Kaynanam ne bu evde huzur veriyor nede oğlundan ayrılmayı kabul ediyor, ne yapacağım?

konu sahibi nerde?

benim şöyle bir fikrim var

yanlız kaldığında kk'cek sırayla sana gelelim

hem pasta börek yeriz,hem de sen yanlız kalmamış olursun

:KK1:

Bi kez ben acillik olmuştum, kolumu böcek ısırdı ama yeri göğü inletiyorum o kadar kötüyüm(?) :KK70: Tüm sülale benimle acile gelmek zorunda kalmıştı belki öyle bişidir :KK70:

Yani öyle bir anlatılıyor ki parka gidiyorlar sanki.
Hastane zaten sıkıcı,ilaç kokularının olduğu,acılaırn olduğu biryer.
Kim fantazi için hastaneye gider ki ?
Herkes mecburiyetten gidiyor.
Anne kızının yanında gitmiş,oğlan arabayı kullanıyor,kayınpeder erkek sıfatıyla gitmiş galiba.
Kim niye giderse gitsin,ben 3 aylık hamile kadın olsam,alırım elime kumandayı meyveyi takılırım yaa..
Ne işim var hastanede :KK76:

Anne kızının yanında gitmiş,oğlan arabayı kullanıyor,kayınpeder erkek sıfatıyla gitmiş galiba.
Kim niye giderse gitsin,ben 3 aylık hamile kadın olsam,alırım elime kumandayı meyveyi takılırım yaa..

Bu kadar kalabalık gitti diye sevinmesi bile lazımdı. Haklısınız..

valla he ben olsam bende öyle yaparim heralde :KK1:
zaten cocuk dogunca cok kalicak hastanede

bence ortada ciddi rahatsızlıklar var..

-hastaneye gidilecek gelin evde yalnız kalamıyor ama yeri gelince de ayrı eve çıkmak istiyor.o zaman yalnızlık korkusu geçecek sanırım..

-eğer görümce gerçekten ilgli çekmek için hastaneye gidiyorsa zaten bu başlı başına bi sorun,gelinin bunu kıskanması ise tam tez konusu

-eş Maaşallah herşeyde bi sinir krizi olayı var,insan azıcık da güçlü olur dik durur

-k.valide ne dediğini bilmiyor ama nazla gelini nereye kadar

-k.peder etkisiz eleman zaten,sindirmişler adamı yazık

-anne her olaya dahil,içişleri bakanı mübarek

şimde böyle anormal bir ortama bi bebe geliyor işte ona çok üzüldüm.topluca bir terapiye ihtiyaçları var bence..

Eger gec kalmasaydi Bebegi bile aldirmayi düsünmüs baksana.
Ne kadar kendini düsünen bencil bir Anne!!!!

Son düzenleme:

Bu yorumdan es erkek sinifina daha girememis onu anladim.

olmaz görümce hiç bi konuda ön planda olmamalı

gerekirse bütün aile ve apartman sakinleri yalvarmalı

ha korkuyorsan zaten gidersin kimsenin yalvarmasına gerek yok ki

amaç o kadar belli ki

olmaz görümce hiç bi konuda ön planda olmamalı

gerekirse bütün aile ve apartman sakinleri yalvarmalı

ha korkuyorsan zaten gidersin kimsenin yalvarmasına gerek yok ki

amaç o kadar belli ki

Konu basligida yanlis atilmis." Görümcemin simarikliklari beni cileden cikariyor " daha uygun olurdu.

15. sayfayı görüntüleyemediğim için alıntı yapamıyorum :/

sumuz;
evet benim için böyle bir adam erkek sıfatına sahip değil,muhtemelen ailesi içinde değil.
ama ne yazık ki evlendirmeyi bilmişler.

ebru_22; prensess05

Aklın yolu bir ev boşaldı diye mutlu bile olurdum.

svdsvd

Daha ergenken evlenince bölye oluyor işte insan anasına babasına yapabileceği saçmalıkları kayınvalidesine vs yapıyor.
Eee ana-baba değil çekmiyor kimse.

Son düzenleme:
15. sayfayı görüntüleyemediğim için alıntı yapamıyorum :/

sumuz;
evet benim için böyle bir adam erkek sıfatına sahip değil,muhtemelen ailesi içinde değil.
ama ne yazık ki evlendirmeyi bilmişler.

Evlenince erkek olur , adam olur düsüncesiyle yapilan evlilikler beni hep korkutmustu. Sorunumuz dipte en dipte .... O aileye bu kizi verende,... o gelinin oglunu adam yapacagani düsünende....

evde korkuyorsan ya onlarla gideceksin ya da dışarda dolaşacaksın..anneni neden aradın ki? gelmesi için mi, sen gitseydin..

ev ev üstüne olmaz demişler çok güzel demişler, üstelik görümceyle filan hiiç olmaz, görümce kendi kzıları sen el kızısın, böyle bir şirret kayınvalide de varsa ne demeye aynı eve çıktın ki? hadi çıktın ilk aydan hamile kalmak ne oluyor, kovalayan mı var ? bebek olursa beni üstün tutarlar diye mi düşündün? bebek doğunca sana söz düşer mi acaba?

offf okudukça bunaldım yani.. eşin sinir hastasıysa geçersin yatak odana kitlersin kapını kadın da konusur konusur gider, niye olayı büyüttünüz ki?

bence bunlar seni artık gözden çıkarmışlar

Konu basligida yanlis atilmis." Görümcemin simarikliklari beni cileden cikariyor " daha uygun olurdu.

Emin misiniz bunun daha uygun olduğuna.
Görümcenin hangi şımarıklığı.
Acısı olan bir insanın hastaneye gitmek istemesinden daha dogal ne olabilir ki?
Kapris yapan ve düğmeye basan konusahibi bence...

İstemeden kız annelerine de kızıyorum ben de bir kız annesiyim .. Annemin de evli iki kızı var ailelerin devreye gireceği durumlar olabilir... Kimse şiddetten yana değil genel olarak

Bende Nisan ayında esimin koyüne gittim iki haftalığına 34 yaşındayım 18 değil giderken babam bak yasli insanlar hürmet bekler burnunu kaldırıp eşini mahcup etme sen onlarında evladısin kokmaz bulaşmaz durma yakınlık göster güleryüzlu ol insan gibi davran diye bı sürü konuştu

Ben bilmiyormuyum tüm bunları ama evliliği desteklemek bu demek bence... Aile de kac yasında olursa olsun evladına doğru yolu göstermek zorunda ...

Haklı yada haksız durum olarak bakmıycam sımdı konuya ama
gercekten ınsanları anlamak cok zor...
Allah cumlemıze bırden akıl fıkır ıhsan eylesın :KK54:

Evlenince erkek olur , adam olur düsüncesiyle yapilan evlilikler beni hep korkutmustu. Sorunumuz dipte en dipte .... O aileye bu kizi verende,... o gelinin oglunu adam yapacagani düsünende....

Bizim ailede de böyle bir evlilik yaptırıldı bir erkeğe ve herşey çok daha kötüye gitti.
Daha bu yaşanlar ne ki neler yaşandı yazmaya cesaret edemem ben.
İnsan nasıl kıyar çocuğuna nasıl kendi elleriyle yapar bunu aklım almıyor,çocuklarını hiç mi sevmiyor bu insanlar?
Kimi insanlar var 25 de evlenir kimisi 35 de olgunlaşır.
Kız annesine yorum bile yapmak istemiyorum,banlanırım.

Son düzenleme:
X