hikaye gibi yazmissiniz
tabiki hakki yok öyle bir seye ben hakki var demedim zaten ama demek ne bebek ne de oglu kv nin umurunda.
Tencere-kapak olayı.Böyle kayınvalideye böyle gelin.Kayınvalidenin ağzı bozuk,gelinin ağzı bozuk.
Ilımlı,ses çıkaramayan bir kayınbaba ve babasıyla aynı huylara sahip bir koca.
Kadınlar,adamları iyi sindiriyorlar.Adamlarda içlerine ata ata kriz geçirir hale gelmişler.
Çocuk erkek olursa kriz geçirenlerden,kız olursa ağzı bozuklardan olur.
Aynen bir varmis bir yokmus, iki kadin bir adami nasil delirtmis durumu.
Artik düsünce nedir bilmiyorum ama son zamanlarda bununla cok karsilasiyorum.
Evleniyorlar, evlenir evlenmez eslerinin, ailesine " susun bakalim sizi gibi kötü, ahlaksiz, sinsi, esime eziyet eden gaddarlar sizi" gibi davranmasini istiyorlar.
Evlenirken söyle düsünüyorlar sanirim" hele bir evleneyim, hallederim"
Neyi kimi halledeceksin.
Kimse oglu evlendi diye evlatliktan da cikarmiyor.
Ayrica kayinvalideler icinde, oglunun esi kumasi degil. Bir erkek cocugu evlenmisse , gelinide onun bir kizi olmali.
Nasil ki kendisi evlendi esinin hanimi oldu, gelininide öyle kabul etmeli.
Konu sahibi ortalarda yok. Sayfalar almış başını gitmiş. Bu konu da milletin birbirine laf yetiştirmeye çalışması sonucu kapanır
Olaylar sizin kaprisleriniz yüzünden bu noktaya gelmiş.
Eşiniz size uygun bir dille gelme demiş diye kırılmışsınız, ondan sonra da nazlanmışsınız.
Hastaneye götürülmeye çalışılan bir kız varken bir de sizinle uğraşılmış. Eşiniz gönlünüzü almaya çalışmış üstelik.
Kayınpederiniz de söylemiş evde kalma diye.
Gerek var mıydı bu kadar kapris yapmaya.
Eşiniz sizi incitecek ve bunları hakedecek şeyler yapmamış.
Evet hamilelik konusu erken olmuş.
Siz henüz anneliğe hazır değilsiniz gibi geldi bana...
ilk defa bütün herkes aynı fikirde bence ortada laf yetiştirme çabası yok
inşallah bu yazdıklarımızı birileri okurda aklı başına gelir
bütün yorumları okumadım ama o ateşli ortamda kayınpeder ne yapıyordu merak ettim...
bütün yorumları okumadım ama o ateşli ortamda kayınpeder ne yapıyordu merak ettim...