amacim kimseyi korumak degil burada. hamile esini bosamasini hic söyleyemez demissiniz. ben en az 2-3 tane anne biliyorum ve taniyorum ki ogullarini bi evlendirmeye bide bosamaya meraklilar. yan komsumuz oglunu zorla evlendirdi sonra ne yapti etti 1 cocuktan sonra bosatti karisindan. insanin ici kötü oldumu ha kv olmusun ha anne olmusun hic farketmez
amacim kimseyi korumak degil burada. hamile esini bosamasini hic söyleyemez demissiniz. ben en az 2-3 tane anne biliyorum ve taniyorum ki ogullarini bi evlendirmeye bide bosamaya meraklilar. yan komsumuz oglunu zorla evlendirdi sonra ne yapti etti 1 cocuktan sonra bosatti karisindan. insanin ici kötü oldumu ha kv olmusun ha anne olmusun hic farketmez
Amacınız gerçekten olay çıkarıp evleri ayırmak mı bunu çok merak ettim.
Ayrıca anne-babalar kendileri evlendirince boşandırma hakları olduklarını düşünüyor.
Kızın hayatı bitmiş kararmış umurlarında değil.
Hani eve bir evcil hayvan alırsınız uyum sağlamaz da aldığınız yere bırakırsınız ya..
İşte bu mantıkta bazı erkek aileleri..
Suçlular evet ya onlara kız veren kız aileleri ?
Asıl suçlu onlar...
Bir insanin böyle bir davranista bulunmasi, o insanin buna hakki oldugu anlamina gelmez.
Ben haktan bahsediyorum.
Hicbir kayinvalide, damadina yada geline ortada bir kac aylik dogmamis bebek varsa, bosanacaksiniz emri veremez. Hakki yoktur böyle birseye.
Böyle bir emir veren kisi varsa onunda insanliktan haberi yoktur.
Bu olayda gelin yaptigi akil almaz kaprisleri ile fitili hazirlamistir.
Gelinin annesi o usturupsuz hesap sormak icin ettigi telefonla fitili ateslemistir.
KAyinvalide de kalitesiz söz ve küfürleri, ogluna kostugu sarlarla bombayi patlatmistir.
Bence olan zavalli damada olmustur.
tabi onlarda da suc var fakat evlenmeden önce bir aileyi nekadar taniyabiliriz ki degilmi?
demek onlar rolunu iyi oynamis iyi aile gibi gözükmüsler kizi almislar. aa tamam kizin ailesi diyebilirdi ayri eve cikicaklarsa veririz kizimizi diye demediyseler tam suclu onlar.
benim bi arkadasim vardi. birini seviyordu ama annesi gitti evlendirdi baskasiyla onu neden? evde yük oldugu icin. buna ne demeli peki?
demek anne anne babada baba olmali kizlarinin ogullarinin iyiligini istemeli.
kayınvalide bu kadar fenaysa rol yapamaz bence bi şekilde açık verir
demek ki görmezden gelindi bazı şeyler yada gözleri aşktan kör oldu herşeyi toz pembe gördü
hikaye gibi yazmissiniz
tabiki hakki yok öyle bir seye ben hakki var demedim zaten ama demek ne bebek ne de oglu kv nin umurunda.
Ayrıca anne-babalar kendileri evlendirince boşandırma hakları olduklarını düşünüyor.
Kızın hayatı bitmiş kararmış umurlarında değil.
Hani eve bir evcil hayvan alırsınız uyum sağlamaz da aldığınız yere bırakırsınız ya..
İşte bu mantıkta bazı erkek aileleri..
Suçlular evet ya onlara kız veren kız aileleri ?
Asıl suçlu onlar...
Bu kadınlardan biri benim babaannem olur.
kendisi babam annemle evlensin diye bizzat uğraşmış sonra boşansınlar diye anneme iftira atmış ve boşatmış
sonra başka bir kadınla babamı tekrar evlendirip o kadınla da küs duran bir kadındır...
ortada telef olmuş annem ve 3 tanede çocuk ha bide diğer kadın babamın yeni eşi...
böyle erkeklerle evlenmek bile bile ladestir
bir erkek anasına bağımlılık derecesinde düşkünse o erkekten adam olmaz...
Babanenin eline ne gecti onu bilmek isterim. Yine yanliz kalmis....
Babanenin eline ne gecti onu bilmek isterim. Yine yanliz kalmis....
Kadinlara maalesef en kotulugu yine kadinlar yapiyor,bu yorumlari okuyunca yine bunu anladim.Konu sahibi yaptigi naz yuzunden olmus butun olanlar eee naz yapmak bizim neyimize yoksa kaynanadanda yeriz dayagi ,anamizada boyle kufur ederler degilmi? Bide bu durumda esini savunamayan,koruyamayan belliki ana kuzusu kocaya acinilir.Yahu adamin bir agirligi olsa,adam gibi evlat,adam gibi es olsa,ne anne hakaret edebilir gelinine nede es bu sekilde karsilik verir.Durum ne olursa olsun ne yasanmislik olursa olsun,kim anneme aileme dilini uzatirsa o dili koparirim.Ne demek anneye kufur yaaa!Birde hamileyim bana el kaldiracak,o eli kirarim.Suan gercekte cok ama cok sinirlendim.Keske hemen hastaneye gidip rapor alsaydin be arkadasim,sikayetci ol o kadindan.Hemen esyalarini topla cik git o evden.Esinde koca olsun da arkanda olsun.Birazda o fedakarlik yapsin.Hep bizler fedakarliklar yapip oturuyoruz oyle popomuzun ustune...
babannem şu anda yalnızlıktan her görüştüğümüzde ağlayan bir kadın kapısını kimse çalmıyor
biz de artık görüşmüyoruz...
herkes kendi kaderini yaşıyor...benim çocukluğumun heba edilmesine sebep olan bir insan üzülmüyorum...
Bu tarz konulari okudugumda kayinvaliden ve ayni zamanda gelinlerin (herkes icin gecerli degil) egosunu yenemeyip olaylari karistirip sonunda yine yanliz kalmalari ve zararli cikmalari ne yazik....
olayi bu kadar derinlere indirme...hepimiz o kadar dogru sekilde yasiyoruzki bu kadar ayrintili dusunuyoruz degil mi? ya ne olursa olsun,farketki konu sahibi gunahkar,yalanci ne bilim dunya kotusu.bu yuzden yinede kayinvalidesi tarafindan yapilanlar dogrumu oluyor.Anneye kufur edilmis,hamile kadina el kaldirilmis konu bu burada.Benim takildigim yer burasi.Insanlari yargilamak yerden yere vurmak kolay.yapmayalim bunu lutfen.Konu sahibi bunlari okuyunca bile ne kadar uzulcek dusunsenize..karnindaki bebek bile etkilenecek bundan.