olayi bu kadar derinlere indirme...hepimiz o kadar dogru sekilde yasiyoruzki bu kadar ayrintili dusunuyoruz degil mi? ya ne olursa olsun,farketki konu sahibi gunahkar,yalanci ne bilim dunya kotusu.bu yuzden yinede kayinvalidesi tarafindan yapilanlar dogrumu oluyor.Anneye kufur edilmis,hamile kadina el kaldirilmis konu bu burada.Benim takildigim yer burasi.Insanlari yargilamak yerden yere vurmak kolay.yapmayalim bunu lutfen.Konu sahibi bunlari okuyunca bile ne kadar uzulcek dusunsenize..karnindaki bebek bile etkilenecek bundan.
ee o zaman korkmayacak,
şimdi korktu çünkü görümceyi hastaneye götürdüler
ahaaha o da ayrı bi konu
artık annesini çağırır o da damada kızar işe gitme kızımı yanlız bırakma diye
Hala görümceye " nazlı bebek " diyor ya,hastaneye gitmek için gelinden izin alacak görümce.
Evde yalnız kalamayan ana kuzuları kocaya varmasın bir zahmet evlilik bu kolay değil,yalnız kalıyorsun bazen gece eşini bekliyorsun.
Madem yaşın ergin değil,madem korkuyorsun evlenmeyeceksin,evliliği ilk ay yapılan aktiviteden(çocuk yapmak ) ibaret sanıyorlar.
Şimdi sorsan yanlışlıkla hamile kalınmıştır şu kk'da normal yolla seviştik hamile kaldım diyen bir tek insan evladı görmedim.
Herkes kazara kalmış!
Kimseye acımıyorum kınamıyorum da zerre kadar da üzülmedim ne yalan söyleyeyim.
Evlen ilk aydan hamile kal,görümce hasta oldu hastaneye gidiliyor diyekocaya çemkir,kayınpederi tersle, anneni ara evi terket,sonra dayağı ye ,otur.
Bu davranışların devamında ne yaşanırdı ki daha ne yaşanabilirdi.
Yaşanması gereken sıralama yaşanmış.
Benim de oğlum rahatsız olsa düşse yerlerde bayılsa görümce hasta oldu diye oğluma surat yapan gelini yolarım.
Hımmm sen ilgi kaybı yüzünden oldu diyorsun, ben hala evde kalma fobisi olduğunu düşünüyorum
bence var ya konu sahibi kadar da annesinde hata var. benim kizim arayip bana esini ve ailesini sikayet etmis olsa bu durumda, ben damadimi aramam. o niye bisey bilmeden hemen aramis?
sen çok iyimsersin
o yüzden her seferinde diyorumki yeni evlenenler hemen çocuk yapmasınlar.....
ilk önce evlilik hayatına alışsınlar, yavaş yavaş sorumluluğu öğrensinler ondan sonra çocuk.
Melek gibi bir insanım ben cünkü
Aslında ortalığı karıştıran bebek ve annesi.
Melek gibi bir insanım ben cünkü
Edit; ben de kendimi Müge Anlı gibi hissetmeye başladım
hayır olur mu canım
bebek bu mutlu aşkımızın meyvesi
hemen yapılır özellikle kötü giden evliliğin kurtarıcısıdır
onun ne şekilde yetiştiğinin bi önemi yoktur
olayi bu kadar derinlere indirme...hepimiz o kadar dogru sekilde yasiyoruzki bu kadar ayrintili dusunuyoruz degil mi? ya ne olursa olsun,farketki konu sahibi gunahkar,yalanci ne bilim dunya kotusu.bu yuzden yinede kayinvalidesi tarafindan yapilanlar dogrumu oluyor.Anneye kufur edilmis,hamile kadina el kaldirilmis konu bu burada.Benim takildigim yer burasi.Insanlari yargilamak yerden yere vurmak kolay.yapmayalim bunu lutfen.Konu sahibi bunlari okuyunca bile ne kadar uzulcek dusunsenize..karnindaki bebek bile etkilenecek bundan.
Hala görümceye " nazlı bebek " diyor ya,hastaneye gitmek için gelinden izin alacak görümce.
Evde yalnız kalamayan ana kuzuları kocaya varmasın bir zahmet evlilik bu kolay değil,yalnız kalıyorsun bazen gece eşini bekliyorsun.
Madem yaşın ergin değil,madem korkuyorsun evlenmeyeceksin,evliliği ilk ay yapılan aktiviteden(çocuk yapmak ) ibaret sanıyorlar.
Şimdi sorsan yanlışlıkla hamile kalınmıştır şu kk'da normal yolla seviştik hamile kaldım diyen bir tek insan evladı görmedim.
Herkes kazara kalmış!
Kimseye acımıyorum kınamıyorum da zerre kadar da üzülmedim ne yalan söyleyeyim.
Evlen ilk aydan hamile kal,görümce hasta oldu hastaneye gidiliyor diyekocaya çemkir,kayınpederi tersle, anneni ara evi terket,sonra dayağı ye ,otur.
Bu davranışların devamında ne yaşanırdı ki daha ne yaşanabilirdi.
Yaşanması gereken sıralama yaşanmış.
Benim de oğlum rahatsız olsa düşse yerlerde bayılsa görümce hasta oldu diye oğluma surat yapan gelini yolarım.
canım 4 ayda kayınvalıdenın nasıl psikopat olduğunu anlarsın
e karşındakine göre davranırsın değil mi?
deli olan bir insanla nasıl konuşursun? normal olan insanla nasıl konuşursun?
deli gelse sana küfretse sende ona mı edeceksin?
mesele bu bence...
herkes kendini bilecek...
kadın küfrediyor o da ona küfrediyor ee ne olacak sonra tabiki kaınvalide kendi mantığınca 1 adım üstün birşey yapmali kı altta kalmasın..
koca araya girmese gelinde kayınvalıdeye vurur bu mantıkla
bende hamile bir bayan olarak seni tartaklamasına çok sinir oldum
bence o aileden olabılecegınız kadar uzak olun.
sanki bebek kendisi mükemmel dört dörtlük yaa..
konu sahibi bu kadar elestiriye dayanamadi offline oldu...........
isabetli bir karar