfürleşmek kolay ama evde yalnız kalmak çok korkunç birşey.
Birlik evlenen kızların bu artistliğini anlamıyorum illa ezilmeleri gerekmiyor eve ama insan kendi anne-babasıyla bile anlaşamazken elin evine gidip yerleşiyorsun.
Bir de afralar-tafralar yapıyorsun karşındaki de edepsizse(kayınvalide) dövüyor işte
Kaynpeder acıdım sadece adam yalvarıyor kıza ne mecburiyeti varsa,cidden iyi adamlar da var bu dünyada.

Burda asil suclu olan o görümce.
Bence hepsini planladi, yengesinin korktugunu bile bile bütün aileyi topladi
hastaneye götürdü bir tek gelini biraktilar evde.

Taa pikniğe gitmeden önce planlamıştır nazlı bebek görümce.
Bir düşeyim gelin evde kalsın kafayı yesin demiştir omuriliğini incitme pahasına :)

Keşke görümce o salıncağı binmeseydi....

Ebru şaka mı yaptın ciddi miydin ?

Taa pikniğe gitmeden önce planlamıştır nazlı bebek görümce.
Bir düşeyim gelin evde kalsın kafayı yesin demiştir omuriliğini incitme pahasına :)

Ne kadar sistematik, ne kadar planlı bir aile. Aklım almıyor doğrusu:26:

Olurmu ? Kizin kolu morarmis , Maaile olmadan saglikci arkadaslarimiz nasil müdahale eder. Orada düsse bayilsa , kaldiracak en az 4-5 kisi lazim.

ya işte şimdi bu hasta yakını doktor saldırıları bir nebze açıklanabilir oluyor sebepleri açısından..

psikopata bağlayıp geliyorlar demek ki

biz de normal insan psikolojisi diye düşünüyoruz

Bi kez ben acillik olmuştum, kolumu böcek ısırdı ama yeri göğü inletiyorum o kadar kötüyüm(?) Tüm sülale benimle acile gelmek zorunda kalmıştı belki öyle bişidir

ya işte şimdi bu hasta yakını doktor saldırıları bir nebze açıklanabilir oluyor sebepleri açısından..

psikopata bağlayıp geliyorlar demek ki

biz de normal insan psikolojisi diye düşünüyoruz

baksana insanlar evde yolda neler yaşıyormuş haberimiz yokmuş

gecen gün babamla nisan meselesini konusurken bana aynen sunu söyledi:"kizim biz nasil senin annen babansak, esinin annesi babasida senin icin yöle olmali. sen bize nasil davraniyorsan nasil hizmet ediyorsan onlarada ayni sekilde davran ki aranizda bi sogukluk bi gerginlik olmasin"

tabi bu kv kv´ye degisir farkindayim yani

bence ortada ciddi rahatsızlıklar var..

-hastaneye gidilecek gelin evde yalnız kalamıyor ama yeri gelince de ayrı eve çıkmak istiyor.o zaman yalnızlık korkusu geçecek sanırım..

-eğer görümce gerçekten ilgli çekmek için hastaneye gidiyorsa zaten bu başlı başına bi sorun,gelinin bunu kıskanması ise tam tez konusu

-eş Maaşallah herşeyde bi sinir krizi olayı var,insan azıcık da güçlü olur dik durur

-k.valide ne dediğini bilmiyor ama nazla gelini nereye kadar

-k.peder etkisiz eleman zaten,sindirmişler adamı yazık

-anne her olaya dahil,içişleri bakanı mübarek

şimde böyle anormal bir ortama bi bebe geliyor işte ona çok üzüldüm.topluca bir terapiye ihtiyaçları var bence..

hadi bir talihsizlik yaşadınız korktuğunuz halde evde yalnız kaldınız annenizi aramanız bombanın fitilini ateşlemek olmuş. Annenizde kayınvalidenizi aramış o sıkıntılı ortamda oh ne ala seyreyle cümbüşü.. üzgünüm ama sorunun çıkış noktası sizle alakalı bence özür dilemeniz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…