Kaynanam ne bu evde huzur veriyor nede oğlundan ayrılmayı kabul ediyor, ne yapacağım?

ben gorumceye karsi asiri bir kiskanclik sezdim konu sahibinde(haksizmiyim acaba)
Fazla naz asik usandirir soyliyim sana,simdi senin yaninda olan (garibim kocan)boyle devam edersen
ailesinin tarafina gecer...
Evde yalniz kalamiyorsun,grur yapip gitmiyorsun
e anneni ne diye ariyorsun?Napabilicek oradan
Esini arayip kavga cikarmaktan baska?

Kaynana evlere senlik zaten.
Ama kocan o durumdayken hala o kadina laf yetistirip olaylari dahada cikmaza sokmussun ya pesh vallahi.
Korkulur bazi kadinlardan...

evlenecek kadar buyumussun ama evde yanliz kalamiyorsunuz hadi onuda gecelim madem gorumceyle araniz kotu yanlarinda gitmiyceksiniz ozaman komsuya bastan gitseydiniz turkiyede komsuluk iliskileri cok guzel zaten komsunuz gelip almis sizi anlam veremedim bir duruma .

ayrica ne olursa olsun omuzu incinmis ilac vermemis doktor bu sizi ilgilendirmez agriyi aciyi ceken bilir az yada cok onemli degil kendi kabahatinizi ortmek icin doktor ilac bile yazmadi diye kucumsemeniz bile cok yanlis, hem anneni arayana kadar yan komsunun ziline basaydiniz ne kufur ne hakaret nede burnunuz kanardi zararsiz cikardiniz sabaha aradaki saygiyida daha fazla dusurmezdiniz.

siz dua edin karninda cocukla kaynanan kolundan tutup kapiya birakmamis seni...

X