Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi kez ben acillik olmuştum, kolumu böcek ısırdı ama yeri göğü inletiyorum o kadar kötüyüm(?) Tüm sülale benimle acile gelmek zorunda kalmıştı belki öyle bişidir
Yani öyle bir anlatılıyor ki parka gidiyorlar sanki.
Hastane zaten sıkıcı,ilaç kokularının olduğu,acılaırn olduğu biryer.
Kim fantazi için hastaneye gider ki ?
Herkes mecburiyetten gidiyor.
Anne kızının yanında gitmiş,oğlan arabayı kullanıyor,kayınpeder erkek sıfatıyla gitmiş galiba.
Kim niye giderse gitsin,ben 3 aylık hamile kadın olsam,alırım elime kumandayı meyveyi takılırım yaa..
Ne işim var hastanede
Anne kızının yanında gitmiş,oğlan arabayı kullanıyor,kayınpeder erkek sıfatıyla gitmiş galiba.
Kim niye giderse gitsin,ben 3 aylık hamile kadın olsam,alırım elime kumandayı meyveyi takılırım yaa..
Ne işim var hastanede
bence ortada ciddi rahatsızlıklar var..
-hastaneye gidilecek gelin evde yalnız kalamıyor ama yeri gelince de ayrı eve çıkmak istiyor.o zaman yalnızlık korkusu geçecek sanırım..
-eğer görümce gerçekten ilgli çekmek için hastaneye gidiyorsa zaten bu başlı başına bi sorun,gelinin bunu kıskanması ise tam tez konusu
-eş Maaşallah herşeyde bi sinir krizi olayı var,insan azıcık da güçlü olur dik durur
-k.valide ne dediğini bilmiyor ama nazla gelini nereye kadar
-k.peder etkisiz eleman zaten,sindirmişler adamı yazık
-anne her olaya dahil,içişleri bakanı mübarek
şimde böyle anormal bir ortama bi bebe geliyor işte ona çok üzüldüm.topluca bir terapiye ihtiyaçları var bence..
En son baktığımda 3. sayfadaydı patlama olmuşşşş sonuç alındımı bari
Ne işim var hastanede
Ne işim var hastanede
En son baktığımda 3. sayfadaydı patlama olmuşşşş sonuç alındımı bari
olmaz görümce hiç bi konuda ön planda olmamalı
gerekirse bütün aile ve apartman sakinleri yalvarmalı
ha korkuyorsan zaten gidersin kimsenin yalvarmasına gerek yok ki
amaç o kadar belli ki
Girişi konu sabıhı yaptı, gelimelerle durumu 15 sayfaya kadar getırdık
konus sahıbı gelebılırse sonuca baglıycaz ınsallah
15. sayfayı görüntüleyemediğim için alıntı yapamıyorum :/
sumuz;
evet benim için böyle bir adam erkek sıfatına sahip değil,muhtemelen ailesi içinde değil.
ama ne yazık ki evlendirmeyi bilmişler.
Konu basligida yanlis atilmis." Görümcemin simarikliklari beni cileden cikariyor " daha uygun olurdu.
Evlenince erkek olur , adam olur düsüncesiyle yapilan evlilikler beni hep korkutmustu. Sorunumuz dipte en dipte .... O aileye bu kizi verende,... o gelinin oglunu adam yapacagani düsünende....