Kaynanam ne bu evde huzur veriyor nede oğlundan ayrılmayı kabul ediyor, ne yapacağım?

Hala görümceye " nazlı bebek " diyor ya,hastaneye gitmek için gelinden izin alacak görümce.
Evde yalnız kalamayan ana kuzuları kocaya varmasın bir zahmet evlilik bu kolay değil,yalnız kalıyorsun bazen gece eşini bekliyorsun.
Madem yaşın ergin değil,madem korkuyorsun evlenmeyeceksin,evliliği ilk ay yapılan aktiviteden(çocuk yapmak ) ibaret sanıyorlar.
Şimdi sorsan yanlışlıkla hamile kalınmıştır şu kk'da normal yolla seviştik hamile kaldım diyen bir tek insan evladı görmedim.
Herkes kazara kalmış!
Kimseye acımıyorum kınamıyorum da zerre kadar da üzülmedim ne yalan söyleyeyim.
Evlen ilk aydan hamile kal,görümce hasta oldu hastaneye gidiliyor diyekocaya çemkir,kayınpederi tersle, anneni ara evi terket,sonra dayağı ye ,otur.
Bu davranışların devamında ne yaşanırdı ki daha ne yaşanabilirdi.
Yaşanması gereken sıralama yaşanmış.
Benim de oğlum rahatsız olsa düşse yerlerde bayılsa görümce hasta oldu diye oğluma surat yapan gelini yolarım.

neden inmeyim bu konunun başlangıcı zaten o derin konular değil mi?

burada kimse hamile kadına dayak atmaya çalışan kayınvalideyi haklı bulmuyor ki ohh iyi yaptı demiyor ki

ama konuyu bu hale getiren kişi konu sahibi

insanlar 4 ayda karşıda ki kişi nasıl davranır neler yapar öğrenir yani öğrenmesi lazım

eşi gelmiş yalvarmış kayınpederi gelmiş yalvarmış karşı komşu gelmiş yalvarmış nasıl bi inat ki bu

hele anneyi arayıpta anne beni evde yalnız bıraktılar diye arayıp şikayet etmesine aklım almıyor

bebek bekliyor ama hala davranışları çocuk gibi

bi inat yüzünden anneye küfürleredilmiş hakaretler havada uçuşuyor koca ayılıp bayılıyor kayınvalide gelini tartaklıyor sonra hiç bişi olmamış gibi öpüp barışılıyor

böyle evlilikler yüzünden resmen bekarların gözü korkuyor

karnında ki bebeği düşünmeyen insan kendisi ki

yine diyorum bi insan ne yaparsa kendine yapar

ben yargılamıyorum ama hayatta bu kadar basit değil

ben kocamı çok seviyorum onun için ölürüm gerekirse cadı kaynanayla aynı evde yaşarım değil ki

ben şimdi kalkıp ayy kaynanaya bak ne terbiyesiz insan böyle mi davranır dersem karşıdaki kişiyi kandırmış olmaz mıyım

ee o zaman korkmayacak,
şimdi korktu çünkü görümceyi hastaneye götürdüler

Hımmm sen ilgi kaybı yüzünden oldu diyorsun, ben hala evde kalma fobisi olduğunu düşünüyorum

ahaaha o da ayrı bi konu

artık annesini çağırır o da damada kızar işe gitme kızımı yanlız bırakma diye

Ya da işe giderken kızımı da götür :)

Daha güzel ifade edilemezdi

bence var ya konu sahibi kadar da annesinde hata var. benim kizim arayip bana esini ve ailesini sikayet etmis olsa bu durumda, ben damadimi aramam. o niye bisey bilmeden hemen aramis?

bence var ya konu sahibi kadar da annesinde hata var. benim kizim arayip bana esini ve ailesini sikayet etmis olsa bu durumda, ben damadimi aramam. o niye bisey bilmeden hemen aramis?

Aslında ortalığı karıştıran bebek ve annesi.

sen çok iyimsersin

Melek gibi bir insanım ben cünkü

Edit; ben de kendimi Müge Anlı gibi hissetmeye başladım

o yüzden her seferinde diyorumki yeni evlenenler hemen çocuk yapmasınlar.....
ilk önce evlilik hayatına alışsınlar, yavaş yavaş sorumluluğu öğrensinler ondan sonra çocuk.

hayır olur mu canım

bebek bu mutlu aşkımızın meyvesi

hemen yapılır özellikle kötü giden evliliğin kurtarıcısıdır

onun ne şekilde yetiştiğinin bi önemi yoktur

hayır olur mu canım

bebek bu mutlu aşkımızın meyvesi

hemen yapılır özellikle kötü giden evliliğin kurtarıcısıdır

onun ne şekilde yetiştiğinin bi önemi yoktur

tamamda zamansız meyve..tam pişmemiş

canım 4 ayda kayınvalıdenın nasıl psikopat olduğunu anlarsın

e karşındakine göre davranırsın değil mi?

deli olan bir insanla nasıl konuşursun? normal olan insanla nasıl konuşursun?

deli gelse sana küfretse sende ona mı edeceksin?

mesele bu bence...

herkes kendini bilecek...

kadın küfrediyor o da ona küfrediyor ee ne olacak sonra tabiki kaınvalide kendi mantığınca 1 adım üstün birşey yapmali kı altta kalmasın..

koca araya girmese gelinde kayınvalıdeye vurur bu mantıkla

Kanimca, ortada tam olarak hakli birisi yok! Kayinvaliden sana her ne kadar sert ciktiysa, annene hakaret ettiyse bile, sen sakin kalsaydin keske... bosuna dememisler 'sana tas atana, sen ekmek at' diye.. etme bulma dünyasi, allaha havale et!

Esin zaten aranizdaki anlasmamazliklari biliyor, okudugum kadariylada senin arkanda zaten. Ne gerek vardi bunca tan tanaya?
Her ufak tartismanizda Anneni aramayida birak bence, kadin ne yapsin?! Arayipta ne oldu?! Olaylarin ne hale geldigini gördün..

Umarim burada yazilanlardan kendine biraz olsun Ders cikarirsinda, birdahaki Olaylari bukadar abartip, ortaligi Alevlendirmessin.

Söylemek istediğim herşeyi söylemişsiniz valla bravo. Özellikle de bold yaptığım kısım! Doğru söze ne hacet. Bide gelmiş burada konu açıyor. Yazık o eşe. Başı yanmış ki ne yanmış..

kaynana psikopatsa ve gelin ona aynı şekilde karşılık veriyorsa, mantığımızı kullansak hangi sonuca varıyoruz?
al birini vur ötekine..

bende hamile bir bayan olarak seni tartaklamasına çok sinir oldum
bence o aileden olabılecegınız kadar uzak olun.

Canım ya neden kendi kendine evde kalamiyorsun? Yazık değil mı sana bunun bir tedavisi olmalı ve insanın her an etrafında biri olacak değil ya .. Hadi sen ilk önce saçma bir alinganlik yaptın eşinle gitmedin ...

Zaten gebesin saglıgın yerinde iken hastane ortamında olman zaten cok da steril değil. Griplisi nezlelisi gitmen cok da lazım değilmiş zaten ailecek gidiliyormus bir de orada senin ne isin var.. Her şey buraya kadar normal ev içerisinde olabilecek durumlar..

Sen hafif alınmışsin kayınvaliden de ortada bir hastane durumu var sabırsız davranıp hadi gidelim demiş

Anneni neden arayıp bir de o kadıncağızı ortaya atıyorsun.. Burdan sonra kaos başlıyor tabii.. Önce sen hatalisin cok üzgünüm ama sonrasında da annen.. Ben annemden ayriyim icim sızlıyor keske aynı sehir de olsayı bırak aynı ulkede olabilsek diye

Evimde kavga da ederim esime kızarım küserim darılırım ama bunlardan anneme ne ... Ben anlatmasam da o benim sesimden anlar , anneler bilir fark eder üzeri kapalı sinirliyim gerginim der kestirir atarım

Sen anneni aramamış olsa idin annen eşini aramayacaktı ve olay bu kadar buyumuyecekti yazık olmadı mı sindi esine.. Hem araba kullanıp hem hastaneye gider iken hatta ve hatta kendi annesi babası bacısı yanında iken mahcup olmadı mı?

Niye aileleri karsı karşıya getirdin ki! Niye eşinle anneni yüz göz ediyorsun ki

Şahsen ben aynı durumda olsam anneme de rica ederdim sakın arama diye hadi aradın bari biraz konuşalım ben sakinleseyim anne beni sakinlestirir mısın desen olmaz miydi

Kimse mantar değil ağaç kovugunda bitmedi tmm da her seyin bir sınırı var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…